Rochii pentru toate gusturile

Intotdeauna am fost o mare iubitoare de rochii simple, cu linii cat mai fine si fara prea multe briz-briz-uri. Prefer sa adaug eu un colier dragut, decat sa fie rochia din start foarte incarcata.

Desi in mod obisnuit nu prea port rochite, si cred ca v-am mai mentionat acest lucru, atunci cand vine vorba de un eveniment, caut intotdeauna rochii elegante care sa mi se potriveasca.
Vreau de multe ori sa renunt la negru, dar parca intotdeauna ma simt mult mai comod intr-o little black dress. Stiu ca nu pot gresi, ma simt mult mai sigura si mult mai eleganta. O rochie neagra va arata intotdeauna mult mai rafinat, fata de cele colorate.

Cu accesoriile potrivite, orice rochie poate straluci si poate intoarce capetele. Niciodata nu trebuie insa sa exageram. Este important sa cunoastem limitele si sa nu le depasim pentru a nu patrunde in lumea cealalta, a vulgarului. Nu este placut sa vezi la un eveniment o doamna foarte impopotonata.


Daca vorbim insa despre rochii casual, nu prea reusesc sa imi dau cu parerea pentru ca, asa cum spuneam si mai sus, imi e greu sa le port zi de zi. In aceasta vara, voi incerca totusi sa le introduc usor in garderoba mea, sper doar sa gasesc ceva care sa ma avantajeze. Pana acum nu am fost multumita de nimic si de aceea poate ca nu ma vad purtand rochite in fiecare zi. Desi imi place foarte mult ideea, nu ma pot baza pe asta. Trebuie sa fiu multumita de aspectul meu purtand o astfel de rochita.
Si poate ca acest an este un an al schimbarilor si voi reusi sa fac o astfel de introducere in stilul meu.
Daca voi reusi, va voi da de veste. :)

Dar, pana atunci, va astept sa imi spuneti voi ce preferati in materie de rochii?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING