Review: Sampon si Balsam Daily Shine Advance Techniques

Buna, fetelor!
Va era dor de un review privind ingrijirea parului? Eu recunosc faptul ca de ceva timp sunt tare incantata de produsele pe care le folosesc si cel putin deocamdata, nu le-as schimba.
Dar, pentru ca sunt mereu curioasa, imi face mare placere sa incerc tot felul de produse, desi uneori nu imi priesc, dar macar asa aflu ce trebuie sa cumpar si a doua oara.

De cateva saptamani, folosesc samponul si balsamul Daily Shine din gama Advance Techniques:
Mi se pare ca fac minuni pentru parul meu care inainte era destul de tern, usor bolnavicios, daca as putea spune astfel.

Samponul Daily Shine este potrivit pentru toate tipurile de par, asa ca eu nu m-am temut sa il incerc. Desi parul meu avea in trecut tendinte groaznice de ingrasare, de cativa ani am scapat de aceasta problema, ce sper sa nu se mai intoarca :))).

Acum imi spal parul de 2-3 ori pe saptamana si nu il simt nici atunci foarte murdar. Bineinteles ca ma abat de la regula daca folosesc fixativ, sau orice altceva imi incarca parul. Dar in mod normal cam acesta e intervalul de spalare si sunt multumita de aspectul parului meu pe toata durata intervalului.

Samponul face spuma foarte multa, chiar si intr-o cantitate mica, fapt ce ma bucura, pentru ca astfel se va termina mult mai greu. Atunci cand imi place un produs, ma bucura sa stiu ca il voi avea mult timp, asa ca pot declara ca ma multumeste acest sampon prin faptul ca e foarte spornic.
Imi curata bine parul, chiar de la prima samponare. Nu trebuie sa aplic produs de doua ori si eu nu procedez asa aproape niciodata.
Nu mi-a provocat matreata sau alte senzatii neplacute. Parul meu nu este foarte pretentios, dar am mai intalnit si produse care i-au displacut asa ca ma bucur atunci cand gasesc ceva care sa ii priasca.

Consistenta samponului este una obisnuita, iar culoarea este un alb sidefiu, foarte placut. Mirosul aduce cu cel ale tuturor produselor Advance Techniques, dar are ceva special care mie imi place tare mult.

Balsamul din aceeasi gama, este de tip leave-in, ceea ce ii ofera un mare plus din partea mea. Rar am rabdare sa astept ca un balsam normal sa actioneze, si prefer de fiecare data produsele leave-in.
Consistenta balsamului este foarte fluida, asa ca nu trebuie sa apas deloc pe recipient, pentru ca produsul curge singurel. Acest lucru poate fi benefic pentru ultimele picaturi, pentru ca nu va trebui sa ma chinui sa folosesc tot produsul.

Dupa folosirea acestor produse Daily Shine, parul meu are un aspect foarte sanatos, care pe mine ma multumeste. Stralucirea naturala pe care i-o confera a fost observata chiar si de catre cei apropiati :)

Parul se descurca usor, nu trebuie sa trag de el si sa il rup. Stiti deja ca am probleme din cauza firului foarte subtire, asa ca niste produse care il lasa usor de descurcat imi sunt de mare ajutor. :)
Mirosul persista pe par cam 1 zi, dupa care incepe sa isi piarda din intensitate.

Din partea mea, aceste produse primesc nota 10, iar daca nu voi gasi ceva la fel de bun, cu siguranta le voi recumpara. :)

Voi ati folosit ceva din gama Daily Shine de la Advance Techniques? Ce impresie v-au facut aceste produse?



Comentarii

  1. din gama asta am avut samponul 2 in 1. a fost chiar ok si-mi aduc aminte ca mirosea superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da.. mirosul e chiar superb. Acum am comandat si gama noua, cu proteine din matase.. :d astept sa vad cum se comporta
      pupici!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. a fost in perioada in care am folosit samponul si tratamentul cu ulei de argan tot de la Avon. :) nu stiu daca au fost ele de vina dar stiu ca atunci parul meu s-a imbunatatit :)) in plus, nu l-am mai spalat la fel de des ca inainte si asta l-a ajutat sa isi revina. :) acum il spal de obicei de 2 ori pe saptamana. Cateodata de 3 ori dar mai rar. :)

      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING