NOTD - Matte Grey

Buna fetelor!
Colaborarea pentru unghiute este abia maine, dar am vrut sa va mai arat si astazi o oja. Am cumparat-o marti cand am fost la Constanta de la un stand din Casa Modei. Este singura oja mata pe care am gasit-o, desi peste tot pe unde am fost am intrebat.
Daca sunteti din Constanta si stiti pe unde mai pot gasi oje mate, sa imi spuneti intr-un comentariu. :)

Oja pe care am gasit-o este este de la Gabrini si a costat 3 lei. :D Este un gri mat, superb pe care mi-l doream de foarte multa vreme.

Desi de obicei imi fac unghiutele doar sambata, cand am ajuns acasa cu aceasta oja, nu am rezistat si a trebui imediat sa o testez.
Sunt super multumita de rezultat si sper sa va placa si voua:

 Mi-as mai dori oje mate pe negru si navy si daca mai gasesc si alte culori, sunt bine venite. :D

Voi ce purtati astazi pe unghiute?

P.S. Transportul gratuit continua si in august la Libris. Tot in librarie online gasiti si 40% reducere la cartile de la editura All :)



Comentarii

  1. Foarte mult imi place!:)

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte misto! Daca tot vrei oje mate si nu gasesti, sa te duci la Flormar. Banuiesc ca sunt prin toate orasele prin malluri sau supermarketuri. O sa gasesti un lac transparent care, dat pe deasupra oricarei oje colorate lucioase, o transforma pe aceasta in oja mata. Eu mi l-am luat asta primavara si de atunci nu am mai folosit nici o oja fara sa ma dau pe deasupra cu lacul acesta. Imi place mult de tot! Si bonus, iti si uniformizeaza oja daca cumva ai dat aiurea si ai lasat urme si se mai si usuca mai repede manichiura ;)

    Uite aici lacul de care zic, ca sa stii ce sa cauti: http://www.e-cosmetic.ro/lac-de-unghii-top-coat-matifiant-flormar.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut un lac asemanator si la Pastel. Si chiar vroiam sa iau unul. Ma bucur sa aud ca se gaseste si la Flormar. O sa il caut neaparat si cand in Constanta.. :D
      multumesc frumos pentru idee
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING