Job-ul Perfect


 -Bună dimineață, draga mea!
 -Neața iubire! Cât este ceasul?
 -7.30
 -Deja?? Off, scuză-mă dar trebuie să plec.

 Cam așa încep zilele în ultima perioadă. De când sunt partener media pentru Spring SuperBlog 2013, asta îmi ocupă aproape tot timpul. Dar nu regret, ba chiar îmi face plăcere.
 Sunt mulți copii talentați care merită astfel de concursuri. Și cum pot ei afla de SuperBlog dacă nu cu ajutorul nostru, al partenerilor media.
 E o mare plăcere să facem cunoscut bloggerilor din toată țara, acest concurs de Blogging creativ.
 Astăzi ne ocupam de coperta revistei, copertă care vreau să includă o fotografie din gala ediției trecute. Vreau ca toți să afle că există români talentați care scriu din suflet și care mai și câștigă premii frumoase puse la bătaie de sponsorii noștri. 

 Așa că astăzi avem mult de lucru. Coperta trebuie să fie impecabilă, pentru că va fi prima legătură dintre revistă și bloggerii care au stat până acum în anonimat.
 Apoi vreau ca articolul ce detaliază coperta, să fie un interviu cu toți bloggerii participanți la gala din ediția trecută. Mi-aș fi dorit să îi includ pe toți SuperBloggerii 2012 dar nu am reușit această performanță. Poate că o să fac asta cu SuperBloggerii de la această ediție. Ideea aceasta trebuie să o trec în carnețel. O voi revizui și mă voi consulta și cu ceilalți colegi.

 Dar până atunci să ne ocupam de ediția aceasta a revistei.
 Întrebările pentru bloggeri sunt deja pregătite. I-am anunțat de conferința pe care o vom realiza astăzi la ora 10. Trebuie să ajung repejor și să mă instalez la PC. Apoi îi voi aștepta și va începe avalanșa de întrebări și de răspunsuri.
 Îmi doresc mai mult un interviu de grup decât mai multe interviuri individuale. De aceea am optat pentru conferință.

 Am terminat seria de întrebări și sunt foarte fericită că totul a decurs bine la conferință. Deja este ora 13.30. Nu știu când s-a scurs timpul atât de repede. De când am acceptat să fim parteneri media ai acestei minunate competiții, timpul trece mai repede, dar și mult mai ușor și făcând lucrurile cu drag. 

 Merg acum să văd dacă decurge totul ok la copertă. O echipă foarte bună se ocupă de montarea și de realizarea imaginii ce va fi coperta noii reviste care trebuie să apară săptămâna viitoare.
 Toți lucrăm la capacitate maximă pentru că trebuie să terminăm la timp.
 Majoritatea articolelor sunt deja gata. Acum nu rămâne decât să fie toate puse la locul lor și abia aștept să am în mâini următorul număr.
 Bloggerii mă tot întreabă "Când apare?". Îi cred că sunt nerăbdători. Este munca lor cea care va fi expusă și este absolut normal să aibă emoții. Și eu am, alături de ei.
 Îi susțin și îi voi susține atât cât pot. Încerc să fiu alături de ei și la următoarele ediții. Pentru că sper să fie multe ediții SuperBlog. Este un concurs ce merită promovat. Toți bloggerii merită să afle de această oportunitate. Pentru că SuperBlog chiar este o oportunitate pentru ei. Se pot dezvolta, își pot pune la încercare limitele, și toate astea într-o familie de oameni frumoși, de oameni talentați.

 Ajung acasă obosită, dar mulțumită de ceea ce am realizat. Dacă toate zilele ar decurge astfel, atunci numai de drag aș merge la job.



Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013.






Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING