Review: Gel de dus Balea cu Smochine si Ciocolata

Buna ziua, fete frumoase!
Stiu ca de obicei va intampin cu "Buna Dimineata", dar astazi am dormit cam mult si nici nu am reusit sa scriu postarea de ieri. :D Asa ca pentru astazi avem doar  "Buna ziua" :D

Vorbeam ieri cu Alina despre gelul de dus pe care il folosesc in prezesc si am realizat ca mai bine scriu aici, sa poata citi toata lumea.

Am o rezerva destul de bogata de geluri de dus, ceva invatat tot de la Brumarica noastra, si la ultima schimbare mi-a cazut in maini gelul de dus de la Balea cu Smochine si Ciocolata. Mi-am amintit imediat cum miroase si a fost clar. El va fi urmatorul din baia mea.

Inca de cand am zarit acele Macarons pe ambalaj am stiut ca aroma se va ridica la nivelul asteptarilor mele. Si chiar asa a fost. Aroma de ciocolata impreuna cu cea de smochine se imbina atat de placut, incat iti vine efectiv sa gusti. :D

Am mai avut un gel de dus cu ciocolata de la Balea dar m-a cam dezamagit pentru ca in contact cu apa isi schimba un pic mirosul si nu mai era pe placul meu. Insa acesta pastreaza exact aceeasi aroma delicioasa pe tot timpul dusului si in baie persista intreaga zi. 

Face parte din categoria gelurilor de dus cremoase. Imi plac mult mai mult acestea fata de cele cu o consistenta de gel, dar nu ma dau inapoi de la nimic. :)
Face o spuma bogata cu o cantitate de gel de dus moderata. Astfel ca nu se va consuma foarte repede. Spuma e atat de moale si atat de catifelata incat parca simt ca imi mangaie pielea si o hidrateaza.

Eu oricum nu sunt o mare fana a lotiunilor de corp si de cele mai multe ori uit sa le aplic, asa ca daca am un gel de dus hidratant, este cam tot ce am nevoie. Nu am nici o senzatie neplacuta a pielii dupa dus, astfel ca nu am nevoie de hidratare suplimentara.

Din cate vad, a fost vorba despre o editie limitata si eu am acest gel de dus de ceva vreme. Nu stiu daca acum mai e disponibil in magazinele DM, dar daca il zariti, neaparat sa il incercat. Miroase fabulos si face o spuma abundenta si foarte catifelata. :)

Are 300 de ml si pretul in jur de 6 lei daca mai tin eu bine minte.

Nu am mai fost la DM de cam multa vreme, asa ca trebuie sa mai ajung pe acolo, sa imi refac stocurile de geluri de dus Balea. Sunt curioasa despre noile sortimente. Voi ce imi recomandati? :)


Comentarii

  1. Si eu prefer gelurile de dus crema, pentru ca nu am chef mereu dupa dus sa stau sa aplic lotiune de corp...pare interesanta combinatia dintre smochine si ciocolata, ce-i drept gelurile lor de dus miros delicios si sunt si ieftine :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa si eu. :D mai greu cu lotiunile.
      chiar e o combinatie delicioasa. si nu ma mira de la Balea. toate gelurile lor de dus sunt perfecte. :D
      pupici

      Ștergere
  2. nu l-am incercat, dar m-ar tenta! de fapt, ma cam tenteaza toate gelurile de dus de la Balea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii. si eu mi le-as dori pe toate dar incerc sa ma rezum la cele necesare. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. Mm, cred ca miroase delicios. Imi plac gelurile de dus cu aroma de ciocolata ♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. miroase teribil de bine. daca mai apare, sa il incerci. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. daca-i gel de dus, clar sunt si eu pe acolo :)).

    eu am avut doar spray-ul cu aceeasi aroma. mi-a placut ca miros, dar ca protectie n-a fost tocmai perfect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maamaa-mama, ce combinatie interesanta si apetisanta! Poate va mai aparea totusi! Poate am sansa de a-l gasi si eu, desi ajung foarte rar in dm!
    Kissseeeees, Ciresico draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper si eu sa mai apara pentru ca e prea dragut. :D
      kiiiiissssseeeeesssss :*

      Ștergere
  6. Sunt invidioasa :))) Iubesc, ador, slavesc si ridic la cer gelurile si lotiunile de corp cu ciocolata/cafea/vanilie/scortisoara si combinatiile acestora :x Esti o norocoasaaa!
    Pupy :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai atunci neaparat sa il incerci pe asta daca mai apare. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING