Review: L'oreal Professionnel Sampon pentru restabilirea densitatii parului

Buna, fetelor!
Mai tineti minte articolul de Marti? Cel cu rutina de ingrijire a parului meu? Daca nu, va invit sa dati click aici si sa il cititi, astfel veti fi in tema cu samponul despre care vreau sa va vorbesc astazi.

Cand eram la inceputuri in tainele frumusetii si ale ingrijirii, nu prea foloseam produsele L'Oreal. Aveam insa o matusa care avea la randul ei niste rude ce lucrau intr-un depozit cu produsele acestui brand si mereu gaseam pe la ea minunatii de la L'Oreal. Insa, din nu stiu ce motive, nu ma atragea acest brand si mereu eram in cautare de nume mai sofisticate, mai rar intalnite prin magazine.

Insa, iata ca acum am descoperit si partea profesionala a brandului, adica L'Oreal Professionnel, cu game mult mai bine puse la punct, cu produse mult mai bune, care satisfac chiar si nevoile persoanelor foarte exigente.

Anul trecut am fost la salon pentru un tuns si am vazut acolo multe produse profesionale si mi s-a deschis apetitul. Am inceput timid cu Tiggi, apoi cu Matrix si iata ca am ajuns si la L'Oreal Professionnel. Daca in urma cu un an eram foarte pornita pe paletele de machiaj, acum am ajuns la concluzia ca am suficiente si m-am reorientat spre produsele destinate ingrijirii parului. Am mare grija ce cumpar pentru ca in trecut am avut probleme mari cu podoaba capilara. Pe langa faptul ca mi se ingrasa extrem de repede, mai aveam si matreata si imi mai si cadea ingrozitor. Acum insa, am rezolvat toate problemele. Cred ca excesul de sebum s-a reglat si datorita varstei, dar matreata si caderea parului au fost stopate datorita produselor pe care le-am folosit.
Sunt de parere ca intotdeauna trebuie sa utilizam produse destinate special tipului nostru de par, pentru ca altfel riscam sa aducem probleme pe care nu le aveam pana atunci.

M-am luptat cu problema caderii parului foarte mult timp. Am pus totul pe sema stress-ului la un moment dat, dar inca nu stiu cu siguranta care a fost cauza.
Am incercat multe remedii si nu erau nici unele atat de bune pentru mine.
Aflandu-ma intr-o continua cautare a produselor pentru aceasta problema, am dat intr-o zi peste acest Sampon L'Oreal Professionnel pentru restabilirea densitatii parului si citind comentariile aferente, m-am incumetat sa il cumpar.


De pe site-ul oficial am aflat ca povestea L'Oreal Professionnel a inceput in anul 1907, avand astfel o vasta experienta in domeniu. Serie Expert a aparut in anul 2000 si contine produse pentru un program complet de ingrijire profesionala a parului, atat in salon, cat si pentru acasa.

Descrierea producatorului pentru acest sampon:
L´Oréal Professionnel Série Expert Density Advanced este un produs pentru ingrijirea parului de inalta calitate, conceput special pentru parul fin si deteriorat. Datorita ingredientelor sale active lupta eficient impotriva caderii parului. Regenereaza firul de par deteriorat si imbunatateste circulatia sangelui la nivelul scalpului. Série Expert Density Advanced hraneste parul inca de la radacini, stimuleaza activitatea celulara si astfel reface densitatea parului, care capata un aspect sanatos.

Parerea mea:
Voi incepe cu ambalajul si voi sfarsi cu beneficiile pe care acest sampon le-a adus parului meu.

Cred ca nu mai este cazul sa va spun ca ador produsele cu pompita. Mi se par mult mai igienice dar si mai usor de folosit. Daca la o crema pentru ten imi place pompita pentru ca nu trebuie sa imi mai introduc degetele in cutiuta si nu imi mi intra produs pe sub unghii, la sampon, imi place pompita pentru ca astfel pot folosi pana la ultima picatura acest produs. Nu trebuie sa mai tin recipientul cu capul in jos pentru a-l putea folosi mai usor. Nu trebuie sa ma chinui sa apas pe recipient pentru a scurge si ultima suflare din produs.

Daca aruncati o privire in baia mea, vezi observa ca mai mult de trei sferturi dintre produse sunt dotate cu pompita. Ma bate gandul sa pastrez recipientele si sa transfer in ele si urmatoarele produse pe care le voi achizitiona si care nu vor fi beneficia de aceasta facilitate. :D

Consistenta este destul de fluida, dar nu apoasa. 
Mirosul este unul intens, dar nu suparator. Mie mi se pare ca miroase specific produselor profesionale. Adica nu a flori, nu a prajituri sau fructe. Ci a ceva profesional. Sper ca ma intelegeti. :)

Face o spuma intensa, bogata si foarte pufoasa. Dar daca am folosit in prealabil un ulei pentru hidratarea parului, atunci am nevoie de doua samponari pentru a-mi simti podoaba capilara complet curata.

Dupa ce folosesc acest sampon, imi simt parul mai aspru decat de obicei. Dar imi place acest efect. Eu aveam parul foarte moale si orice coafura incercam mi se lasa imediat. Ca sa nu mai vorbesc despre bucle. Cu tot fixativul din lume buclele rezistau cel mult cateva ore. Nu se punea problema sa merg la un eveniment important si sa imi reziste pana la plecare.
Acum insa, situatia este intr-adevar roz. Am fost la o nunta in urma cu vreo luna si pot spune cu mandrie ca a mea coafura arata impecabil si in momentul in care am plecat. 
Si asta se datoreaza faptului ca firul de par este mai puternic, mai gros si nu mai aluneca atat de usor. Nu mai este firav, ci mult mai solid. Imi place!

Despre caderea parului va pot spune doar ca acest sampon a facut minuni. Inca imi mai cad cateva fire dar asta este absolut normal. Inainte adunam cate un pumn de par dupa fiecare baie plus ca gaseam fire de par prin toata casa. Absolut oribil. 
Am observat chiar si foarte multe fire de par nou aparute. Aproape ca mi-a crescut breton si ma bucur foarte mult pentru ca mi se rarise foarte tare parul. Acum sunt din nou mandra de el si sper ca si pe viitor sa continue in acelasi mod.

Samponul este foarte spornic. Desi folosesc destul de mult produs la o spalare, nu s-a consumat inca si il am de aproximativ 2 luni jumatate. 
La lungimea parului meu, folosesc cam 5-6 pompite la o spalare pentru o spuma asa cum imi doresc si pentru a-l simti intr-adevar curat.

Un sampon bun, un sampon care ma face sa iubesc acest brand, un sampon care ma face sa imi doresc sa testez cat mai multe produse L'Oreal Professionnel
Deja pentru urmatoarea comanda am pe lista un produs dintr-o alta gama pe care abia astept sa o testez.


Voua va plac produsele L'Oreal Professionnel? Ati folosit pana acum ceva de la acest brand? :)



Comentarii

  1. si eu m-as uita dupa L`oreal, n-am incercat inca nimic de la ei, dar m-ar tenta Fibrology.
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am incercat nimic din gama asta dar toate ma tenteaza. :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Oau, chiar m-ai făcut curioasăăă!
    Îl adaug pe listă, clar.

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde l-ai cumparat? Imi cade parul si nu stiu ce sa mai fac :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-am luat de la Aoro, am pus link spre el in articol. Nu stiu in alta parte unde se mai gaseste.
      pupici!

      Ștergere
  4. Bine de stiut, poate vreodata il incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. eu oscilez acum pentru viitorul balsam, dar cred ca va fi matrix in final :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si eu o lista lunga cu produse matrix.. le-as lua pe toate. :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING