Dubii

Buna, fetelor!
Nu stiu daca si voua vi se intampla, sau daca sunt doar eu mai diferita de restul lumii. De multe ori aud notiuni care mi se par cunoscute si despre care credeam ca stiu multe lucruri, dar daca sunt intrebata exact ce inseamna respectivul lucru, realizez ca de fapt nu stiu nimic despre el.
De multe ori insa, imi place mult sa il intreb pe iubitul meu despre anumite cuvinte, expresii, chestiute de care ne lovim, tocmai pentru ca imi place sa il aud explicandu-mi diferite notiuni.
Cred ca si lui ii place sa explice, sa povesteasca, asa ca, de ce sa nu ii fac pe plac ori de cate ori am ocazia?
Si eu am anumite placeri vinovate si cred ca m-as simti bine daca el mi-ar gadila un pic orgoliul.
Dar, revenind la ideea principala, voiam sa va intreb daca voi stiti ce sunt pompele submersibile.
Cred ca prima daca cand am auzit vorbindu-se de o pompa submersibila a fost prin liceu dar nu i-am acordat foarte mare atentie, asa ca nu am aprofundat acest subiect.
Obisnuiesc sa nu ma interesez decat de subiectele care imi pot fi de folos si care ma intereseaza strict pentru domeniul meu de activitate. Ma mai interesez uneori si despre ceva noutati si ceva ce nu ar avea legatura cu viitorul meu, dar doar atunci cand acel lucru imi starneste curiozitatea.
Pentru ca nu s-a intamplat asta atunci cand am auzit de aceste pompe submersibile, iata ca am ajuns acum sa nu am decat anumite notiuni extrem de vagi despre ele. :)
Si cred ca era cazul sa ma documentez. Asa ca am cautat cateva informatii si am aflat sa sunt foarte folosite de catre cei din domeniul sanitar, pentru a goli de apa anumite puturi, dar si pentru pomparea apei curate din fantani.
Am fost uimita sa descopar o multitudine de magazine online care comercializeaza asa ceva iar preturile variaza foarte mult. Cred ca sunt foarte multe modele care sunt intrebuintate pentru manevre diferite. Chiar si adancimea de la care poate fi pompata apa difera in functie de fiecare pompa si cred ca asta are si o influenta asupra pretului.
Acum ca am elucidat si misterul pompelor submersibile, revin cu intrebarea :) Voua vi s-a intamplat sa aveti impresia ca stiti foarte bine cu ce se mananca anumite notiuni dar de fapt sa nu stiti mai nimic despre ele? Sau sunt singura careia i se intampla? :)



Comentarii

  1. Uite ca ai avut acum ocazia ca sa te revansezi, ca sa zic asa:)
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tie si cu tehnologia asta mai!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos ai punctat, chiar daca nu esti in tema cu noile tehnologii:)
    O zi frumoasa, iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da! Mai mereu patesc asta :">
    Cat despre pompe... chiar nu stiam ce sunt...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING