Prietenii nostri care nu cuvanta

Buna, fete frumoase!

Cum sunteti astazi? Caldura incepe sa ma calce pe nervi si chiar nu imi doresc sa imi displaca vara. Are frumusetile ei ca toate anotimpurile, de altfel. Dar din nou, are si o gramada de chestii care nu imi plac. Caldura exagerata, sufocanta, este una dintre ele. Imi e tare greu sa respir uneori si asta doar pentru ca nu se simte nici macar o adiere in aer. Daca ar bate un pic vantul, atunci caldura ar fi mult mai usor de trecut cu vederea. Si pentru asta cred ca briza marii ar fi cea mai potrivita. Nu? Voi ce parere aveti? Cum reusiti sa fentati vara?

Iar ne-am abatut de la subiectul postarii, dar, asa cum mi se intampla de fiecare data, ma pierd in amanunte care nu sunt atat de interesante. :)

Voiam sa va povestesc astazi despre prietenii mei necuvantatori. Poate unele dintre voi stiti deja, sau nu, dar am acasa doi perusi foarte simpatici. Acum stau pe balcon si se enerveaza si ei cand este prea cald. Ii vad cum ridica aripioarele si incearca sa aduca un strop de racoare. Mai pornesc aerul conditionat din cand in cand dar parca ei prefera tot caldura si nu vin deloc la racoare. Cine sa ii inteleaga?

Un alt prieten foarte bun, tot din familia necuvantatoarelor, este si Mona, catelusa noastra, cel mai recent membru al familiei. Initial ii alesesem un alt nume, dar pentru ca petrece cel mai mult timp cu bunicii mei si ei ii spun Mona sau Monica, i-a ramas asa. Au mai avut o catelusa cu acelasi nume si s-au obisnuit astfel. E greu sa ii dezveti dupa o anumita varsta. :)

De fiecare data cand merg la curte, trebuie sa stiu sa nu ma imbrac prea sofisticat. Pentru ca oare ce va face prima data catelusa mea? Ati ghicit! Se va arunca in bratele mele si ma va face toata numai un praf. :D Asa ca am grija ca atunci cand vreau sa ies in oras, sa nu trec pe acolo, daca nu vreau sa ma parfumeze Mona cu putina aroma de pamant. :P

Imi plac mult animalele dar de multe ori evit sa ma atasez de ele pentru ca imi e tare dificil sa le abandonez. Mi-as dori sa pot aduna toti cateii de pe strada, dar stiu ca nu am aceasta posibilitate. Cel putin deocamdata. Poate in viitor reusesc sa ii ajut asa cum imi doresc de fapt.
Deocamdata am grija de cei pe care ii am si de cei pe care ii mai intalnesc in drumul meu atunci cand ies in fata blocului. :)

In plus, acum putem avea grija de prietenii nostri mult mai usor. PetPal este un pet shop online la indemana tuturor. De multe ori am avut nevoie de anumite medicamente pentru catelusa mea si la magazinul pentru animalute din oras nu gaseam exact ce cautam. Asa ca ma bucur de descoperirea facuta. Un astfel de pet shop cu siguranta va fi o optiune pentru alegerile mele viitoare.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING