Despre contabilitate

Buna fetelor!

Ma gandeam zilele trecute la o colega. Mama ei este contabil si stiu ca mereu imi spunea cat de ocupata este. In fiecare zi are de lucru acasa, si in plus are cabinetul in alt oras si trebuie mereu sa faca naveta. Imi povestea despre responsabilitatea pe care o are si de stresul pe care il duce in fiecare zi pe umeri. Si sunt convinsa ca un contabil bun are foarte multe griji si ganduri pentru ca isi doreste ca totul sa fie in regula pentru firmele pe care le reprezinta sau pentru care lucreaza. Bineinteles ca exista si contabili care abia asteapta sa mai gaseasca un incepator intr-ale afacerilor, pentru a-l putea manca de bani. Dar daca dorim o firma de contabilitate de incredere, atunci cel mai bine este sa urmam recomandarile prietenilor, rudelor sau, de ce nu? pe cele ale strainilor. Daca recomandarile sunt foarte multe pentru o anumita firma de contabilitate, atunci cred ca putem avea incredere.
sursa

Asa am aflat si despre o firma de contabilitate din Bucuresti, care ofera audit financiar statuar si ne asigura ca ne va feri de plata taxelor in exces. Recomandarile pentru aceasta firma sunt multe asa ca ma gandesc ca este de incredere si probabil daca voi avea nevoie vreodata de o firma de contabilitate, poate reprezenta una dintre optiuni.

Din ce in ce mai multi contabili isi fac aparitia zi de zi, pentru ca este o facultate in care se intra foarte usor. Desi sunt multe persoane, care nu au avut nici o legatura cu matematica sau economia, au ales aceasta facultate pentru ca li se pare usoara. Dar adevaata valoare se va observa in timp si cei care au ales acest drum doar pentru partile usoare, vor observa pe parcurs ce inseamna cu adevarat.

Adevaratii contabili sunt cei carora le pasa de clientul lor, nu doar de propriul buzunar.
Asa ca eu pe asta ma voi baza in caz de nevoie.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING