Ganduri marete

Buna, dragutele mele!
Vreau sa abordez astazi un subiect mai delicat si anume cel al evenimentelor importante din vietile nostre, asa cum sunt nuntile.
Desi nu am fixat nici o data pentru acest eveniment ce va aparea la un moment dat si in viata noastra de cuplu, imi place sa stiu dinainte care imi sunt optiunile, sa stiu ce buget imi va fi necesar pentru diverse particularitati, pentru anumite detalii. Vreau ca ziua respectiva sa ma prinda pregatita si sa nu stau atunci sa imi fac griji pentru fel si fel de nimicuri.

Ma gandeam acum cateva zile la cateva restaurante si nu stiam exact ce sa aleg pentru petrecerea de nunta. La ultimul eveniment la care am participat nu mi-a placut deloc aranjarea salonului, ca si aranjare a meselor, in raport cu mirii si cu ringul de dans. Trebuia sa parcurg tot salonul pentru a ajunge la ringul de dans, de multe ori terminandu-se melodia pana cand ajungeam acolo.
Si au fost mai multe neajunsuri care m-au deranjat si de aceea vreau ca pentru nunta mea, totul sa fie foarte bine pus la punct si vreau ca fiecare invitat sa se simta bine.
Degeaba ma simt eu bine ca si mireasa, daca invitatii se simt inconfortabil, daca ei vor sa plece mai repede.


Pentru decorarea localului, as putea angaja o firma care se ocupa exact cu decoratii evenimente, sau as putea sa imi pun creativitatea la lucru si sa vad ce pot realiza cu manutele mele... si ale catorva prieteni, bineinteles. :)

As avea in atentie cateva locatii pentru marele eveniment dar cred ca trebuie sa ma mai informez inainte sa iau decizia pentru ca odata luata, nu mai poate fi schimbata si nu vreau sa regret mai tarziu.

De aceea am in plan sa accept toate invitatiile la nunta pe care le voi primi, pentru a-mi forma o parere de ansablu despre cum vreau sa arate ziua mea cea mare.






Comentarii

  1. ce mi-ar place sa merg la toate nuntile la care am fost invitata. din pacate, bugetul e marea problema... eu sunt de parere ca in momentul in care o sa se puna problema asta, o sa gasesc tot ce-mi trebuie :D acum serios, ced ca o data stabilit de comun acurd, uite, ne luam peste 1 an, te gandesti destul de serios, mergi in toate locurile si cantaresti optiunile mai bine decat pana in momentul de fata. cred ca o nunta se poata aranja destul de bine, cu banuti mai putini, nu musai cu sute de milioane, si cred ca atata timp cat ai aproape persoanele pe care ti le doresti..restul e can can

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar bugetul este buba :)) el ne impiedica sa facem un bine proaspetilor insuratei.. :(

      ai mare dreptate.. conteaza mult mai mult persoanele care il sunt alaturi si de aceea vreau ca ele sa se simta bine. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING