Favoritele lunii Iulie

Buna dimineata, fete frumoase!
Nu stiu daca am reusit vreodata sa ma incadrez atat de bine cu favoritele lunii asa ca am ramas chiar si eu surprinsa de cat de bine am reusit sa imi programez timpul si sa va vorbesc despre favorite chiar in ultima zi a lunii iulie:

In luna iulie am multe favorite. :D Sunt produse pe care doar ce le-am descoperit, dar am si unele care mi-au reintrat in gratii dupa ce o perioada am folosit alte produse din aceeasi categorie.

Dar cert este ca toate mi-au fost favorite in aceasta luna si merita in loc in aceasta postare.

Primul pe lista de favorite si cel care isi merita cu desavarsire acest loc este Uleiul Extraordinar de la L'Oreal despre care v-am povestit aici. Este un produs pe care il pot folosi intr-o multime de moduri si spre care intind mana dupa fiecare spalare a parului.

Gelul de curatare cu Laptisor de Matca de la Gerocossen este o iubire mai veche pe care am cam abandonat-o in ultima perioada pentru ca alte produse de gen si-au facut loc pe raftul din baia mea. Dar in luna iulie am revenit la el si am inteles inca o data de ce imi place. :) V-am povestit si despre el aici.

Apa termala Uriage este nelipsita din rutina mea de ingrijire si chiar i-am corupt si pe baieti sa o foloseasca dupa barbierit. Este un produs minunat fara de care as fi prada iritatiilor dupa epilare.
Mi-as dori sa incerc si alte ape termale dar parca am o oarecare retinere. Nu stiu daca se vor ridica la inaltimea asteptarilor. :)
Gasiti review-ul pentru apa termala chiar aici.

Un produs nou intrat in rutina de ingrijire a tenului este peeling-ul chimic Derma E pe care il folosesc deocamdata o singura data pe saptamana. Imi place ceea ce vad si o sa il folosesc in continuare. Cand imi formez o parere completa o sa va povestesc despre el.

Despre Lotiunea calmanta de la Pellamar v-am povestit aici si va spuneam ca imi place. O folosesc in continuare desi am si alte lotiuni tonice desfacute. De obicei le alternez dar cel mai des am folosit-o pe aceasta.

Pentru ingrijirea buzelor am avut ajutorul unui produs de nadejde. Este vorba despre rujul hidratant Inca Rose White Diamond. Il aplic zilnic iar efectul lui dureaza pana seara. Imi place sa am grija de aspectul buzelor mele iar acest ruj hidratant este ceea ce imi doresc. Urmeaza un review cat de curand.

Atunci cand temperaturile depasesc pragul de suportabilitate, am nevoie de o protectie sporita si atunci apelez la deo-roll-ul de la Vichy. In zilele mai putin calduroase folosesc alte produse, dar pentru zilele solicitante, singurul produs in care am incredere este acesta. :)


La capitolul Arome am oscilat intre Premiere Luxe de la Avon despre care v-am vorbit mai mult aici si Chalon Blue, un parfum pe care il gasiti in Lidl si care seamana izbitor cu Davidoff - Cool Water.

Fond de ten am folosit foarte rar si de aceea nu am un favorit in aceasta luna. In schimb pudra mi-a fost nelipsita pentru ca tenul meu este o fabrica de sebum in aceasta perioada. Am revenit la pudra de la Flormar - Deluxe multi Effect despre care puteti citi mai multe aici.

Si pentru ca un look bronzat este ceea ce ne trebuie vara, am ales frecvent sa port Oh my Blush! de la Arcancil despre care doar ce v-am vorbit aici zilele trecute. :)

Iar unghiutele mele s-au rasfatat frecvent cu oja de la Crown Fashion, un turcoaz superb, perfect pentru aceasta perioada. Culoarea acestui lac de unghii ma duce instant cu gandul la mare, la apa racoroasa si plaja perfecta. :X
Daca v-o doriti si voi, o puteti gasi aici.


Si pentru ca e vara, trebuie sa ne acesorizam in ton si preferatele mele in acest sezon sunt cercelusii in forma de fundita de la Crown Fashion pe care ii puteti gasi aici. Si Ceasul alb I Love You pe care il gasiti aici.

Le-am folosit aproape de fiecare data cand am iesit si mi-au fost prieteni foarte buni. :D

Acestea au fost produsele pe care le-am folosit cel mai frecvent in luna ce astazi se incheie. :)

Care au fost favoritele voastre?






Comentarii

  1. Mi-a plăcut postarea!
    Ceasul şi cerceluşii fac combinaţia perfectă. Parfumul de la Avon miroase splendid, trebuie să îl prind şi eu la ofertă şi să mi-l iau. Aş încerca apa termală de la Uriage, mă tentează şi de mult timp vreau să îmi iau una.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud asta. :)
      parfumul intr-adevar e superb si e o placere sa il folosesc. Chiar trebuie sa il iei daca il prinzi la oferta.
      despre apa termala de la Uriage am numai cuvinte de lauda asa ca daca ti-o doresti, nu ezita sa o cumperi. :)
      te pup :*

      Ștergere
  2. Foarte interesante produse...ma tenteaza uleiul de par,tocmai am terminat unul cu ulei de argan si nu il mai gasesc,asa ca o sa merg pe cel Elseve.Si parfumul de la Lidl imi face cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uleiul de par este superb. mie imi place la nebunie si il folosesc in toate modurile posibile (dupa spalare, inainte, pe par umed, uscat, etc)
      daca iti place Cool Water de la Davidoff, vei iubi si Chalon Blue. :D Si are un pret super mic.. vreo 15 lei daca nu ma insel. :)
      pupici!

      Ștergere
  3. amandoua am avut multe favorite luna aceasta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii. :) a fost o luna plina din multe puncte de vedere. :)
      pup!

      Ștergere
  4. Si eu sunt innebunita de uleiul de par Elseve.Vorba ta,il poti folosi in atatea moduri!
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este spornic si multifunctional uleiul Elvital de la L'Oreal. Ma bucur sa aud ca si tie iti place mult. :)
      pupici!

      Ștergere
  5. nu prea ma omor dupa Luxe de la Avon...imi pare un pic prea dulce. dar ceasul si cercelusii...yes, please!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il ador :)) si sa stii ca nu prea imi plac parfumurile dulci in general :D:D

      ma bucur ca iti plac ceasul si cercelusii :D
      pupici!

      Ștergere
  6. Cercelusii sunt superbi.Am tot zis ca o sa-mi iau si eu uleiul pt par dar inca n-am reusit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate reusesti in viitor pentru ca eu am numai uvinte de lauda pentru el. :D
      pupici!

      Ștergere
  7. Nu am incercat decat uleiul.. Sunt multumita de el.. Iar cerceii sunt superbi! Sa ii porti cu drag!!

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Nu am folosit niciun produs din cele pe care ni le-ai prezentat dar am zarit cateva tentatii. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult, draga mea. :)
      ma bucur sa te tentez :D:D
      puuup!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING