Alte Mici Cumparaturi

Buna dimineata, dragutelor!

Stiu ca saptamana trecuta v-am aratat ultimele hainute achizitionate, dar intre timp mi-au mai sosit cateva colete, al caror continut vreau sa vi-l arat si voua. :)

Este vorba despre AORO, TIDESTORE si LIBRIS. Despre Aoro si Libris stiti deja ca fac parte dintre magazinele online favorite. Tidestore insa, este nou aparut in colectie dar incepe incet, incet, sa ma cucereasca. Dar au fost si cateva detalii (nu tocmai marunte), care m-au dezamagit la acest magazin.

O sa incep cu Aoro, pentru ca este coletul cel mai bogat. :D

-> Comanda aeasta s-a invartit in jurul parfumului. L-am schimbat de atatea ori si pana la urma m-am decis asupra Hugo Boss Boss Jour pour Femme. L-am ales fara sa stiu cum miroase si am facut o alegere foarte buna. Imi place tare mult si ma bucur ca l-am adaugat in cos. :D
-> Tot din sfera parfumurilor, am ales si setul Travalo, compus din doua recipiente si un suport pentru a nu le rataci. O sa vi le arat intr-o postare separata in care o sa vorbim mai mult despre ele. :) Deocamdata sa stiti doar ca imi plac mult si sunt extrem de utile. :)
-> Pentru Masca Missha o fac raspunzatoare pe Alina. :D Ea m-a facut mai mult decat curioasa in privinta ei asa ca atunci cand am vazut-o si la reducere, nu am ezitat nici un moment inainte sa o adaug la comanda.
-> Setul Gilette nu l-am cumparat pentru mine dar pentru ca are un pret mai bun decat in magazine, consider ca a fost o investitie inteligenta. :)
-> Ultimul articol adaugat a fost Apa Termala La Roche Posay. Stiti cat de mult imi place Apa Termala de la Uriage asa ca probabil nu va mai mira ca am ales o varianta de 300 de ml de data aceasta. Am ales La Roche Posay pentru ca sunt curioasa cam ce diferente ar exista intre apele termale de la branduri diferite. :)
-> Si pentru ca Aoro nu ne lasa niciodata sa plecam fara o mostra, am ales Ricci Ricci by Nina Ricci. La o prima inspiratie, pot spune ca imi place. Dar nu stiu daca intr-atat incat sa cumpar si varianta full size. :)

Pachetul de la Tidestore are o poveste foarte palpitanta. :))) Am fost dupa el la Vama luni si atunci oficiul era inchis pentru ca tocmai se daduse o spargere. M-am reintors marti pentru a afla ca pachetul meu se afla printre cele furate, dar ca mai am o sansa printre produsele recuperate de politie. Am mers acolo si am inceput sa caut impreuna cu personalul. Pana la urma am dat peste cele doua produse comandate si totul s-a terminat cu bine.

Prima pe lista mea a fost aceasta geanta confectionata dintr-o combinatie simpatica de piele intoarsa si piele, ambele sintetice, bineinteles. :P
Mi-au placut si detaliile metalice (lantul si fermoarele) si inca imi plac si acum, dupa ce am vazut cum arata in realitate. Desi pe site nu erau specificate dimensiunile, din nu stiu ce motiv, ma asteptam la o geanta mai mare, dar in fond nu ma deranjeaza nici asa. Imi place cum arata in mai multe combinatii de hainute si deja stiu cu ce o voi purta la urmatorul OOTD. :)
P.S. Lantul este detasabil si la fel si bareta, geanta mai avand doua barete mai scurte. Astfel ca pote fi folosita in mai multe moduri. :)

Al doilea articol ales de la Tidestore a fost aceasta rochita, simpla, pe care o pot folosi intr-o multitudine de combinatii. :) Eu ma gandesc la o vesta de piele, neagra. Ce spuneti? :)
Din pacate, din Wine red, cum am comandat-o, pana la mine a ajuns rosie. Nu ma deranjeaza foarte tare, dar as fi preferat sa fie in nunta aleasa de mine. Deci, inca o dezamagire de la Tidestore.
Bine, la prima nu ma pot plange. Nu erau dimensiune trecute, asa ca geanta putea fi oricat de mare (sau de mica) :)

Si iata-ne ajunse si la ultimul pachetel, cel de la Libris, libraria online de unde imi fac cele mai multe cumparaturi :)

Optiunea mea a fost Mare Tranquillitatis, o carte superba, pe care am dat-o gata deja. Maine o sa va povestesc mai multe, asa ca aveti putintica rabdare. :D
Mi-am propus sa citesc toate cartile de la editura Epica. Pana acum nici macar una nu m-a dezamagit asa ca am sperante ca toate sunt la fel de bune. :D

Acestea au fost ultimele cumparaturi, ultimele produse intrate in familia noastra. :)

Voi ce achizitii ati mai facut in ultima perioada?


Comentarii

  1. eu n-am facut shopping in ultima vreme, dar m-am ales cu cate ceva :D aseara am prezentat si eu ultimele cadouri :D draguta foc rochita. mie-mi place pe rosu, sunt curioasa ce combinatie o sa alegi. si geanta e draguta foc! zic eu, care nu ma dau in vant dupa genti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca trebuie sa dau o tura sa vad ce ai primit. :D ma bucur mult ca iti plac achizitiile mele. :)
      pupicei!

      Ștergere
  2. Cartile de la Epica sunt foarte frumoase....am 8 deocamdata ( insa eu sunt fidela elefant.ro)
    Ieri am primit ultima carte achizitionata "Te astept" iar urmatoarea pe lista este "Intimidare"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daa.. sunt absolut superbe, mai ales pentru fanii genului romantic.
      am citit si eu cateva, nu le stiu numarul exact.
      am mai primit intre timp "Intimidare", "Te astept" si "Fara speranta" si abia astept sa te citesc. :D
      pupici!

      Ștergere
    2. astazi ti-am "descoperit" blogul ...am "zabovit" cel putin 1 ora pe aici recunosc si "m-ai convins" sa dau o comanda pe libris ...cu siguranta o sa intru zilnic

      Ștergere
    3. Ma bucur tare, tare mult sa aflu asta. esti o scumpa! :)
      Ce carti ti-ai ales de la Libris? Si eu dau comenzi ori de care ori am ocazia (si banutii necesari) :D:D
      puup!

      Ștergere
    4. ratiuni criminale ( a costat numai 2 lei) si Christine Falls - Dosarul unei morti suspecte - Benjamin Black asta am adaugat-o fara sa citesc recenzie .:*

      Ștergere
    5. Sper sa iti placa Ratiuni Criminale. :) Mie mi-a placut.. e o carte foarte complexa, ce trebuie citita cu mare atentie. :)
      Am si a doua carte pe care ai ales-o, dar nu am citit-o inca. Oricum cred ca e buna :)
      :*

      Ștergere
  3. am citit intr-o postare ca iti plac filmele si serialele
    m-am gandit ca ar fi dragut daca ai timp de o lista cu filme si seriale...putem completa si noi prin comentarii si astfel sa aflam genurile fiecareia...
    daca ai o asa lista scuze inca nu am ajuns la ea dar o gasesc promit:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am o astfel de lista si cred a ar fi tare interesanta o astfel de postare. iti multumesc tare mult pentru idee si promit ca tin cont de ea. poate saptamana viitoare o si pun in aplicare, pentru ca acum sunt in sesiunea de mariri si sunt un picut ocupata.
      pupicei!

      Ștergere
  4. Ce bine ca ti-ai recuperat pachetul! Geanta e tare dragua! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti place. :) si eu m-am bucurat tare mult ca am reusit sa il recuperez. :)
      pupici :*

      Ștergere
  5. ce frumoasa e gentuta! bine ca ai reusit sa o recuperezi

    RăspundețiȘtergere
  6. :))) iar am fost pe post de instigatoare. banuiesc ca deja ai folosit masca ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa razi dar nu am folosit-o inca. am sambata o nunta si o sa ma fac frumoasa cu ea :)))))))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING