Ce Ceas alegem?

Buna, fetelor!
Despre ceasuri cred ca nu m-as satura niciodata sa vorbesc.
Le-am mai dedicat si in trecut cateva articole si chiar mi se pare un subiect inepuizabil. Intotdeauna gasesc modele noi pe care mi le-as dori.

Dar intotdeauna sunt constienta de faptul ca nu le voi purta zilnic. Am o perioada imediat dupa achizitionare in care efectiv nu ma despart de ceas. :D L-as purta si noaptea daca as putea dormi cu ticaitul la ureche :)))

Dar asta nu ma impiedica sa le admir pe oricunde le vad si chiar sa imi doresc sa le cumpar. Mi se pare ca trebuie sa am din fiecare categorie, cate unul, pentru ca nu se stie niciodata cand se iveste ocazia sa port un astfel de ceas si sa nu il gasesc pe nicaieri. :)

Asadar, astazi iar facem o mica excursie printre cateva modele, de data aceasta din categoria de reduceri ceasuri, pentru ca tot ce e redus imi face cu ochiul si ma imbie mult mai tare. :)


Ochisorii mei au inceput sa joace in orbite atunci cand au zarit acest ceas. Imi place tare mult modul in care sunt scrise numerele ce indica ora. Mi se par un mod simpatic, ce iese in evidenta.
Un ceas cu o curea alba este intotdeauna unul elegant, potrivit pentru vara, dar nu numai.
Cadranul foarte mare este un alt motiv pentru care l-am ales. Mi se potrivesc mult mai bine aceste ceasuri, spre deosebire de cele micute, care par extraordinar de mici pe mana mea.

Ramanem tot la alb, dar adaugam un pic de culoare si schimbam forma cadranului. Desi in mod normal nu as fi ales un astfel de ceas, acesta in mod particular mi se pare tare dragalas si l-as purta in tinute lejere, cu jeansi si tricouri simple, pentru a-l scoate in evidenta.

Si daca v-ati saturat de atat de mult alb, am zis sa aduc un zambet mic in coltul gurii cu acest ceas atat de vesel colorat.
Cureaua e adorabila, cel putin din punctul meu de vedere. Mi s-ar parea totusi mai dificil de purtat, de asortat, dar cu un pic de imaginatie cred ca ar arata superb in foarte multe combinatii. :)
Daca restul tinutei se bazeaza pe piese uni, in culori nu foarte aprinse, ceasul ar iesi in evidenta intr-un mod placut, fara sa para deloc obositor. Portocaliul a fost mai demult culoarea mea preferata si am avut o perioada in care purtam doar aceasta culoare. :))
Acum m-am reprofilat dar din cand in cand, nu strica un accent orange pentru a insenina tinutele.


Ce spuneti de alegerile mele? Este vreunul din aceste ceasuri pe gustul vostru? In ce tip de tinuta l-ati integra?


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING