Produse terminate in iunie-iulie

Buna fetelor!
Am lipsit iar cateva zile.. :D dar incerc acum sa recuperez pentru ca am ramas in urma cu postarile.
Despre favoritele lunii iulie nu va ma vorbesc pentru ca in mare parte s-au pastrat aceleasi din luna iunie, cu foarte mici exceptii. Au intervenit produsele anticelulitice de care am fost tare multumita, dar cam atat si nu am vrut sa ma repet.
In schimb, in ultimele doua luni am reusit sa mai termin cateva produse. Nu sunt multe, dar ma bucur cand vad ca folosesc produsele cumparate, si nu le irosesc.

Dischetele demachiante Magnificy sunt cele mai folosite de mine. Le cumpar din Penny la un pret de 4-5 lei daca imi aduc bine aminte. De curand am observat ca le-au imbunatatit si au pe suprafata un model reliefat care ajuta mai bine la demachiere.
Namolul cu alge Guam cu actiune rapida - v-am vorbit despre el aici. Este un produs foarte bun. Am observat rezultate si asta m-a bucurat pentru ca imi place sa observ efectele promise de produse.
Roll-on deodorant Jardins du Monde - Lavanda de la YR. V-am vorbit mai mult despre el aici. Este un produs bun pe care sigur il voi mai cumpara.
Mostrele crema anticelulitica - formula rece - tot de la Guam. V-am dat cateva detalii aici. Mi-a placut sa testez acest produs. Chiar daca au fost doar mostre si poate nu am apucat sa vad anumite efecte de pe urma utilizarii, in schimb am observat efectele locale care sunt super placute, chiar si fara actiunea anticelulitica. :D
Balsam pentru buze cu unt de shea - YR. Un balsam foarte bun, super hidratant. Acum am unul cu aroma de cacao, tot de la YR.
Spumant cu aroma de liliac, de la Avon. Eu l-am folosit pe post de gel de dus si s-a comportat adorabil. Mirosul persista pe piele destul de mult timp. Despre spuma nu mai e cazul sa va spun. Va dati seama ca face foarte multa.. :D
Supliform - Il gasiti la Dacic Cool (aici) atat in varianta aceasta de 75 ml, cat si in varianta mai mare, de 500 ml (aici). Este un produs bun dar o sa va vorbesc despre el intr-o postare separata.
Capsule cu ulei de peste - tot de la Dacic Cool (aici). M-au ajutat la facultate atunci cand aveam mai mult de invatat dar m-au ferit si de raceala. Eu le foloseam in paralel cu cele cu ulei de catina. :)
Base & Top coat Oriflame - un produs bun, dar cantitatea e foarte mica. Doar 7 ml, tinand cont ca trebuie folosit la fiecare manichiura in doua straturi. 
Base Coat Trendy by Cosbell. Fac ce fac si ma reintorc la Trendy. Acum am cumparat si Top Coat-ul si fac echipa buna impreuna. :D

Astea au fost produsele terminate de mine in ultimele doua luni. Sper sa reusesc sa mai termin ceva si in august, pentru ca am un stoc prea mare, mai ales de lotiuni de corp.. :)))

Voi ce produse ati terminat in ultimul timp?


Comentarii

  1. si eu am spumantul de baie de la Avon...tot pe post de gel de dus il folosesc :D...miroase atat de bine pe piele <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Eu am de la YR un gel de dus cu liliac, nu l-am testat inca, dar de mirosit miroase super :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am avut gelul de dus cu liliac de la YR. poate o sa il iau la urmatoarea comanda daca il zaresc
      pupici!

      Ștergere
  3. Capsulele cu ulei de peste sunt preferatele mele .Ma ajuta la scaderea colesterolului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. au foarte multe calitati, de aceea imi plac si mie. :D
      pupici!

      Ștergere
  4. eu am terminat doar un deodorant luna aceasta :))
    iti recomand base&top coat de la miss sporty, costa vreo 7 lei si e genial!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand oare voi termina si eu un produs anticelulitic??? Toate au fost aruncate cu cel putin jumatate din cantitate! Am un Supliform care mai ca nu plange pe etajera si...nimic!:))

    Bravo, harnicuto! Ai cu ce te lauda si-mi place!:)

    Pup, Diana!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult, draguta mea
      sper ca si luna august sa fie la fel de productiva
      de cand m-am apucat de sport, m-am tinut si de produsele anticelulitice.. :D asa ca sper sa mai termin cateva si in august
      pupicei, scumpa!

      Ștergere
  6. Ai fost harnica.
    Eu m-am axat pe consumul gelurilor de dus. :)) Oricm in aceasta perioada nu e greu sa le consum. :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. asa e.. chiar se termina mult mai repede. :D dar eu am o problema.. am deschise vreo 3 in momentul asta si le alternez.:D sper totusi sa le termin repejor ca stau altele la rand :D
      pupici!

      Ștergere
  7. Buna! Te-am nominalizat in acest tag: http://ioana08libeauty.blogspot.ro/2013/08/liebster-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  8. acuma vreau dischete din Penny :)). Iti vine sa crezi ca am pus mana pe Supliform si nu l-am luat?? nu ma intreba de ce, ca nu stiu... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa iei dischete de la penny, eu sunt multumita de ele
      si de supliform sunt tare multumita. face treaba buna :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING