Cartea saptamanii: Dublura

Buna dimineata, fete dragi!
Imi era atat de dor sa impartasesc cu voi minunatele carti pe care le descopar.
Abia asteptam vacanta, in mare parte datorita posibilitatii de a relua lista mea de lectura. Cum am ajuns acasa, am si reluat seria Rizzoli si Isles de unde o lasasem. Adica de la cartea a patra - Dublura.
Daca vreti sa aflati si celelalte intamplari prin care au trecut cele doua, puteti citi recenziile de aici, aici si aici.

Dublura este urmatoarea carte din serie. Vreau sa le citesc pe toate (cel putin pe cele care au aparut deja la noi), pentru ca apoi sa ma apuc si de serialul Rizzoli & Isles care cred ca se va ridica la inaltimea asteptarilor. Am mai sperante de la el si sper sa nu ma dezamageasca. :)

Dublura debuteaza cu o scena a crimei cu totul si cu totul surprinzatoare. In fata casei medicului legist Maura Isles apare un cadavru intr-o masina. Maura doar ce se intoarce dintr-o calatorie la Paris si in fata casei o asteapta o mare de polisisti si de detectivi, toti ingrijorati pentru ea.
Cand o vad, raman stupefiati si Maura nu intelege ce se intampla. Rizzoli este cea care descalceste itele, iar parintele Brophy o ajuta pe Maura in aceste momente grele.

Cadavrul care se afla in masina, este copia fidela a Maurei si toti vecinii acesteia, toata politia si colegii de laborator, au crezut sa este vorba chiar despre ea.
Maura se afla fata in fata cu imagine moarta a ei. Este data peste cap si parintele impreuna cu Rizzoli incearca sa o linisteasca.

Investigatiile ulterioare, descopera ca necunoscuta din masina este de fapt sora geamana a Maurei, sora de care aceasta a fost despartita imediat dupa nastere. Ambele au fost adoptate de alte familii si nu au stiut una de existenta celeilalte.

Acum Maura incearca sa descopere totul despre viata celei care a fost sora ei, dar mai ales incearca sa il descopere pe cel care i-a pus capat zilelor.

A fost oare un accident si Maura trebuia sa fie victima?
Sau chiar sora ei a avut un dusman de moarte?

Asta nu va mai spun ci va las pe voi sa desoperiti citind aceasta carte care va va tine cu sufletul la gura la fiecare pas.

O puteti gasi in libraria online Libris, la pretul de doar 12,5 lei, beneficiind in acelaasi timp de transport gratuit. :)

Astazi va invit sa trecem si pe la Gabriela pentru inca o recenzie la fel de interesanta. :)



Comentarii

  1. foarte interesanta ideea acestei carti. de fapt, ale tuturor volumelor din aceasta serie. mai ca s-ar putea sa ma corupi sa le iau si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai chiar te astept. e o serie ce merita citita. :D
      eu acum m-am apucat de niste autori nordici.. :D:D iti suna cunoscut? :D

      Ștergere
  2. interesant! foarte interesant! as vrea s-o citesc la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Neaparat sa citesti toata seria. o sa iti placa mult :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING