Review: Balsam pentru par cu ulei de Argan

Buna, dragutelor!
Pentru astazi v-am pregatit un review al unui produs pe care l-am descoperit cu ceva timp in urma dar care si-a facut loc imediat in topul favoritelor mele. 
Este vorba despre un balsam pentru par cu ulei de Argan, pe care l-am primit de la Dolce Natura.

Multa vreme am fost in cautarea unui produs care sa imi imblanzeasca podoaba capilara pe care o am de la Mama Natura. :) Am un par extrem de dificil. Cade mult, iar firul subtire se incurca rapid. In plus, se electrizeaza si de multe ori ajungeam sa arat ca o maturica. Horror.

Am cautat multe tratamente si produse Anti Frizz dar nu stiam la ce sa ma opresc. Nu aveam idee daca imi vor rezolva problema sau daca macar o vor face mai mica. Asa ca nu am achizitionat nimic. In parte de teama sa nu dau banii pe un produs nefolositor si in parte datorita multitudinii de produse destinate acestei probleme. Cand am o foarte variata gama de produse, nu stiu ce sa aleg iar review-urile din blogosfera nu m-au prea ajutat, din pacate.

Dar intamplarea a facut sa imi aleg acest Balsam pentru par:
Balsam pentru par cu ulei de argan si 12 plante - pe numele sau intreg, este un produs Bio al brandului Eco Receptura.
Pe lista de ingrediente mai putem gasi proteine din matase si grau, vitaminele B5 si E si Creatina. Nu contine SLS, parabeni, silicon sau coloranti.

O sa incep cu ambalajul si o sa va spun ca imi place tare mult. Dar deja cred ca nu va mai surprinde. In ultima perioada m-am indreptat doar spre recipiente cu pompita si v-am mai spus asta. Mi se par extrem de practice si ma ajuta sa dozez perfect cantitatea de produs pe care vreau sa o folosesc. In plus, pot folosi pana la sfarsit produsul, fara sa ma chinui sa tin recipientul cu capul in jos sau sa il tai. :D

Consistenta este una cremoasa, destul de crescuta, care se repartizeaza destul de ok pe toata lungimea firului de par.
Desi de obicei acest timp de produs se foloseste de la jumatatea parului spre varfuri, eu il aplic chiar si pe radacini, pentru ca acolo am problemele cele mai mari cu aranjatul. Sta zburlit si incerc sa il imblanzesc. :D

Cu toate ca il aplic pe radacini, nu mi se ingrasa parul mai repede decat de obicei, ba chiar arata perfect destul de multe zile. 
Dupa folosire, parul se descurca mult mai rapid si este mai usor de coafat. Este fin si nu se mai razvrateste. :) De electrizat nici nu se mai pune problema. Parul meu este docil si se aseaza exact asa cum imi doresc.
Arata sanatos si chiar il simt astfel. Este matasos iar varfurile nu mai sunt deteriorate. 

Are si un miros foarte placut care dureaza cateva zile in par. De obicei pana la urmatoarea spalare, dar depinde si de mediul in care ma invart.

Ca sa concluzionam, este un produs de nota 10, pe care il recomand cu mare drag. Ma bucur ca am avut ocazia sa il descopar si o sa il recumpar cu siguranta.
Pretul de aproximativ 42 de lei mi se pare foarte ok pentru cantitatea sa, in conditiile in care la o utilizare nu folosesc foarte mult produs, asta insemnand ca ma voi folosi de el o perioada destul de lunga de timp. :)

Voi ce balsam de par folositi in prezent? V-ar tenta acesta?


Comentarii

  1. Pare balsamul minune din descrierea ta. Adică să-l aplici pe rădăcină și să nu-l îngrașe e foarte miraculos. Cel puțin pentru mine. Să știi că îmi face cu ochiul :D
    În prezent folosesc balsam de la Kallos.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cam toate produsele de gen le aplic si pe radacina, macar un pic si nu mi se ingrasa parul :)
      depinde de scalpul fiecarei persoane. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. s-ar putea sa fie util si pentru varfurile mele :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu siguranta. e foarte hranitor si tu cum ai vafurile uscate, chiar cred ca ti-ar prii :)

      Ștergere
  3. Nu preferi uleiul de argan natural,bio?
    http://biocosmeticemaroc.ro/ulei-de-argan-cosmetic-/2-ulei-de-argan-cosmetic-bio.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am incercat uleiul de argan natural dar este pe lista pentru viitoare cumparaturi. :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING