Intrebare

Buna dimineata, dragutelor!
Pana acum nu cred ca v-am recomandat niciodata un blog. Dar cred ca e timpul sa o fac. As avea foarte multe de povestit si atat de multe de aratat, dar timpul este destul de scurt pentru ca ma pregatesc pentru o noua zi de plaja.

Poate stiti, sau poate nu, dar in urma cu ceva timp am incercat sa imi schimb tema blogului, am cautat foarte mult ceva mai aerisit, mai simplu, dar care sa exprime la fel de mult ca tema prezenta.
Am cautat si am tot cautat, salvasem cateva teme dar cand le aplicam, totul parca se dezmembra si nu aveam starea necesara sa ordonez header-ul si toate tab-urile pentru noua tema.
Am cerut ajutor si de la un specialist dar tot nu a iesit cum mi-am dorit, asa ca am ramas la aceeasi prima tema, la aceeasi prima imagine, care sper sa va placa si voua la fel de mult ca si mie.

Insa daca imi doresc totusi sa avansez si sa trec pe domeniu propriu (o idee pe care inca nu am pus-o in practica din mai multe motive, dar la care ma gandesc constant), o sa am nevoie de o tema mult mai simpla, mai profi.

Astfel de tema am gasit pe blogul practicant.eu, un blog foarte fain din punctul meu de vedere. Consider ca atunci cand blogul arata atat de aerisit, ai mai multe sanse sa transmiti prin intermediul continutului si nu prin multitudinea de banner-e care il incarca.

Sper ca in viitor sa am curajul sa imi las in urma acest aspect si sa aleg ceva mai matur, dar care sa mi se potriveasca la fel de bine.
O sa am totusi nevoie de cineva care sa se priceapa, pentru ca nu vreau sa mai patesc la fel ca in trecut, cand toate fotografiile mele erau distorsionate si aveau dimensiunile modificate, cand mesajele nu mai apareau la fel ca acum, cand nu puteam sa raspund strict la un mesaj ci trebuia sa scriu la rand cu "@", cand imaginea de header era prea lunga pentru formatul noii teme.

Voi ce parere aveti despre tema actuala? Ce aspect credeti ca s-ar potrivi mai bine pentru blogul meu?

Comentarii

  1. Interesant mod de prezentare, steptam si alte recomandari din blogosfera...poate o rubrica saptamanala...:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING