Din nou copii

Merg pe strada si tresar la fiecare copil pe care il zaresc. Ma uit la un film si ma induiosez imediat atunci cand un copilas isi face aparitia. Stiti ca iubesc foarte mult copiii si ma topesc de fiecare data cand zaresc unul.
Poate ca uneori daca sunt obosita sau poate am o zi proasta, nu am chef de giumbuslucurile celor mici, dar asta se intampla foarte rar si cred ca orice persoana are astfel de momente.

Cei care nu recunosc asta, cred ca nu sunt sinceri cu ei, pentru ca nu putem fi mereu perfecti.

Dar, cele mai importante momente, sunt cele care predomina, adica cele in care abia astept sa ii vad pe cei mici din familia mea, pe verisorii mei, sa ma joc cu ei si sa ii dragalesc toata ziulica. :)

Imi place sa descopar alaturi de ei o multime de jocuri pentru copii, pe care sa le punem in aplicare impreuna. De multe ori, cateva jucarii ieftine pot reprezenta jucariile cele mai de pret, daca stii sa creezi o poveste in jurul lor. Daca stii cum sa le expui, atunci cei mici vor fi incantati si nu se vor plictisi. Cu un pic de imaginatie, putem nascoci cele mai frumoase povesti si putem face jucarii pretioase, din cele mai banale lucruri. Trebuie doar sa avem rabdare si sa incercam sa ne punem in pielea juniorilor, sa ne gandim ce ne-am fi dorit noi cand eram ca si ei.

Desi acum exista elicoptere cu telecomanda sau tot felul de alte jucarii sofisticate, cred ca un copil este mult mai fericit atunci cand are parte de iubire din partea fratilor sau a parintilor si cred ca asta trebuie sa inteleaga cei mari.

De multe ori, ne lasam acaparati de cotidian si uitam sa fim copii, chiar daca avem acasa exemple vii. Ar trebui totusi sa tinem cont de nevoile lor si sa nu ii neglijam pentru ca jucariile sunt benefice, dar noi suntem cei mai importanti.


Comentarii

  1. Ai dreptate! Nu trebuie sa uitam sa fim copii, sa pastram copilul din sufletul nostru si sa-l lasam sa iasa la iveala macar din cand in cand! :)
    Intru si eu la linkurile recomandate sa vad daca nu gasesc ceva frumos pentru Dia mea!

    Pupicei copilarosi!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru cuvintele dragute, scumpa mea!
      sper sa gasesti ceva pentru Dia mica. :)
      pupicei!

      Ștergere
  2. exact, de multe ori trebuie sa le deschizi apetitul si inspre anumite jocuri. unui copil daca nu-i explici, va creste ca buruiana, cel putin asa consider eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) daa.. ai mare dreptate. imi place expresia.. o sa te citez :)))
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING