My days in pictures - Impresii din vacanta

Buna dimineata, scumpelor!
Iata-ne ajunse si la finele acestei saptamani. Va spuneam duminica trecuta ca tocmai se incheiase o saptamana mai putin frumoasa si ca speram la una cu adevarat pe sufletul meu.
Ei bine, acum pot declara ca aceasta saptamana care astazi se incheie, a fost cu siguranta una dintre cele mai frumoase saptamani de care am avut parte.

Desi locuiesc intr-un orasel la aproape 100 de km de Constanta si merg la facultate tot in Constanta, atunci cand se termina cursurile, ma intorc acasa si nu raman sa ma bucur de plaja.

Dar iata ca in aceasta vara am avut o escapada la mare asa cum se cuvine.
Nu am ajuns bine acasa la parinti, ca l-am si convins pe al meu sa mergem sa ne bucuram si noi de mare, cat inca e vremea frumoasa. De ce spun asta? Pai in anii trecuti, de fiecare data cand ne pregateam si noi de 2-3 zile de mare, parca vremea era impotriva noastra si prindeam numai zile ploiase.

Vacanta aceasta insa a fost pe placul meu. Numai zile frumoase, perfecte pentru plaja. (Bine... a plouat totusi vineri dupa-amiaza, dar asta nu ne-a impiedicat sa mergem la plaja sambata dimineata).


Am ajuns in Constanta marti dimineata si ne-am intors ieri seara. Asa ca pot spune ca ne-am bucurat de 5 zile absolut superbe.
Apa a fost si ea perfecta asa ca ne-am balacit in voie. :D Nu stiu daca v-am mai spus, dar cand eram mai mica, stateam mai mult in apa decat pe plaja. Acum cred ca m-am mai maturizat si prefer sa stau pe plaja pentru a capata un bronz frumos, dar asta nu inseamna ca nu iubesc la fel de mult apa.

Desi la prima atingere parea destul de rece, dupa ce ne-am obisnuit, nu mai voiam sa mergem pe mal. :D
Pentru aceste situatii, am avut grija sa luam cat mai putine chestiute de valoare la noi. Am preferat sa lasam acasa telefoanele si banutii si sa ne bucuram mai mult de timpul petrecut in doi.

Am schimbat de 3 ori locatia si asta ne-a permis sa ne bucuram de locuri diferite. Imi place sa descopar astfel de oaze de relaxare. Cand simt ca totul se aglomereaza in jur, prefer un loc linistit, chiar pustiu, in care sa nu am grija de nimic. Am gasit un astfel de loc si acum il numim locul nostru. Cand vrem sa fugim de aglomeratie, acesta e locul pe care il alegem.

Am facut si o multime de fotografii cu cele doua fustite pe care le-am luat de la Kurtmann zilele trecute. Abia astept sa vi le arat dar am decis ca merita postari separate, pentru a le putea observa cu atentie.
Eu m-am indragostit iremediabil de ele si vreau neaparat sa mai achizitionez cateva asemanatoare, pentru a avea garderoba perfecta pentru toata vara. :D

In prima seara am facut cumparaturi din Auchan, supermarketul nostru favorit atunci cand vine vorba despre mancare. Gasim tot ce ne dorim, la preturi super ok.
Ne-am bazat meniurile pe fructe si legume, pentru ca vara parca nici nu prea putem manca altceva. :D

Totusi cand o prajitura buna ne face cu ochiul, nu putem spune nu. :D

Ne-am plimbat pe pasarela si totul a fost extraordinar. In larg adia un vant mai puternic ce combatea efectele soarelui si facea plimbarea mult mai placuta.
Parca nu mai voiam sa plecam de acolo. Ascultam sunetul marii care impreuna cu adierea vantului construiau un cadru atat de romantic :)

Bineinteles ca din aceasta escapada nu putea lipsi aceasta inghetata minunata cu menta. A fost super interesanta. Nu am mai ales menta pana acum, dar de cand am descoperit Prigatul Limonada cu menta de care va povesteam zilele trecute, parca as vrea sa incerc totul cu menta. :D

Joi am mers la un film si am ales Sub aceeasi Stea, un film ce ne-a impresionat pe amanadoi si a scos la iveala sentimente foarte puternice. Daca aveti ocazia sa alegeti un film, ar trebui sa il luati in considerare si pe acesta.
Mai tarziu am aflat ca acest film a fost de fapt realizat dupa cartea cu acelasi nume. Acum imi doresc tare mult sa o citesc, sa vad daca este chiar si mai buna decat filmul.
De obicei stiti ca prefer sa citesc mai intai cartea, dar in acest caz voi face o exceptie si chiar sper sa fiu si mai impresionata atunci cand voi lectura aceasta poveste.

Cam asa ne-am petrecut majoritata diminetilor. Am lenevit pe sezlong si ne-am lasat gadilati de razele soarelui.
Bineinteles ca nu a lipsit uleiul cu protectie solara fara de care nu as fi facut fata. O sa va povestesc despre el saptamana viitoare, pentru ca e un produs care pe mine m-a ajutat tare mult sa scap de pielea rosie pe care o capatam de obicei. :D
Am ales doar diminetile pentru plaja, pentru ca soarele era mai bland si seara mergeam la plimbare, la film, la masa. :)

Cam asa arata mica noastra escapada la mare. :)
Sper ca v-a placut si ca nu v-am plictisit. :)

Voi cum ati petrecut aceasta saptamana?


Comentarii

  1. ce frumos! abia astept sa meg si eu la mare, macar 2-3 zile! dar pana atunci mai e. amandoi o sa avem concediu comun abia dupa 10 august, o saptamana. dar e bine si asa decat deloc! am fi vrut sa mergem la costinesti, dar incepem sa ne gandim si sa ne razgandim. oricunde e bine, atata timp cat suntem amandoi. si cum e primul concediu impreuna, o sa fie si mai frumos!
    si eu pateam la fel cand eram mica, stateam mai mult in apa decat pe mal. dar vorba ta, crestem si apreciem mai mult bronzul. atunci ma spalam cu patrunjel si eram in stare sa ma frec cu peria de sarma sa scot bronzul pe care-l prindeam la mare :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa merite asteptarea. Sa dea Doamne-Doamne sa prindeti zile frumoase sa va puteti bucura de plaja.
      Asa este.. nu conteaza unde mergeti, atata timp cat sunteti impreuna si va simtiti bine. :)

      Te pupacesc, scumpa mea!

      Ștergere
  2. Foarte frumos :) in doua săptămâni ajung și eu la mare și abia aștept sa ma bronzez :D ma bucur ca ai avut parte de timp frumos si voie buna. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc mult, scumpa :) Sper sa prinzi si tu vreme frumoasa. :)
      Distractie placuta!
      puup!

      Ștergere
  3. Ahh ce frumos!:x
    Abia aștept să ajung și eu la mare, cam peste vreo 2 săptămâni :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trece repede timpul. Ia sa vezi :D
      Imediat vine vremea de plaja :)
      puuup!

      Ștergere
  4. Frumoase pozele! Inca nu am vazut filmul, am mai auzit insa de el! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc frumos :)
      E un film ce merita vazut. Eu ma preocup acum de carte :D
      pupici!

      Ștergere
  5. ce fain! sper sa ajung si eu la mare in curand, ca m-am saturat de vremea asta ploioasa.

    da, cred ce era putin frustrant sa stai asa aproape, sa mergi si facultate si sa nu te bronzezi vara in voie :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie acum mi-ar placea sa mai ploua.. :))) sa se mai racoreasca :D
      daa.. chiar era..
      am mai mers eu de vreo 3-4 ori cand aveam fereastra la facultate.. dar nu s-a comparat cu ce a fost acum :D:D

      Ștergere
  6. ah, da! sa nu uit: slabanoaga mica!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING