Cartea Saptamanii: Chimie perfecta 3 - Reactie in lant

Buna fetelor!
Pentru ca tot v-am amenintat acum cateva zile cu aceasta recenzie, iata ca astazi ma tin de cuvant si vin sa va spun cateva cuvinte despre al treilea volum din seria Chimie perfecta.
Aceste carti au devenit foarte rapid preferatele mele si mi-as dori sa nu se termine niciodata si sa apara si Chimie perfecta 4, 5, 6.... etc. :D

Nu m-as satura niciodata de ele desi au acelasi curs principal. Chiar ma gandeam astazi ca o sa le recitesc cu siguranta. :)
Al treilea volum si sper eu ca nu ultimul, nu a fost mai prejos de primele doua. Toate mi-au placut in mod egal.

Reactie in lant il are in centru pe Luis, cel mai mic dintre fratii Fuentes. Povestea incepe prin a ni-l descrie pe el ca fiind cel mai constiincios dintre frati, un elev cu 10 pe linie, dar cu toate acestea, un baiat care ar da orice pentru un pic de adrenalina.
Nikki, a doua jumatate a acestui roman, este o pustoaica de 15 ani care a facut un pas gresit alaturi de Marco si a ramas insarcinata. Isi doreste sa ramana alaturi de iubitul ei, dar acesta are alte planuri, care nu o includ si pe Nik.
La nunta lui Alex, fratele cel mai mare al lui Luis, acesta o cunoaste pe Nikki, insa fata nu ii da nici o sansa sa se apropie de ea.
Dupa aceasta noapte, fata pierde sarcina si este in pericol sa isi piarda si viata, lucru ce o marcheaza pentru totdeauna.

Dupa doi ani, cand Luis se reintoarce in Fairfield si se inscrie la liceul din oras, o revede pe Nikki si toate amintirile din ziua nuntii fratelui sau ii revin.
Fata ii cade cu tronc si Luis ar face orice sa o cucereasca. Desi pare foarte greu de abordat, lui Nikki ii este de fapt teama sa iubeasca din nou, ii este teama sa isi deschida inima fata de un alt baiat.

Dar cand, intr-un final cei doi decid sa isi dea o sansa, adevaruri subre ies la suprafata si toata relatia lor este data peste cap. Vor reusi oare sa isi revina si sa o ia de la capat? Va reusi oare Nikki sa il ierte pe Luis pentru alegerile pe care le face?

Va las pe voi sa aflati citind al treilea volum din Chimie Perfecta si anume Reactie in lant.

Recenziile primelor doua volume le gasiti aici si aici.

Puteti gasi cartea in aceasta librarie online la pretul de 33,92 lei si sincer merita fiecare banut. :D In plus, luna aceasta beneficiati si de transport gratuit prin curier rapid. :)
 


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING