Bijuterii Cosmetice - Oriunde, Oricând


 Bună fetelor!
 Vă întrebați ce este cu titlul acesta?
 Păi sunt încă sub efectul Jumper așa că atunci când un produs mi se pare indispensabil, îl asociez cu o parte din titlul romanului.
 
 Așa am ajuns și cu aceste Bijuterii Cosmetice.
 Chiar dacă inițial au fost gândite pentru Mărțișor... consider că sunt binevenite Oriunde, Oricând.
 
 Chiar mă aflăm într-un impas odată cu venirea zilei de 8 martie. Mămica mea e tare dificilă atunci când vine vorba de cadouri. Și nu, nu e deloc mofturoasă sau ceva de genul acesta, doar că nu îi place să consum bănuții pe ceva ce poate nu ar avea neapărat nevoie. Preferă să își cumpere ea câte ceva atunci când îi lipsește. Știți cum sunt mămicile. Preferă să ne luăm noi ceva bun decât să consumăm bănuții pentru ele.
 
 Dar bineînțeles că o zi cum este 8 martie nu poate să treacă așa, pur și simplu. Și m-am tot gândit ce aș fi putut să îi ofer mamei mele ca să îi fie și de folos, dar să arate și frumos, să o ducă imediat cu gândul la primăvară.
 Și Handmade Sister a venit imediat cu răspunsul. Ce poate fi mai frumos decât o bijuterie cosmetică? Ce poate fi mai frumos decât un borcănel care să aducă primăvara prin aspectul său și care să ascundă în interior o adevărată bijuterie? Și anume o cremă de mâini sau o cremă de față potrivită pentru toate tipurile de ten, ambele realizate în casă :)
 
 Apreciez cosmeticele handmade la fel de mult ca și bijuteriile din aceeași categorie. Sunt mult mai bune, sunt naturale și realizate cu mult talent.
 Nu e suficient să arunci câteva produse într-un recipient și să spui că ai făcut o cremă. Alegerea ingredientelor e un pas foarte important, poate chiar cel mai important.
 De aceea, Cristina a pus tot ce era mai bun în aceste creme și le-a făcut adevărate comori ascunse cu îndemânare în borcănele pline de veselie.
 
 Unt de shea bio, ulei de gălbenele, ulei de musețel, glicerină vegetală, unt de mango bio... sunt ingrediente pe care mi le-aș dori în toate cremele de mâini. Dar din păcate nu le pot regăsi în toate produsele comercializate. Dar Cristina le-a reunit pe toate într-o singură cremă de mâini, pe care deja o privesc ca pe o sănătate la borcan.. :D
 
 Nici crema de față nu se lasă mai prejos și contracarează cu ulei de jojoba bio, unt de shea bio, ulei de macadamia bio, ulei de migdale bio, ulei esențial de geraniu și ulei esențial de lavandă. Deja îmi imaginez cum miroase și ce efecte ar putea avea asupra tenului meu sau al mamei mele.
 
 Și cum prima dată venim în contact cu ambalajul, Cristina nu putea alege orice fel de ambalaj. A optat pentru borcănelele de care vă spuneam mai sus, borcănele care parcă au fost scăldate în primăvară:


 Mă gândesc serios să îi ofer o astfel de bijuterie cosmetică mamei mele și cred că ar fi tare bucuroasă, pentru că o cremă îi va fi întotdeauna de folos, iar borcănelul este absolut adorabil și nu poți spune "Nu" în față lui :D
 
 Voi ce luați de 8 martie pentru mămicile voastre?



Comentarii

  1. stii ca si eu mam gndit tot la un borcanel din aceasta crema , si sper din suflet sai placa .

    RăspundețiȘtergere
  2. hi gorgeous:)
    thank you for your lovely comment in my blog:)
    I'm following you via GFC:)
    kisses
    http://styleglaze.blogspot.com/2013/03/leather-skater-skirt.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, mi-a placut foarte mult postarea ta, asa cum imi place si subiectul acesteia!
    Prietenele carora le-am daruit borcanasele magice au fost foarte incantate, atat de forma de prezentare cat si de continut! Eu le-am oferit la Craciun (cu saniute, ciorapei, braduti) si mi-au tot pomenit de-atunci de HandMade Sisters...:D
    Sa stii ca e o idee excelenta de cadou pentru mama ta (si nu numai)! Sigur o vei bucura! Eu le recomand tuturor in mod calduros, fara rezerve!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu sigur ca ii va face placere sa primeasca asa ceva.. :D pentru ca orice vine de la mine e minunat pentru ea.. mai ales aceste bijuterii.. :D
      ma bucur ca ti-a placut :)
      te pupacesc!

      Ștergere
  4. Thanks for the comment and for following me! I'm already following you on GFC :)

    <3 Josephine
    www.champagnestar.com

    RăspundețiȘtergere
  5. It's really inspiring blog! Love at the first sight <3

    Wanna follow each other with GFC? Please let me know :)

    sausanhanifah.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. da.. sunt superbe.. parca avem primavar la borcan.. :) hihi :D
      pupici!

      Ștergere
  7. Love your blog, so cute! ^^

    Would you like to follow each other on GFC? (: Let me know!

    ♥♥♥ from
    http://littleporcelainprincess.blogspot.co.nz/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING