Finish 6 by Christmas

Buna, fete frumoase!

In weekend mi-am luat concediu de la blog. :))) Am petrecut mai mult timp alaturi de cei dragi si am avut parte de un sfarsit de saptamana foarte frumos si linistit.
Aceasta este insa ultima saptamana pe care o petrec acasa, pentru ca Duminica plec la Constanta pentru facultate. :) Oricum vin in fiecare saptamana acasa, dar imi e destul de greu cu mutatul si cu despartirea :)

Revenind la postarea de astazi, imi doresc sa incep aceasta saptamana cu un plan maret. :D Am mai inceput in trecut un fel de Project Pan din care insa nu am reusit sa termin in timp util absolut toate produsele, dar m-a ajutat pentru o perioada sa nu mai fac cumparaturi fara cap. :)))

Dar iata ca iar s-au adunat cam multe produse, in mare parte pentru ingrijire si vreau sa ma ambitionez sa consum din ele inainte de alte cumparaturi.
Asa ca atunci cand am vazut la Makeup Dream acest proiect, am stiut ca trebuie sa ma alatur si eu. :)

Tot ea este ¨vinovata" si pentru dorinta de a cumpara paletuta Nude Tude de la The Balm si asa cum a spus si ea, pentru a mai echilibra balanta, trebuie sa mai si consum din produsele incepute. :D

Asadar, produsele pe care imi doresc sa le termin pana la Craciun, sunt:

Pentru ca nu intotdeauna am grija de hidratalea pielii corpului, mi-am propus ca in perioada rece ce urmeaza sa fiu mai atenta si sa folosesc mai des Lotiunea pentru corp si maini cu capsuni si ciocolata alba de la Avon. I-am schimbat forma de dozare si am adaugat o pompita. Imi place mai mult in acest mod si pentru maini cel putin, o folosesc extrem de des. :D

La fel sta treaba si in cazul cremei pentru ochi. De cele mai multe ori in aceasta zona aplic aceeasi crema de fata pe care o folosesc. Dar mi-am propus sa termin Gelul contur pentru ochi de la Hofigal. :) Sa vedem daca si reusesc. :D

O sa trec peste partea de mijloc a fotografiei pentru a termina cu produsele pentru ingrijire. Ultimul produs din aceasta categorie este Apa micelara de la Yves Rocher. Nu sunt eu prea incantata de ea si v-am spus asta chiar si intr-o postare dedicata acestui produs. Dar vreau totusi sa o termin inainte de noi achizitii.

La capitolul cosmetice am trecut pe lista doua produse. :) Este vorba despre un  balsam pentru buze de la Romwe. Atunci cand il aplic se transforma din transparent intr-o nuanta tare frumoasa de roz. Imi place tare mult si mi-am propus sa il folosesc mai mult in aceasta perioada. Mai ales ca are si SPF 8.

Mascara Beyond Real de la Gosh este cel de-al doilea produs cosmetic pe care trebuie sa il termin pana la Craciun. Il am deja de ceva vreme si nu vreau sa astept sa expire. Asa ca il voi folosi doar pe acesta in continuare.

Ultimul produs pe care trebuie sa il folosesc este C-Thru Black Diamond. L-am primit in urma cu mai multa vreme. Imi place foarte mult dar pentru ca sticlutele de parfum s-au cam inmultit, nu am mai reusit sa il termin pe acesta. Si cum pasiunea mea pentru parfumuri a crescut ingrijorator, trebuie sa am grija sa le si termin pe cele mai vechi. :D

Acestea sunt cele 6 produse alese de mine spre terminare in urmatoarea perioada. Daca va place proiectul si considerati ca vi s-au adunat prea multe produse, va asteptam sa va alaturati noua. :)


Comentarii

  1. Supeeer! Ma bucur ca te-am cooptat si pe tine!:) Sper sa iesi victorioasa din aceasta incercare! La produsele de ingrijire am zis ca nu includ nimic pentru ca desi sunt o gramada pe alea le folosesc de obicei pana la capat. La makeup e durere.... Scuze ca ti-am creat pofta de Nude'tude, dar chiar e frumoasa rau!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma bucur ca ai venit cu aceasta idee si ma ambitionezi sa folosesc pana la capat produsele incepute. :)

      iar cu Nude'tude e o adevarata iubire. :D:D neaparat o iau si eu cat de curand. :D
      puup!

      Ștergere
    2. Fetelor, m-ați îmbolnăvit cu acest Nude Tude, m-am îndrăgostit și eu de ea din pricina Deenei mai ales și apoi din vina ta, Cherry, că ai trecut-o pe wishlist.
      Multă baftă cu proiectul acesta, eu am urmat odată un project pan (parcă așa se numea), dar l-am abandonat după câteva zile :(.

      Ștergere
    3. :)) esti tare scumpa.. :D si eu am patit la fel cand am vazut la Deena.. si acum nu imi mai trece. Abia astept sa o cumpar. :)

      multumesc frumos! Sper sa reusesc ce mi-am propus. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Am zis doar ca ma bag cand am vazut ideea la Deena, dar am tot amanat. dar daca si tu...atunci, clar, nu mai e loc de intors! zilele astea o sa intru si eu in paine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atunci te asteptam sa intri in club. :D sunt curioasa ce produse vei alege :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Îmi place mult ideea acestei postări. Cred că am să fac și eu ceva asemănător. Aveam de mai mult timp în plac să fac asta dar acum parcă te motivează mai tare :D

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu aveam nevoie de o motivatie si cand am vazut proiectul la Deena am stiut ca este exact ceea ce imi lipsea. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. Interesanta idee! Si eu ma chinui sa termin produsele mai vechi pentru ca nu doresc sa expire si mai ales... ca nu vreau sa mai cumpar altele deoarece am prea multe. Cat despre parfumuri... si eu am cam exagerat in ultima vreme. Parca mi-as cumpara unul nou in fiecare luna. Dar trebuie sa ma stapanesc. Cred ca am deschise vreo sapte. *_* Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in momentul acesta cred ca la parfumuri am exagerat cel mai tare dar parca tot mi-as mai dori cateva. Nu vreau sa le ratez atunci cand le prind la reducere si uite asa se aduna. :D dar trebuie sa mai si consumam din ce avem asa ca un astfel de proiect ma ajuta. :D

      pupicei!

      Ștergere
  5. Tocmai m-am alăturat și eu acestui proiect, mi se pare foarte fain! :D Eu n-am îndrăznit totuși să trec pe listă și parfumuri, în prezent am doar două în care mai am foarte puțin (mult prea puțin ca să le trec pe listă, ar trebui să-mi fie super ușor să le termin), iar din restu n-am nicio șansă să consum prea curând. :))
    Mult spor la consumat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur tare mult sa aud asta. :) Sper sa reusesti sa termini ce ti-ai propus. :)
      eu la parfumuri le incep pe toate si nu mai termin niciunul :)))

      multumesc tare mult! Spor si tie. :)
      pupici!

      Ștergere
  6. sunt tare curioasa sa vad cum vor evolua treburile :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING