Favoritele lunii Iunie

Buna, fetelor!
Desi cu intarziere, sper sa fie la fel de bine primite favoritele lunii ce s-a incheiat. :)
Am vrut mai intai sa va aduc la cunostinta ultimele noutati si nici macar pe alea nu le-am terminat asa ca saptamana viitoare va asteapta o noua runda. :D

Dar haideti sa traim in prezent si sa ne bucuram de postarea de astazi:


Luna trecuta am folosit in continuare cateva produse pe care le-am indragit si in mai, dar am pentru voi si cateva noutati. :)

Dintre produsele deja cunosute, regasim si astazi:
-Samponul uscat Tigi, pe care il iubesc. Nu as vrea sa incerc un alt produs din aceasta categorie pentru ca deja m-a ucerit acesta. Gasiti si review-ul pe care i l-am dedicat, chiar aici.

-2 produse din colectia The One by Oriflame se regasesc in continuare printre favorite. E vorba despre Volume Blast mascara si despre pudra Iluskin. Am renuntat aproape complet la alte pudre si alte rimeluri, pentru ca acestea isi fac treaba exemplar. Am vorbit despre ele aici si aici.

-Warm Bronzer-ul de la Elf este si el deja cunoscut de voi, dar nu l-am putut lasa deoparte pentru ca de fiecare data cand simt nevoia de blush, ma indrept doar catre el.

-Gloss-ul de la W7 are culoarea ideala pentru o multime de situatii. Il port atat la evenimente mai sofisticate, cat si la un machiaj de zi, in care las ochii mai naturali si evidentiez doar buzele. Vi l-am aratat aici.

Sa continuam lista favoritelor din luna Iunie cu noutati sau cu redescoperiri. Sunt unele produse pe care le aveam dar pe care nu le-am folosit la adevarata lor capacitate pana acum.

-Lotiunea micelara de la Ivatherm. Nu mai am foarte mult din ea si chiar o sa ii simt lipsa. Ne-am inteles super si mi-ar placea sa o recumpar. Gasiti review aici.

-Roll on Linistitor pentru Acnee de la Garnier, este un produs descoperit recent dar care a intrat imediat un rutina de ingrijire a tenului meu. M-a salvat din multe situatii neplacute si isi face treaba exemplar. O sa va povestesc mai multe in curand.

-Deodorant Roll-on Vichy pentru transpiratie excesiva. Il folosesc atunci cand caldura atinge cote maxime. Si se descurca foarte bine. Desi are un pret mai ridicat, acesta chiar este justificat.

-Deodorant Roll-on YR cu floare de lotus. Imi place pentru ca nu are saruri de aluminiu si este sigur pentru sanatatea mea. Il folosesc ori de cate ori temperaturile sunt rezonabile.

-Apa termala Uriage este ideala pentru o multime de intrebuintari. Eu o folosesc pentru a-mi revigora tenul dupa o zi torida, sau pentru a preveni iritatiile dupa epilare.

-Untul de corp Cien este o iubire mai veche la care am revenit cu drag in aeasta perioada.

-Gelul de dus cu nuci de Macadamia de la YR este atat de hidratant incat pielea mea nu are nevoie de folosirea unei lotiuni dupa dus. :)

In speranta ca nu am uitat pe nimeni, ma bucur ca am reusit sa vorbim despre favorite si in aceasta luna. :)

Acum va stept pe voi sa imi vorbiti despre favoritele voastre.






Comentarii

  1. Frumoase preferate :))
    Eu tot n-am reușit să pun mâna pe un unt de la Cien...of! :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult, scumpa!
      trebuie sa pui mana pe untul asta.. ca e divin. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. m-ar tenta roll-on-ul de la Vichy. Nu de alta, dar la mine e jale cand temperatura urca peste 20 grade...transpir ca un caine, si parca nimic nu ma mai protejeaza. nici deodorantele barbatesti nu-si mai fac asa bine efectul :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine are efect. E drept ca nu transpir chiar super rau.. dar mai am si eu probleme in aceasta perioada.
      te pupacesc!

      Ștergere
  3. am vrut sa-mi iau alt unt de la cien, apoi am zis ca am prea multe creme si in final m-am dus in lidl si n-am gasit.
    poate alta data ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi l-a luat iubi.. :X:X:X
      vezi cum faci sa il duci si pe al tau pe la Lidl :D
      puup!

      Ștergere
  4. Gelul de dus cu macadamia e superb, dar dragostea mea tot cel cu cafea ramane. Cele doua produse de la Oriflame The One se regasesc si printre favoritele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu l-am incercat pe acela.. dar e pe lista mea :D
      ma bucur sa aud de produsele The One :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING