Cartea săptămânii: Privilegiul

 Bună fetelor!
 
 Astăzi vreau să vă vorbesc despre o altă carte din seria celor cumpărate împreună cu revista Bravo Girl la prețul de 10,99 lei revista+2 cărți.
 Este vorba despre Privilegiul, scrisă de Zoey Dean. O carte care ne arată viața fetelor bogate din Palm Beach dintr-un alt punct de vedere.
 
 Megan, o tânără absolventă Yale, nu găsește nici o slujbă de care să fie pe deplin mulțumită. Lucrează la un tabloid mediocru dar nu se regăsește în jobul ei. Când Debra o anunță că trebuie să o concedieze, Megan este dezamăgită, dar Debra mai are o veste pentru ea. Trebuie să plece imediat cu un avion privat spre Palm Beach pentru că acolo o așteaptă o slujbă diferită. Va fi meditatoare pentru două fete, dar nu îi mai dă alte detalii.
 
 "N-o să ai nimic de cheltuit. Angajamentul vine la pachet cu masă și cazare." 

 În drum spre următorul ei job, Megan află dintr-o revistă cine sunt fetele pe care le va medita. Gemenele Baker, în vârstă de 17 ani și-au pierdut părinții în urmă cu mulți ani, iar bunica lor, faimoasa Laurel Limoges se ocupă acum de ele. La vârsta de 18 ani, fetele trebuie să primească moștenirea imensă lăsată de către părinți, dar Laurel are alte planuri pentru ele. Își dorește ca nepoatele ei să intre la universitatea Duke, altfel ele nu vor primi nici un ban.
 Aici intervine Megan. Ea trebuie să le facă pe fete să devină conștiincioase și să renunțe măcar un pic la petrecerile la care obișnuiau să meargă în fiecare seară.
 Pare o luptă imposibilă, fără un rezultat bun.
 În prima seară a lui Megan în casa gemenelor, acestea i-au făcut o farsă foarte urâtă, în urmă căreia Megan a hotărât că șederea ei în casa celor două va fi folosită pentru a realiza un reportaj bombă despre viața fetelor, pe care vroia să îl publice într-un tabloid.
 Iar pentru a reuși ce și-a propus, Megan este nevoită să recurgă la mai multe minciuni, care se întețesc pe măsură ce trece timpul. După câteva săptămâni, relația dintrea ea și gemene se schimbă, iar fetele îi arată lui Megan și o altă față a lor, una chiar inteligentă.. :)
 Ce se va întâmpla mai departe cu planul pe care îl pusese la cale Megan și ce se va întâmpla când în viața ei va apărea o nouă iubire, vă las pe voi să descoperiți, citind Privilegiul.

 Iar dacă nu aveți răbdare, există și un serial făcut după această carte pe care și eu abia aștept să îl văd. 

 Găsiți cartea în aceeași librărie online, la doar 6,59 lei printre o mulțime de alte cărți la prețuri foarte bune.



Comentarii

  1. Am caretea asta de mult itmp in biblioteca si tot ziceam ca o citesc dar acum m-ai facut curioasa in legatura cu ea. Sper ca in luna mai sa o citesc si pe asta si sa nu ma mai ispiteasca alte carti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa iti placa.. :) e o carte usurica dar foarte frumoasa
      sa imi spui cum ti s-a parut
      pupicei!

      Ștergere
  2. Au facut si serial, dar mi se pare ca l-au terminat dupa un sezon :( Juca si Lucy Hale. Oricum m-ai facut curioasa; cartea oricum va fi intotdeauna mai buna decat filmul/serialul :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. m-am apucat si eu de el.. dar nu merg toate episoadele pe vplay... :(
      din cat am vazut.. nu respecta intocmai cartea dar e dragut
      pupici!

      Ștergere
  3. Mi-am comandat si eu aceasta carte
    Abia astept sa o devorez. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur o sa iti placa.. :D sa imi spui dupa ce o termini
      pupicei!

      Ștergere
    2. Eu ti-am devorat-o.. :))
      E o carte foarte buna, mi-a placut mult.
      Pupici!

      Ștergere
    3. ma bucur ca si tie ti-a placut.. D
      eu acum m-am apucat de serial
      e foarte diferit.. dar imi place
      pupici!

      Ștergere
  4. un fel de Mary Poppins cu copii mai mari, sa inteleg :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING