Vara trece, aerul ramane

Buna dimineata, fete frumoase!

Voi va bucurati de venirea toamnei? Stiti deja ca anotimpul meu favorit este primavara, pentru ca temperaturile sunt ideale, frigul se estompeaza cu fiecare zi, parca toata natura se trezeste la viata si asta e ceea ce imi place sa vad in fiecare zi. Sa aud copii razand in parc, sa vad batrani iesind la plimbare si tineri indragostiti colindand strazile. Este o atmosfera ideala, cel putin pentru mine.

Toamna mi se pare mult prea mohorata pentru gusturile mele asa ca in momentul acesta regret sfarsitul verii. Mi-as dori ca macar pana in octombrie sa mai avem parte de cateva zile frumoase. Inca nu ma simt pregatita sa ma despart de vara.
Desi caldurile sunt de cele mai multe ori insuportabile, cu un montaj aer conditionat realizat in mod profesionist, putem rezolva aceasta problema.
Imi aduc aminte primul an in care am pus aerul conditionat. Nu mai avusesem parte de temperaturi atat de ridicate de cand sunt eu pe lumea asta. A fost mai mult o nevoie instalarea aparatului de aer conditionat.
Am angajat meseriasi care sa isi execute munca in cele mai fine detalii si apoi am profitat din plin de beneficiile acestei comoditati.

Erau zile in care porneam aerul de dimineata si il opream doar cand mergeam la culcare. Pentru ca altfel, caldura revenea in cel mai scurt timp posibil. Erau zile toropitoare si nu doar caldura, dar si presiunea crescuta si umiditatea erau la fel de insuportabile.

Incercam uneori sa ma tin de programul meu de exercitii zilnice dar nu reuseam tocmai din pricina caldurii. Trebuie totusi sa simti ca respiri, mai ales cand iti supui organismul unui efort fizic intens.

Din acel an insa, am avut parte de veri mai racoroase. Asa le-am perceput eu. Veri in care aerul conditionat a fost absolut necesar in zile pe care le pot numara pe degetele de la o singura mana. Imi plac verile racoroase. Imi plac verile cu temperaturi suportabile. Sunt perfecte si le iubesc si pe ele la fel de mult pe cat iubesc primavara.

Si chiar daca vara a trecut, aerul ne-a ramas. Uneori, in zilele mai calduroase de iarna, in care nu se merita sa facem focul, mai aprindem aerul conditionat si il setam la temperaturi ridicate. Face fata cu brio, dar, asa cum spuneam, temperatura de afara trebuie sa fie una decenta. Nu cred ca as putea vreodata sa folosesc aerul conditionat cand afara sunt -15 grade :))

Daca tot vara a fost cat de cat acceptabila anul acesta, sper ca si iarna sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Chiar daca imi doresc zapada, sper sa nu fie exagerat de frig. Imi plac foarte mult iernile domoale, in care sa pot sa ies afara si sa ma joc cu zapada, fara sa tremur din toate incheieturile.
Am avut parte de astfel de ierni si au fost de neuitat. Sau cred ca mai corect ar fi sa spun ca am avut parte de cateva zile de iarna de neuitat. Pentru ca un intreg sezon pe gustul meu nu imi aduc aminte sa fi intalnit. Dar niciodata nu e timpul pierdut.

Voi ce anotimp preferati? Va bucurati de venirea toamnei?




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING