Noutati de la Produse Cosmetice

Buna, dragutelor!
V-am promis ca saptamana asta continuam seria noutatilor primite in ultima vreme. Unele cumparate, altele primite pentru testare, toate si-au gasit loc pe rafturile mele de cosmetice si merita un articol pe blog. :)

Astazi le-a venit randul produselor de la ProduseCosmetice.ro. Mi-am ales cateva de care aveam nevoie, sau unele pentru a-mi satisface niste mofturi. :D

Pe langa produsele alese, am primit si doua mostre. Una de la Inca Rose - crema de fata anti-age, pe care cel mai probabil o voi pasa mamei mele.
Si a doua de la ProNails - Crema de maini anti-imbatranire. Cred ca tot la mami va ajunge si se va bucura tare mult. Ii place sa descopere produse noi cu ajutorul mostrelor. :)

Si acum, produsele alese de mine:
 Primul produs pe care l-am adaugat in cos si cel la care nu am avut absolut nici un dubiu, este uleiul de par extraordinar de la L'Oreal. Este de fapt un mix de mai multe uleiuri care poate fi folosit in mai multe moduri. Prima data l-am incercat ca si tratament si l-am aplicat inainte de spalare si l-am lasat cateva ore sa actioneze. Urmeaza sa il testez si pe parul umed si dupa ce imi conturez o parere corecta, ii voi scrie si un review. :)

Pe timp de vara, buzele mele necesita o atentie mai sporita, asa ca m-am decis sa incerc rujul hidratant Inca Rose cu acid Hialuronic, despre care am descoperit ca imi place tare mult. Are grija de buzele mele si le previne deshidratarea. Chiar era necesar pentru aceasta perioada.

Ultimul, dar nu cel din urma, este Blush-ul Arcancil - Oh my Blush! in nuanta Brun Sulfureux, o nuanta placuta de bronz. L-am folosit deja de cateva ori dar vreau sa va tin in suspans pana la momentul review-ului. Oricum probabil v-at dat seama ca imi place mult. :D
De cand am descoperit blush-urile in nuante aramii, le-am uitat complet pe cele rozalii. Cel putin in perioada asta in care bronzul este la mare cautare, la fel sunt si blush-urile in aceste nuante. :)

Acestea sunt produsele pe care le voi testa in perioada urmatoare. :) Pentru care doriti review mai intai?





Comentarii

  1. Sunt foarte interesată de uleiul de păr :D. Abia aștept review-ul!
    Să le folosești cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e un produs superb. :D in curand va povestesc despre el. :)
      multumesc frumos!
      pupici

      Ștergere
  2. Sa folosesti cu placere produsele pe care le-ai cumparat :*.De abia astept parerile tale referitoare la uleiul extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc frumos. :)
      Vine si review-ul cat de curand. ;)
      pupici!

      Ștergere
  3. rujul ala hidratant suna bine! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING