Vacanta

Buna, fetelor!
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu incep deja sa ma gandesc la vacanta. Si nu la orice vacanta mica, de doar cateva zile, sau chiar si saptamani. Nu!
Eu vreau sa vina vacanta mare, pentru ca timp de aproape 3 luni sa simt ca ma relaxez si sa uit de tot ceea ce inseamna facultate.
Intotdeauna spre sfarsitul perioadei scolare ajung la o saturatie care pune stapanire pe creierul meu si acesta nu mai da randamentul dorit.
Asa ca vreau sa ii ofer si lui un pic de odihna. Dar pana atunci mai trebuie sa trecem de un singur hop si anume sesiunea.
Daca trecem cu bine de ea, atunci ma voi putea declara multumita si voi sti ca sunt gata de relaxare. Pana atunci insa, nici macar in weekend nu ma pot relaxa 100% pentru ca mereu am cate ceva de facut pentru facultate, cum ar fi cateva prezentari de caz.

Dar pentru ca niciodata nu ne impiedica nimeni sa visam, eu ma las cateodata prada imaginatiei si ma cufund in locatii superbe care m-ar putea deconecta de la cotidian.
Cine nu si-ar dori cateva vacante exotice in insulele Capului Verde?
De cand ma stiu mi-am dorit o astfel de vacanta. Sa stau toata ziua doar pe plaja si sa pot vizita locuri pe care acum le vad doar in fotografii.
De la livepr.ro am aflat de inca o multime de alte destinatii ideale.
Mi-as dori ca aceste locuri sa devina si reale ci nu doar imaginare, asa cum sunt acum. Inca visez la ele dar daca fac din aceste vacante un tel, atunci sunt convinsa ca peste un timp voi reusi intr-adevar sa ajung acolo.
Cu multa rabdare dar si ambitie din plin cred ca putem realiza tot ceea ce ne propunem, daca avem teluri realizabile, bineinteles. :D

Mereu am visat sa vizitez o plaja pustie. Sa stau cu iubitul meu acolo si sa admiram apusul. Poate chiar sa dorim pe plaja intr-un hamac atarnat de doi palmieri. Nici nu stiu daca exista acest loc la care visez, dar cert este ca eu asa imi imaginez o vacanta ideala. Un loc de relaxare maxima, un loc in care sa uit pur si simplu de mine si de viata actuala si in care sa absorb tot ceea ce se poate din locurile respective. Sa le iau cu mine si sa imi dea energie suficienta pentru perioada urmatoare, pana la viitoarea escapada de acelasi gen.

Pentru voi, cum arata vacanta ideala?



Comentarii

  1. sesiunea...da...mai bine n-o aminteai, ca mi-am stricat ziua :)) una peste alta, abia astept vacanta, adica concediul, care la mine e pe undeva prin iulie-august. macar un weekend de mare sa prind, si e ok!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu asta a fost intentia mea.. :D:D:D cam atunci o sa am si eu vacanta, pe la sfarsitul lui iulie :D
      pupici

      Ștergere
  2. O, Doamne, abia astept vacanta!!! Mi-as programa cate 10 escapade pe an cel putin, in zone cu mult soare si nisip fin;)
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu, dar cateodata nici timpul si nici resursele nu ne ajuta.. :D:D
      pupici!

      Ștergere
  3. Asta da vacanta si ce destinatie!!!
    Zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. subiectul asta cu vacanta e sensibil la mine anul asta... se pare ca 2014 nu ma lasa sa-mi fac planuri ca in anii precedenti :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa vedem daca eu reusesc ceva, desi nu imi fac mari sperante :D
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING