Cartea saptamanii: A 6a Tinta

Buna dimineata, fete frumoase!

Sper ca astazi sa fie ceva mai cald, ca deja m-am saturat de aceste temperaturi atat de scazute. Tenul incepe sa imi faca probleme. S-a cam iritat de la vant si necesita hidratare mai intensa. Abia astept zilele frumoase in care sa putem renunta la ghete si haini cu blana. :D

Revenind la subiectul postarii, iata ca am ajuns si la cel de-al 6-lea volum al acestei serii scrise de James Patterson, seria Fetelor de la Crime.

Colaborarea cu Maxine Paetro continua si asta se vede pentru ca in continuare avem actiune complexa, care ne tine cu sufletul la gura pana la sfarsit, ba chiar de multe ori si finalul ne ridica unele semne de intrebare.

Crimele nu se opresc niciodata in San Francisco si de data aceasta avem de-a face cu un fost militar dezechilibrat mintal, caruia vocile ii spun ce sa faca. Isi pierde controlul pe un feribot si omoara 4 persoane si mai raneste cateva, printre care si pe cea mai buna prietena a lui Lindsay, Claire - seful sectiei de medicina legala.

Din acest motiv, Lindsay isi face un scop din a-l prinde pe criminal si nu renunta pana cand nu il vede in spatele gratiilor.

Dupa ce acesta este prins, incep o serie de rapiri, ale caror victime sunt niste fetite, impreuna cu dadacele lor. Suspect este ca familiile nu primesc nici un telefon de rascumparare, dar bonele apar moarte dupa cateva zile.

Oare este vreo legatura intre primul caz si rapirile succesive? Oare ce isi doresc rapitorii de la victime si de la familiile lor?
Asta o sa aflati doar citind cartea A 6a Tinta.

In alta ordine de idei, Lindsay este retrogradata. Ea nu isi mai dorea sa fie locotenent pentru ca acest post insemna in principal munca de birou iar ea este perfecta pe strada, la locul faptei. Asa ca seful ei ii asculta in sfarsit rugamintea si o retrogradeaza la postul de sergent. Dar intre timp Lindsay nu isi mai doreste atat de mult acest post.

Nici relatia ei cu Joe nu merge ca pe roate. Este o relatie la distanta, pentru care nici unul dintre ei nu poate face mai mult. Lindsay decide sa puna punct pentru ca se considera mult prea in varsta pentru un joc amoros. Vrea ceva stabil, un barbat pe care sa se poata baza in orice moment. Oare nu poate Joe sa fie acest barbat?

Trebuie sa aflati singurei citind aceasta carte, dar si pe celelalte, pentru ca stiti deja ca sunt la fel de interesante.
Eu abia astept sa citesc si volumele 7 si 8, pentru ca doar pana aici s-a ajuns cu tradusul. Sper sa apara la noi si restul cartilor, pentru ca Fetele de la Crime mi-au intrat in suflet si nu vreau sa ma despart de ele curand.

Daca v-am facut curioase, sa stiti ca gasiti cartea in aceasta Librarie Online, la un pret foarte mic in momentul acesta, pentru ca beneficiaza de o reducere de 50%. Asa ca daca va grabiti, o puteti cumpara pentru doar 13 lei. :)

Si pentru ca e joi, zic sa trecem si pe la celelalte fete sa aflam ce carti au mai terminat saptamana asta. :D

Ana Maria- http://the-adventures-of-a-lady.blogspot.ro/
Gabi - http://paginidezisinoapte.ro
Alina - http://alinaluibrumarel.blogspot.com/

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING