Goodies from Born Pretty Store

Buna, fetelor!
Sunt sigura ca ati mai auzit pana acum de site-ul Born Pretty Store, pe diverse bloguri, cu diverse categorii.
Ei bine, la mine nu e vorba despre accesorii pentru unghiute, ci despre bijuterii.
Cred ca bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale noastre si ne ajuta ori de cate ori vrem sa schimbam total o anumita tinuta.

Pentru ca cei de la Born Pretty Store au si o categorie de Bijuterii si Accesorii, m-au invitat sa imi aleg cateva bunatati.
Si pentru ca in vara trebuie sa merg la un eveniment tare important pentru mine, m-am gandit ca trebuie sa profit de ocazie pentru a-mi achizitiona cateva bijuterii pentru tinuta pe care o voi purta.

Asa ca am ales urmatoarele:
Colierul reprezinta alegerea mea pentru o rochita neagra, simpla. Mi se pare ca ar da foarte bine impreuna. Nu ar parea nimic prea incarcat.
Mai era disponibil si cu un strat de strasuri dar si cu 3, insa acesta, mediu si s-a parut cel mai indicat pentru mine.

Cercelusii pot fi folositi chiar si zilnic, pentru ca sunt destul de micuti si finuti, dar bineinteles ca si in cadrul unei tinute mai elegante ar arata la fel de bine.

Inelul il cautam de muuulta vreme. Este exact ce mi-am dorit. Se poate ajusta si se poate purta la orice nivel al degetului. Il iubesc si pot chiar spune ca am primit numeroase complimente pentru el. :D


Cel mai mult imi place sa port inelul in aceasta pozitie. Pe inelar am inelul de logodna si daca l-as pune si pe acesta pe degetul mijlociu sau tot pe inelar mi s-ar parea prea aglomerat. La mana cealalta nu se potriveste, asa ca eu il port in aceasta pozitie si imi place mult.















Steluta de mare arata exact ca cea de la cercelusi, asa ca ii pot purta fara probleme impreuna.

Inchiderea cerceilor se face cu surub, astfel ca sunt ideali pentru mine. Nu port cercei atarnati sau cu alt tip de inchidere. Nu se potrivesc deloc fizionomiei mele asa ca intodeauna ii aleg pe cei cu surub.
Pe site sunt disponibili si pe auriu dar asa cum probabil stiti deja, eu prefer mai mult argintiul.
Deocamdata nu au oxidat, nu s-au innegrit, nu au patit nimic, si i-am purtat zilnic de cand i-am primit. Sper sa reziste cat mai mult pentru ca au devenit cercelusii mei preferati.

Colierul intentionez sa il asociez cu o rochie neagra, lunga, destul de simpla, pentru a-i aduce un strop de stralucire. Imi place cum se aseaza la baza gatului, mi se pare foarte elegant.
Sper sa nu isi schimbe culoarea prea curand pentru ca este perfect acum. :)


Preturile sunt extrem de mici si mi se pare o afacere tare buna. Chiar daca ar rezista doar cateva luni si apoi s-ar strica, tot mi s-ar parea o investitie foarte buna. Oricum ele par destul de solide si cred ca vor fi intacte pentru multa vreme.
Toate cele 3 biju-uri au costat impreuna sub 10$. Aici nu cred ca as fi gasit la pretul acesta nici macar una dintre cele trei bijuterii.

Nu uitati ca daca vreti sa plasati si voi o comanda la BornPrettyStore, puteti folosi codul SDAT10 pentru a primi o reducere de 10%. In plus, aveti transportul gratuit pentru orice comanda.

Eu am deja un wishlist destul de lung pe site si ma gandesc serios sa mai bifez cateva bunatati. :D

Voi ce spuneti de alegerile mele? Le-ati purta? In ce combinatii?


Comentarii

  1. Se găsesc adevărate comori pe acest site, la prețuri de nimic! :D Eu de câte ori intru.. cu greu mai ies. Chiar urma să fac o postare zilele astea cu niște lucruri pe care le-am ochit.
    Inelul este superb! Să le porți cu plăcere!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ies cu mare greutate de pe site. ma atrag o multime de biju-uri. :d
      te pupacesc!

      Ștergere
  2. Foarte frumoase bijuteriile. Elegante si cu stil.
    Sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In cat timp ai primit coletul? As vrea sa dau o comanda si nu stiu cat trebuie sa astept.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam trei saptamani dureaza pana ajunge la vama, dar perioada poate fi diferita.. in functie de norocul tau. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING