Vine vara, Bine-mi pare


 Bună fetelor!
 Cum ați petrecut acest weekend? Eu m-am simțit foarte bine în compania celor dragi mie, am păpat bunătăți și ne-am bucurat de căldura de afară.
 Că tot vorbim despre căldură, temperaturile de afară mă duc deja cu gândul la vară, la vacanță, la plajă. Mă gândesc însă și cu groază că dacă acum sunt 30 de grade, ce se va întâmpla oare în august?
 
 Dar până atunci mai avem ceva timp să ne bucurăm de temperaturi ceva mai domoale și să ne facem planuri despre un sejur la mare.
 
 Și cum începem cel mai bine să ne facem planuri, dacă nu căutând un hotel potrivit care să ne găzduiască?
 Am căutat și am găsit câteva hoteluri Eforie Nord care mi-au atras atenția. Am mai fost la Eforie Nord acum mulți ani, vreo 10 cred.. :)) și mi-a plăcut tare mult. Așa că sunt de părere că mi-ar plăcea să revăd acea plajă în acest an. Deși stau pe lângă Constanța, nu am mai fost în Eforie Nord încă de atunci.
 Hotelul care mi-a plăcut cel mai mult este de fapt un complex hotelier - Bran Brad Bega. 

 Spuneți și voi dacă nu arată minunat... :)
 
 Are 4 stele și condițiile oferite sunt mai mult decât bune. La fel sunt și prețurile, mai ales în perioada 1 mai - Paște.
 Se află la doar 50 m de mare așa că ar fi foarte ușor să ajung pe plajă în 2 minute, oricând îmi doresc. Nu trebuie să îmi fac griji de transport sau de căldura insuportabilă până ajung pe plajă.
 Majoritatea camerelor au vedere spre mare, ceea ce e minunat, pentru că o priveliște bună, poate transformă total o încăpere.. :)
 Complexul este format din 3 hoteluri apropiate, toate cu aceleași facilități. Pe lângă condițiile din camere care cred că sunt ireproșabile, hotelul are în dotare și un centru spa... :X Numai când mă gândesc că m-aș putea relaxa la masaj, sau într-un jacuzzi, ori la saună... mă simt mai bine. După un an stresant, cred că merităm și noi să avem parte de un răsfăț regal și să ne simțim tratate ca niște prințese.. nu?
 
 Cred că după doar un weekend petrecut în aceste condiții, aș fi refăcută complet și aș avea cu siguranță forță să mai trec printr-un an la fel de obositor. Dar să petreci o săptămâna într-un centru asemănător? Ar fi ceva de vis.
 
 
 Voi ce planuri aveți pentru vara care se apropie cu pași rapizi de noi?




Comentarii

  1. ce-mi place titlul postarii :)) vorba ta, bine-mi pare

    RăspundețiȘtergere
  2. vai dar nici nu iti imaginiezi cat de tare astept sa vina luna iunie :)):))

    Te-am nominalizat la acest tag , daca iti face placere poti sa raspunzi la intrebari:*

    http://deyutza87.blogspot.ro/2013/04/super-sweer-blogging-award-tag.html

    RăspundețiȘtergere
  3. eu in weekendul asta m-am procopsit cu mult iubita mea alergie, de abia rasuflu si de azi trec la medicamente :((. nu mi-a mai fost asa de rau de 5 ani, dovada ca de abia am reusitsa raspund la comentarii pe blog la mine :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uff.. imi pare tare rau..
      am vazut ca nu ai fost la fel de prezenta...
      sper sa iti treaca rapid si sa te simti mai bine
      te pupic!

      Ștergere
    2. se mai intampla...
      mersi :).

      Ștergere
  4. Mie nu imi place sa merg la mare.Daca voi merge vreau sa stau maxim 3 zile.In rest..planuri pentru munte.Poate tot un traseu ca in ultimii ani...Anul acesta as vrea sa revad Moldova si Cheile Bicazului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. distractie placuta .. :) e foarte frumos la munte...
      dar eu sunt mai mult genul de fata care leneveste pe plaja.. :D:D
      pupicei :*

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING