Cartea saptamanii: Clubul V

Buna fetelor!
Am mai terminat inca o carte, asa ca ma grabesc sa impart parerile cu voi. Este vorba despre Clubul V, de Kate Brian, o carte pe care am cumparat-o impreuna cu revista Bravo Girl.
Genul de carte care se citeste dintr-o rasuflare, foarte usoara si relaxanta, perfecta pentru zilele in care nu imi doresc sa gandesc prea mult. Am citit-o foarte rapid, a fost o lectura placuta. Stiti ca imi plac mult aceste carti :)
Romanul le are in prim plan pe patru prietene foarte bune: Eva, Mandy, Debby si Kai, si bursa Treemont, o bursa care are ca si clauza - puritatea sufletului si a corpului. Exact! Ati inteles corect, pentru a intra in posesia bursei, fetele trebuie sa fie virgine. Asa ca Mandy infiinteaza clubul V, un club din care fac parte toti aspirantii la bursa. Sunt foarte mult fete si doar un singur baiat, Riley Marx, baiatul de care Eva este indragostita pana peste cap.

Eva este cea mai timida dintre toate, dar are o multime de reverii cu Riley. Este singura fata care nu a mai avut nici un prieten pana acum, desi este in ultimul an la liceu. Il iubeste pe Riley desi nu a vorbit niciodata cu el. Acesta este secretul ei. Nici una dintre prietenele ei nu stie despre Riley. Si asta poate da nastere unei mari incurcaturi.
Debbie, la polul opus al Evei, este ca o albinuta care se saruta cu toti baietii. Dar se opreste mereu aici, desi toti ceilalti au o alta parere despre ea. Dar cand Debbie pune ochii pe Riley si incearca sa il tranforme intr-unul din broscoii ei, Eva isi da seama ca nu mai trebuie sa piarda timpul.
Dar o disputa intre cele doua prietene ia nastere. Oare cu cine va ramane Riley pana la final?

Si intre celelalte doua fete are loc o disputa. Dar una bazata pe adevaruri si minciuni. Mandy este cea mai bogata dintre fete si nu aparent nu ar avea nevoie de o bursa, dar cand tatal ei este acuzat de frauda fiscala si toate bunurile lor sunt puse sub sechestru, fata intelege ca trebuie sa se lupte pentru aceasta bursa daca isi doreste sa ajunga la Princeton. Infiinteaza Clubul V si incearca sa devina presedinta lui. Asta pana cand Kai se autonominalizeaza iar surpriza si mai mare vine atunci cand Kai chiar castiga presedintia Clubului V.
Dar Kai are un secret pe care il duce cu ea de doi ani, un secret care ar impiedica-o sa fie presedinta acestui club. Iar cand Mandy ii descopera secretul, o cearta se naste intre cele doua si nimic bun nu poate iesi din asta.

Dar cine va reusi pana la urma intre in posesia mult ravnitei Burse Treemont? Asta va las pe voi sa aflati citind Clubul V.

Puteti gasi cartea in aceasta librarie online la pretul de doar 9,34 lei.

P.S. Nu uitati sa va inscrieti la cele doua concursuri aniversare. Le gasiti aici si aici.


Comentarii

  1. Am citit si eu aceasta carte anul trecut, cu adevarat este o carte relaxanta si placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa iti placa si tie la fel de mult.. te astept cu pareri :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING