Review: Sampon uscat TIGI

Buna, fetelor!
Cred ca toate ne-am confruntat cel putin o data cu probleme privind asezarea parului. Si in aceasta categorie intra o multie de probleme.
De exemplu, podoaba mea capilara nu este multumita nici in prima zi dupa spalare, dar nici la 3 zile. Asa ca am la dispozitie foarte putin timp in care chiar sa fiu multumita de felul in care parul meu este asezat.

Si pentru ca nu ma simt deloc in regula cu acest interval minor, este nevoie de mai multe produse care sa ma multumeasca si care sa ma ajute.
In primul rand as avea nevoie de un sampon pentru netezirea firului de par, pentru a nu arata mereu ca o papadie.
De cand ma stiu am avut fire scurte, de regenerare, care nu au nici o forma. Dar daca folosesc un sampon potrivit pentru aceasta problema, pot ajunge la un rezultat mai bun.
Dar ce ne facem cu zilele in care parul ni se ingrasa mai repede decat ne-am fi asteptat.
Ce ne facem cu zilele in care apare un eveniment neasteptat, urgent, iar noi nu avem timp pentru o spalare in toata regula?

Pai, bine ca s-a inventat samponul uscat. Iar cel de la Tigi este cu siguranta cel pe care il aleg eu in orice circumstanta.
Am cochetat o perioada indelungata de timp cu alegerea unui astfel de sampon uscat. Am consultat oferta din supermarket-uri si din alte magazine dar nimic nu imi dadea incredere in mine.
Asta pana cand am descoperit acest sampon uscat TIGI potrivit pentru toate tipurile de par.
Initial am cautat cateva review-uri despre acest produs si am gasit pe Youtube filmulete din strainatate care il laudau. Asa ca m-am hotarat in privinta lui si l-am adaugat iute in cos. Si bine am facut.

Este un produs de care m-am indragostit de la prima utilizare si chiar vi l-am laudat si voua atunci cand v-am aratat ultima comanda Aoro.
Nu minte deloc atunci cand spune ca este destinat tuturor tipurilor de par. Si aici nu se refera numai la tipul scalpului, ci si la culoarea firului de par.

Eu l-am utilizat deja de multe ori si m-a salvat de la zile proaste. Il aplic fie pe parul desfacut, fie pe el prins, pentru a-mi reimprospata look-ul.
Daca trec o data peria prin par, acesta capata un aspect de proaspat spalat si nu arata cu nimic diferit fata de momentele lui cele mai bune.
Stiu ca la alte sampoane uscate, aspectul acela de pudra este mai dificil de indepartat iar daca ai si parul mai inchis la culoare, atunci este chiar mult mai greu. De aceea l-am ales pe acesta pentru ca este aproape transparent. Eu sunt santena, dar o nuanta destul de inchisa si cred ca as fi avut mult de patimit de pe urma unui sampon uscat care sa imi lase pe firul de par acea pelicula alba, greu de scos.

Acest sampon de la Tigi este perfect pentru mine si ma ajuta de fiecare data sa imi reimprospatez parul. Il pulverizez din belsug pe toata lungimea, dar mai ales la radacini, pentru a absorbi excesul de sebum.
Are si o aroma foarte placuta, proaspata, care imi place la nebunie. Cateodata, chiar si numai pentru acest aspect, imi face placere sa folosesc acest sampon uscat.

O alta remarca pe care am facut-o urmarind blogurile straine, dar si filmuletele bloggeritelor din afara, a fost pretul acestui sampon uscat. Am aflat ca este un produs folosit in saloanele profesionale si ca are un pret destul de ridicat. Stiu ca l-am comparat atunci cu pretul pe care il gasisem eu pe site-ul Aoro si mi se paruse mult mai mare. Nu mai tin minte exact despre ce suma era vorba, dar diferenta era una covarsitoare. Asa ca atunci cand am descoperit acest produs care ma multumeste pe deplin, la un pret mult mai mic, am stiut ca nu voi renunta la el.
Vreau sa il recumpar cand se va termina, asta in cazul in care nu voi gasi ceva mi bun si mai ieftin, dar deocamdata nu cred ca asta se va intampla. Dar niciodata sa nu spui niciodata, pentru ca nu stii peste ce produse surprinzatoare poti da.
Pretul de 43 de lei, pret la care il gasiti la Aoro, mi se pare unul foarte bun, avand in vedere calitatea produsului, dar si cantitatea acestuia. Samponul uscat are 300 de ml, un tub destul de bogat, care imi va ajunge pentru cateva luni bune. Un astfel de sampon uscat are o viata ceva mai lunga, cel putin la mine, pentru ca nu mereu ma lovesc de situatii in care sa nu imi permit o spalare in toata regula.

Din ce am observat pana acum, din experienta mea cu produsele destinate ingrijirii parului, cele profesionale sunt mult mai potrivite pentru mine. Nu stiu daca si la alte persoane se aplica aceasta regula, dar din testarile mele de pana acum, asta am observat. Si ma bucur sa vad ca la Aoro pot gasi o multime de produse profesionale destinare ingrijirii, dar si aranjarii parului.
Am o lista destul de lunga cu astfel de produse si abia astept sa le pot procura pe toate. :)
Intr-adevar au preturile un pic mai ridicate decat cele pe care le gasim in supermarket-uri, dar eu cred ca merita investitia. Atunci cand parul este sanatos si are un aspect asa cum eu imi doresc, nimic nu mai conteaza.
Decat sa cumpar 10 produse ieftine, dintre care sa nu ma multumeasca niciunul, mai bine strang banuti si cumpar ceva mai de buna calitate.
Nu neg faptul ca exista si produse ieftine care se descurca exceptional, chiar si eu am descoperit o multime, dar de multe ori, mai ales atunci cand nu vreau sa risc, prefer sa aleg produse profesionale, mai ales pentru ingrijirea parului.

Atunci cand ai podoaba capilara foarte pretentioasa, este mai bine sa mergi la sigur si sa nu risti sa ai parte de multe fire neastamparate.

Voi ce sampoane uscate folositi? l-ati incercat pe acesta de la Tigi?




Comentarii

  1. suna foarte interesant :). eu n-am apucat sa testez nici macar batiste-ul castigat acum mai bine de trei luni... ioi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine acesta este primul folosit, asa ca nu iti face probleme. Dar daca tot il ai, poti sa il incerci. am auzit ca si acelea sunt bune :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Nu am incercat niciodata un sampon uscat, desi mi-am pus in minte de ceva vreme sa imi achizitionez unul. Vorba ta, nu se intampla des sa fii in situatia sa iti improspatezi parul altfel decat prin spalare, dar si cand se intampla, trebuie sa fie o binecuvantare sa ai un asemenea produs la indemana!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este.. e mereu bine sa ai la indemana produse care sa te scoata din situatii dificile. :D

      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING