HAUL (Bershka, New Yorker, Pull & Bear, Takko, H&M)

Buna dimineata, fete frumoase!

Daca tot m-am apucat sa va arat ce produse s-au mai strans in perioada in care am lipsit de pe blog, o sa continuam in aceeasi nota si o sa va arat astazi si cateva hainute pe care le-am cumparat in ultima toamna si la inceputul iernii. Au fost multe hainute si in vara dar deja a trecut vremea lor si nu cred ca mai are sens sa le pun pe blog. :) Poate cand vine caldura facem cateva outfit-uri si vi le arat atunci. :D



Am inceput sa apreciez comoditatea si asta se observa si din hainele pe care le aleg. Ma concentrez pe materiale usoare, fine, care sa nu imi irite pielea si modele lejere in care sa ma simt foarte bine chiar si o zi intreaga. :)




Incep cu o imbratisare alba de la Takko. :D Am descoperit hainute foarte frumoase la Takko, mai ales la capitolul bluze. Aceasta este alba, cu particule lucioase, atat de fine, incat iti trebuie un ochi foarte ager pentru a le observa, dar care sunt de efect. :)


A doua bluzita vine tot de la Takko si ma incanta mereu cand o port. Culoarea rozie si trandafirasii discreti ma binedispun de fiecare data. :D

Fiecare bluzita a costat cam 50-60 de lei.. nu mai stiu exact, iar pentru una dintre ele am avut si un cupon de reducere de 20%.

Ramanem tot la Takko si ne dezbracam de inhibitii. :))) Eram in cautarea unui sutien nou si am plecat acasa cu un set, pana la urma. :)


Aveau reduceri foarte bune la toate produsele, plus inca o promotie in care primeai la casa 20% reducere la toate produsele cu pret deja redus. :)
Asa ca nu-mi mai ramane decat sa ma bucur de setul ales. :D



Mergem mai departe si ajungem la New Yorker. De aici am plecat cu inca o bluzita. De data aceasta am ales o culoare mai inchisa. Materialul este foarte moale si parca mangaie pielea atunci cand o port. Are maneci 3/4 si asta ma bucura cel mai mult pentru ca eu nu prea port bluze groase iarna, intrucat la spital e foarte cald si nu as reusi sa port ceva mai gros. :) Tin minte ca a avut un pret destul de bun, undeva pe la 40 de lei, nu mai stiu exact.


Ramanem la New Yorker si ne pregatim pentru sala. :D Am ales de aici o pereche de colanti, un maiou si o bustiera.
Colantii sunt simpli, gri cu dungi negre si sunt confectionati dintr-un material care nu pastreaza umezeala. Au costat 35 de lei, redusi de la 60 sau 65, nu mai stiu exact.


Cautam de multa vreme o bustiera colorata, dintr-un material bun, cu o sustinere ferma, dar care sa aiba si un pret rezonabil. :) M-am bucurat cand am gasit-o pe aceasta tot la reducere si am dat pe ea doar 35 de lei.

Si pentru ca imi plac maiourile largi la sala, m-am bucurat sa il gasesc pe acesta tot cu un pret redus. Am platit pentru el 25 de lei si ma tenteaza sa iau si cu alte imprimeuri.


In ultima perioada am descoperit mai mult hainele de la Pull & Bear. Cumparam mult de acolo dar pentru iub, pentru mine nu am cumparat nimic de la ei pana acum. Dar i-am descoperit si o sa ii am in vedere si pe viitor. :)


O sa incep cu aceasta bluza, careia poza nu ii face deloc cinste dar oricat m-am straduit, n-am reusit sa scot o poza mai apropiata de realitate. Este de un verde-turcoaz foarte inchis, un material absolut divin, fin, subtirel, care se aseaza perfect pe corp. Este asimetrica si are manecile putin mai lungi decat as fi avut nevoie dar imi place maxim. E bluza mea favorita dintre toate cele pe care vi le-am aratat. Nu mai stiu exact pretul, dar undeva pe la 50-60 de lei.


A urmat gecuta cu blanita, pe care am iubit-o de cand am probat-o. Desi e destul de frig pentru a o putea purta, e prea frumoasa pentru a fi lasata in magazin. A costat 220 de lei, dar nu imi pare rau ca am ales-o. :)


Dar pentru ca iarna draguta m-a prins fara o geaca lunga, potrivita pentru acest anotimp, am pornit din nou la cumparaturi si ghiciti unde am gasit ce cautam! Exact! Tot la Pull & Bear. Nu este foarte groasa, dar are blanita de sus pana jos si se lipeste parca de corp. Imi ajunge pana la genunchi, asa ca sunt ferita complet de gerul din aceasta perioada. Am gasit-o si la reducere si am platit pentru ea 150 de lei.


Am ajuns si pe la Bershka, unde intotdeauna gasesc cate ceva frumos de cumparat. Am luat aceasta gecuta din Bucuresti, imediat dupa ce am dat examenul de Rezidentiat si simteam ca am nevoie de o recompensa. :) A fost dragoste la prima vedere asa ca am plecat cu ea acasa. A costat cam 180 de lei, din cate imi amintesc. :) Abia astept sa vina primavara sa o pot purta.


Si pentru ca iarna e destul de geroasa, am recurs la tot ce e posibil pentru a ma incalzi. Asa ca am mers sa imi caut si o caciula. Am gasit-o pe aceasta la H&M. Este tare grosuta si asta mi-a placut cel mai mult. Nu voiam o caciula prin care sa treaca vantul ca la el acasa. :D A costat 30 de lei.


Am gasit aceasta pufosenie la un magazin din orasul meu. M-a cucerit si a trebuit sa o iau acasa. Am luat-o fara sa o probez si initial credeam ca va fi suficient de lunga pentru a putea fi purtata doar cu ciorapi mati, insa e destul de scurta si o voi purta cu pantaloni stramti. :) A costat cam 40 de lei, din cate imi amintesc.


Si ultimul obiect vestimentar pe care l-am achizitionat in ultima perioada, a fost aceasta pereche de dresuri mate de la Laura Baldini. Le-am gasit in Penny la 18 lei. Am ales sa cumpar dresuri negre pentru a le putea folosi la toate rochitele pe care le am. :)


Si pentru ca tot vorbeam despre rochite, am deja cateva pe care vreau sa vi le arat si inca unele pe drum, asa ca atunci cand le voi avea pe toate, o sa mai fac o postare. :D


Pana atunci, astept sa imi spuneti in comentarii daca va plac produsele alese de mine si in ce combinatii le-ati purta voi. :D


Comentarii

  1. Spital? Lucrezi intr-un spital? Pe ce post? E chiar interesant aspectul asta pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Sunt medic rezident anul 1 pe endocrinologie :)
      pupici!

      Ștergere
    2. Hai la Oradea, ai avea deja un pacient

      Ștergere
    3. E destul de departe pentru mine, sunt din Constanta :)
      dar te astept aici la vara :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Wow! O multime de noutati!
    Sa te bucuri de ele!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi plac tare mult dresurile Velvet de la Laura Baldini, în această iarnă nu am purtat decât acest model, moale şi călduros.
    Să porţi cu drag achiziţiile, jachetele mi se par super!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le porti pe toate cu placere! si spor la treaba, sa fie bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel mai mult imi place echipamentul de sala de la NY. Au chestii grozave acolo! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, au foarte multe lucruri dragute pentru sala. Si la preturi foarte bune. Mi.am mai luat un maiou si o pereche de pantaloni :)
      puuup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING