Review: Ruj Hidratant cu Vitamine, Cosmod

Hello, hello, fete frumoase!

La Constanta ploua continuu de ieri dimineata. E atat de urat afara incat nu imi vine sa parasesc patul si cu toate astea ieri am avut o zi arhiplina si a trebuit sa umblu prin ploaie prin tot orasul. Astazi din fericire nu am iesit decat de dimineata la stagiu si mai merg diseara la sala si cam asta e tot. Sper ca maine sa nu mai ploua si sa reusesc sa merg si eu uscata pe strada. :)) Am zis de multe ori si ma repet, mai bine sa ninga si sa fie -10 grade decat sa ploua. :D

Ca sa ne incalzim, zic sa vorbim despre lucruri mai frumoase si unul dintre acestea ar fi noul meu ruj de la Cosmod pe care il iubesc.

Imi doream un ruj hidratant, cu finish de gloss, intr-o nuanta usor purtabila in fiecare zi. Si l-am gasit. Arata exact asa cum voiam, ba chiar mai bine.

Ambalajul este simplu, dintr-un plastic transparent combinat cu unul argintiu. Pare destul de rezistent si cred ca ar rezista unor socuri de intensitate medie.

Imi place ca lasa sa se vada culoarea rujului pentru ca atunci cand le tin in suport, nu stiu exact care ce ruj este si imi e de folos un capac transparent.

La o prima vedere, rujul pare mat, dar se transforma foarte frumos in contact cu buzele.
Are si o aroma usor dulceaga, foarte placuta.
Nuanta rujului se deschide putin atunci cand il aplc si devine mai purtabila. Daca ar fi fost mat si intens, nu ar fi fost un ruj potrivit pentru fiecare zi.

Aspectul lucios, de gloss, este perfect pentru mine. Imi doream de multa vreme un ruj cu un astfel de finish si ma bucur ca l-am descoperit pe acesta. M-ar tenta si alte nuante, dar tare greu imi este sa ma decid.

Rezistenta pe buze e medie, undeva la 3 ore, daca nu mananc nimic. Insa nu ma deranjeaza sa il reaplic, pentru ca imi hidrateaza buzele si le mentine moi si catifelate.

Nuanta aleasa de mine este Rose Indien si o puteti gasi pe Beautyspell la pretul de doar 13.3 lei. Tot acolo gasiti si alte produse Cosmod, dar si alte nuante ale acestui ruj hidratant.

Voi ati incercat pana acum produsele Cosmod?
Care e rujul vostru preferat?



Comentarii

  1. Da, rujurile hidratante nu sunt rezistente, iti vine frumos. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. insa eu tot le prefer in detrimentul celor mate. :)
      multumesc frumos!

      Ștergere
  2. sa vezi tu de maine ce frumos o sa fie si cum o sa-ti plimbi rujul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De mâine se încălzeşte vremea, teoretic.
    E foarte frumoasă nuanţa rujului...chiar că seamănă mai degrabă cu un gloss.

    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. ai ales ca mine :)). e tare fain rujul ;).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING