Cum scapam de vergeturi?

Buna, fetelor!
Nu stiu daca si voi aveti aceeasi problema, dar eu ma lupt cu vergeturile de multa vreme. Nu pot spune ca am avut diferente enorme de greutate pana acum cateva luni cand am inceput sa slabesc, dar vergeturile nu m-au ocolit, asa ca le am prezente in 3 zone destul de intinse.
Ma deranjeaza destul de tare mai ales la plaja, dar chiar si atunci cand port un tricou sau o rochita un pic mai decoltata, vergeturile scot capul incet incet.
Am incercat in trecut mai multe creme si remedii impotriva lor, dar fara rezultate. Probabil nici nu m-am tinut de treaba, dar cert este ca mi-am pierdut orice speranta si nu am mai incercat nimic impotriva lor de multa vreme.

Acum cateva zile am aflat despre o noua inovatie in lumea dermatologiei, despre Electronic Doctor. M-am informat din mai multe surse si pentru ca am acumulat detalii importante, am decis sa le impart si cu voi.

Electronic Doctor este un aparat care stimuleaza proliferarea celulelor, a fibrelor de colagen si a elastinei din zonele acaparate de vergeturi. Datorita proliferarii celulare si a fibrelor din matricea extragelulara, structurile de colagen se ridica spre suprafata si completeaza golurile care au produs vergeturile.
Este o metoda non-invaziva care se bazeaza pe undele electromagnetice.

Acelasi aparat poate fi folosit si pentru prevenirea aparitiei vergeturilor, in zonele predispuse.
Asa ca si persoanele care nu au fost inca lovite de uraganul numit Vergeturi, poate folosi aparatul pentru a-si pastra elasticitatea pielii si pentru a se feri de distructia ei.

Si pentru ca totul sa fie chiar si mai interesant, va spun ca tot cu ajutorul Electronic Doctor, se pot reduce si ridurile, printr-o metoda asemanatoare. Aparatul intensifica producerea celulelor care secreta fibrele de colagen si astfel structurile tenului vor fi mentinute ferme si nu se vor mai lasa. Aparatul actioneaza asupra dermului, stratul profund al pielii care este vinovat de aparitia ridurilor.
Chiar si impotriva caderii parului este un remediu foarte bun, intensificand activitatea foliculilor pilosi din zonele care sunt in mod natural acoperite de par. Asa ca nu va faceti probleme, pentru ca nu vor aparea foliculi pilosi in zonele cu riduri sau cu vergeturi.
Sedintele cu acest aparat dureaza cam doua ore, timp in care noi ne putem relaxa citind o carte sau chiar stand la calculator.

Eu sunt interesata sa incerc aparatul impotriva vergeturilor. Daca voi reusi sa ajung la sedinte (si sper sa o fac in curand), o sa revin cu detalii exacte despre cum decurge totul si despre rezultatele obtinute.

Pozele au fost preluate de pe site dar daca ajung la sedinte, voi veni si cu poze personale pentru a observa exact efectele pe care le are acest aparat. :)


Dupa o prima prezentare ce parere aveti despre aceasta metoda de regenerare a tesuturilor? Ati fi tentate sa o incercati pentru a trata anumite probleme?


Comentarii

  1. Mi se pare foarte interesant tratamentul pentru vergeturi, dar mi-ar placea sa aflu si niste preturi (pe site-ul lor nu am gasit). :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa revin cu mult mai multe detalii pentru voi, dupa ce voi merge eu la clinica :)
      dar din cate am auzit, o sedinta ar fi cam 100 de lei, dar stiu ca au mai redus preturile in ultima perioada. :)
      va tin la curent
      pupici!

      Ștergere
  2. As fi curioasa de un astfel de tratament, eu din cauza schimbarilor bruste de greutate am vergeturi destul de proeminente si in multe locuri pe corp. Daca ajungi as fi interesata de o continuare a articolului precum si preturi.

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur, scumpa
      voi dedica un articol intreg acestei experiente. :) pentru ca si eu ma conving mult mai repede atunci cand citesc din experienta altei persoane
      pupicei!

      Ștergere
  3. Da, as fi interesata.Daca afli preturi sau daca mergi...sa vedem daca intr-adevar da si rezultate sa ne spui si noua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur :)
      sper si eu sa vad rezultate, pentru ca ma lupt de multa vreme cu vergeturile. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. Suna bine! Sunt tare curioasa daca da rezultate pentru ca din cate am mai citit se scapa tare greu de vergeturi. Eu nu ma confrunt inca cu aceasta problema dar sunt ingrozita de gandul ca ar putea sa-mi apara, si as vrea sa le previn. Sa ne spui cum a fost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti o norocoasa daca inca nu ai astfel de probleme, dar, asa cum spui si tu e mult mai bine sa previi decat sa tratezi :)
      pupici!

      Ștergere
  5. Sună interesant, dacă te hotărăști să încerci poate ne povestești despre experiența ta și rezultate. Eu nu am vergeturi, dar orice femeie e predispusă la ele după o sarcină așa că la un moment dat poate o să am și eu nevoie (nu că mi-aș dori). :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt hotarata sa merg dar mai trebuie sa astept cateva zile pana sa se definitiveze ceva si apoi va voi tine la curent cu tot ce se intampla, mai ales cu rezultatele. :)
      pupicei!

      Ștergere
  6. Buna!! Ai fost? se observa ceva sau nu? multumesc

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING