Wishlist de Mai

Buna, fetelor!
Nu am mai facut un wishlist de multa vreme, cel putin pe blog, pentru ca pe diverse site-uri am o multime de produse pe care mi le doresc si pe care le adaug la favorite. De fiecare data cand descopar cate un site, ma uit atent la fiecare categorie si imi aleg produse pe care probabil, cu putin ajutor, le voi cumpara in viitorul apropiat, sau mai indepartat :)

Atunci cand fac un wishlist, ma simt cu un pas mai aproape de acele produse. Simt ca le-am ales si acum nu mai ramane decat sa pun banutii pentru ele. Desi aceasta e partea cea mai grea, eu consider ca jumatate din munca o reprezinta alegerile. Cand produsele sunt extrem de frumoase, e foarte greu sa te decizi asupra unei anumite perechi de sandale, de pantofi, o bluza sau o geanta. Si cred ca voi stiti foarte bine despre ce vorbesc.

Asa mi s-a intamplat si cu ultima descoperire in materie de site-uri cu haine si incaltaminte, mai exact LovelyShoes. Cred ca ati mai auzit de acest magazin online, dar daca nu, o sa va arat eu cateva produse ce se regasesc in wishlistul meu. Mi-a fost foarte greu si sa selectez de acolo, pentru ca se gasesc aproape 300 de produse. :))) Va dati seama cat de mult imi place acest site daca am atat de multe favorite :)

Din categoria de genti am reusit sa ma rezum la 4, desi erau muuuult mai multe extrem de frumoase:
Aceasta este favorita mea. Cred ca mi se potriveste foarte bine. In plus am o multime de hainute in aceasta nuanta si cred ca mi s-ar potrivi. Mint-ul este una din culorile mele favorite asa ca nu puteam sa nu o declar invingatoare pe cea mint. :)

Am trecut mai departe, la incaltaminte, dar aici o sa am doua colaje, pentru ca e foarte greu sa fac doar unul. Asadar, sa il vedem pe cel cu cizme si botine:
Toate sunt adorabile si daca as putea, le-as adauga pe toate si inca vreo 10, colectiei mele de incaltaminte. Imi plac mult cele cu franjuri si deja am in minte o combinatie pentru ele. Ma gandeam la o pereche de jeansi scurti, un top si o vesta de piele. :) Ce spuneti?
Si acestea movulii mi le par adorabile si ar fi potrivite pentru plimbarile zilnice, pentru facultate sau job.
Cele din cauciuc, albe, potrivite pentru ploaie, mi se par tare simpatice, mai ales datorita funditei roz. Sunt mai dragute decat ceea ce am zarit in magazinele noastre si desi nu sunt o mare fana a cizmelor de cauciuc recunosc - aceastea m-au cucerit.

Urmatoarele categorii de incaltaminte pe care le-am bifat, au fost cele de balerini, sandale si pantofi. Aici mi-a fost mult mai greu sa le cuprind pe toate in acelasi colaj, dar nu am vrut sa ma extind prea mult :D

Preferatele mele sunt... toate :D:D Chiar mi-ar fi foarte dificil sa aleg daca m-ar ruga cineva.
Cred totusi ca le-as cumpara prima data pe acestea sau acestea. Mi se par niste sandale mai comode si cred ca le-as putea folosi atat in tinute lejere, cat si in unele mai elegantele.

Si sa stiti ca sunt doar o extrem de mica parte din tot ceea ce inseamna incaltaminte. Am ales cu greu 300 de preferate dintre care am ales inca o data pentru voi :) Dar chiar trebuie sa vedeti toate perechile de incaltari disponibile. Sunt superbe!

La hainute mi-a fost putin mai usor sa aleg pentru ca momentan sunt setata pe tot ceea ce inseamna denim. Asa ca am ales doar cateva bluze din denim si jachetute:
Prima pe care as adauga-o in cos daca as da acum o comanda, ar fi aceasta, fara maneci, pentru ca oricum se apropie vara. Mi-am dorit de multa vreme ceva asemanator. Chiar gasisem la un moment dat dar pana m-am decis sa plasez comanda a iesit de pe stoc. Sper ca aceasta sa mai reziste un pic, pentru ca am o multime de lucruri care asteapta la rand :D


Ce spuneti despre alegerile mele? Voi pe care le-ati bifa prima data? Chiar as avea nevoie de ajutorul vostru :)





Comentarii

  1. gentile alea sunt super! pe toate le-as lua :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Love those bags :)

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfoai..nici nu pot sa aleg...mai ales incaltamintea...le-as vrea pe toate... <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place foarte, foarte, foarte mult prima gentuță din colaj! E superbă, culoarea e plăcută și pare a fi și încăpătoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gentile cu siguranta ar fi primele care le-as cumpara :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING