Sesiune de ingrijire a tenului cu L'Occitane

Buna dimineata, fete frumoase!

Joi seara am participat la o sesiune de ingrijire a tenului intr-unul din magazinele L'Occitane. Am aflat despre aceasta sesiune de la Alina (lui Brumarel) care este mult mai vigilenta si m-a anuntat ca in Constanta pot participa gratuit in magazinul din Maritimo.

Nu am ezitat nici o secunda si dupa ce am citit detaliile, am sunat sa ma programez. Asa ca joi la ora 19:00 faceam cunostinta cu 2 fete minunate care s-au ocupat de mine si de prietena mea, pentru ca nu am mers singura, ci insotita. :)

Ne-am simtit ca la o intalnire intre prietene si am ramas placut impresionata de ospitalitatea fetelor de la L'Occitane. Ne-au servit cu Macarons si suc si ne-au invitat sa luam loc pentru a discuta despre problemele tenului. Prima data am masurat impreuna nivelul de hidratare al tenului cu ajutorul unui aparat micut dar despre care am inteles ca este foarte exact. La nivelul hidratare, tenul meu se incadreaza intre valorile unui ten normal.

Apoi am stabilit impreuna sa incercam gama Angelica:

Am inceput cu demachiantul, pe care l-a distribuit uniform cu mana pe ten si a lasat machiajul sa se inmoaie. Dupa care cu o discheta a indepartat surplusul. Am trecut la ochi si cu ajutorul unor dischete imbibate in produs, a indepartat machiajul prin miscari blande. Am aflat ca o geana cazuta se regenereaza abia in 9 luni, asa ca trebuie sa avem mare grija de ele. Sa nu le agresam si sa folosim produse care indeparteaza machiajul fara a insista asupra zonei ochilor.

A urmat lotiunea tonica pe care a aplicat-o cu ajutorul unei dischete. Mi-a placut mirosul acestei game si efectul tonicului a fost foarte placut. Nu mi-a lasat tenul uscat asa cum au obiceiul produsele de acest gen.

Dupa tonic nu am folosit crema, asa cum v-ati fi asteptat, ci am mai bifat un pas, si anume serul. Am mai folosit produse de acest gen pentru am am primit cateva mostre in urma cu ceva timp dar pana acum nu am avut un ser in varianta full size dar dupa acest ritual complet chiar m-am convins ca am nevoie de un ser pe care sa il folosesc zilnic. Am aflat ca nu trebuie aplicat intr-o cantitate foarte mare pentru ca astfel va impiedica penetrarea cremei la nivelul tenului. Insa rolul sau este acela de a amplifica efectele cremei utilizate ulterior.

A urmat apoi crema pentru ten si am avut de ales dintre doua variante. Una cu SPF si una cu o consistenta de gel. Dat fiind ca era deja seara, am ales-o pe cea de-a doua pentru ca mi s-a parut mai usoara pentru tenul meu.
O alta crema pe care imi doresc sa o incerc si din care am primit cateva esantioane este aceasta din gama Ultra Matifiante.
O sa le pastrez pentru temperaturi mai ridicate pentru ca atunci tenul meu o ia razna si vreau sa vad daca aceasta crema face fata.


Pentru ca gama Angelica nu are si crema pentru conturul ochilor, am apelat la varianta light din gama Immortelle, o gama destinata ingrijirii antirid. Fiind o varianta light, nu m-am temut si chiar am fost incantata sa o incerc.
Crema de ochi vine intr-un tub cu un aplicator metalic, efilat ce confera un efect racoritor si o usurinta in aplicarea produsului.
Gama despre care va spuneam, Immortelle, este cea cu albastru, din dreapta gamei Angelica. Asa ca daca va intereseaza ingrijirea antirid, puteti apela cu incredere la aceasta gama.

La final, pentru a aduce un plus de prospetime, am folosti un spray pentru fata. Efectul a fost atat de racoritor si atat de imbucurator, inca am intrebat mai multe detalii despre acest produs. Am aflat ca poate fi folosit si cu rol de a fixa machiajul, dar si dupa ce aplic crema de fata pentru a amplifica efectul acesteia. :)

Si pentru ca am fost printre primele 10 persoane care au sunat pentru programare, am fost cadorisita cu un spray pentru ten. Bineinteles ca l-am ales pe cel din gama Angelica, fiind si cel pe care l-am testat in aceasta sesiune.

In plus am primit 3 esantioane din crema gel cu extract de Angelica, 3 esantioane din serul Sublime, 3 esantioane din fluidul ultra matifiant despre care va spuneam, un esantion de crema pentru maini cu unt de shea si un voucher cu ajutorul caruia la cumparaturi de 70 de lei, voi primi 2 creme de maini de 10 ml.

Pentru final, va spun ca m-am simtit exact ca la o petrecere in pijamale alaturi de cele mai bune prietene. Fetele de la L'Occitane sunt superbe si iti e mai mare dragul sa mergi la cumparaturi in astfel de magazine cu un astfel de personal.

Voi ati folosit pana acum produse L'Occitane? Cum vi se par?


Comentarii

  1. ce fain a fost :). imi pare rau ca nu-s din constanta c-apoi veneam si eu cu voi :)).

    sa foloseti si mostrele! :)).

    sa stii ca in liceu proful de mate ma poreclise ochi de vultur, deci nu te mira ca si acum mai sunt uneori pe faza ;)))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar mi-ar fi placut sa vii cu noi. :) le folosesc. deja am terminat una de ser si una de gel. trec acum la a doua pereche. :D
      pai sa ma mai anunti daca mai gasesti ce despre Constanta. :D
      puup!

      Ștergere
  2. le ador! mergeam si eu daca stiam :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud ca iti plac produsele lor. :)
      poate se mai organizeaza sesiuni. sa fii cu ochii pe site-ul lor. :)
      puup!

      Ștergere
  3. M-am bucurat și eu de acest nou ritual de îngrijre! Să folosești sănătoasă produsele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca stii exact ce am povestit eu aici. :)
      multumesc tare mult
      sa folosesti si tu cu placere produsele primite
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING