O trecere dificila

Inca nu stiti la ce ma refer atunci cand vorbesc despre o trecere dificila? Ei bine, vorbesc despre trecerea de la ghete la balerini. Primele mi se par mult mai comode. Pentru mine a fost intotdeauna mai usor sa port botine, ghete si cizmulite de toate felurile, decat sa port sandale dama talpa joasa sau inalta, ori balerini din diverse materiale.

Piciorusele mele au de suferit de fiecare data si din acest punct de vedere, imi e tare dificil sa imi gasesc incaltaminte potrivita sezonului cald, dar potrivita in primul rand picioruselor mele pretentioase.
Am avut mai demult o pereche de balerini piele intoarsa care imi placeau tare mult, dar nu am reusit sa ii port o perioada foarte indelungata datorita faptului ca ma bateau.

Trebuie neaparat sa imi cumpar niste pernute din acelea de silicon care se folosesc pentru a preveni bataturile. Sunt curioasa daca ma vor ajuta, dar atunci cand te afli in situatia mea, incerci orice.

Dar pentru ca tot trebuie sa trecem prin vara si prin temperaturi ridicate, nu avem ce face si trebuie sa ne adaptam. Cred ca pentru moment o sa incerc sa port astfel de pantofiori, usor sport:

Mi se par potriviti pentru temperaturile actuale, si cred ca piciorul meu s-ar simti confortabil in ei. Nude-ul este una din culorile mele preferate atunci cand vine vorba de incaltaminte, asa ca acesti pantofi pot fi usor favoritii mei.

Dar pentru ca orice femeie are nevoie si de putin toc, am mai pus pe lista cateva perechi de pantofi:
Un toc mai gros si mai micut va fi intotdeauna mai sus in topul meu, mai ales pentru zilele obisnuite, in care trebuie sa merg mai mult. Modelul imi place mult si din nou culoarea este preferata mea. E usor de asortat si de combinat cu mai multe tipuri de hainute.


Si pentru momente mai speciale, alegem un toc mai inalt, un pantof cu detalii rosii, pentru un plus de senzualitate. :)
Sunt o multime de pantofi care mi-au facut cu ochiul (vezi preturile) dar am hotarat sa ma limitez doar la 3 pentru a nu va plictisi prea tare. :)

Ce spuneti? Voi pe care i-ati purta?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING