Cartea saptamanii: A 2-a Sansa

Buna ziua, fete frumoase!
Cam tarziu astazi, dar mai bine asa decat deloc. Stiam ca am o zi plina si ca ajung acasa destul de tarziu, dar nu am vrut sub nici o forma sa renunt la colaborare asa ca iata-ma acum cu recenzia pe care le-am promis-o fetelor din colaborare. :)

Stiti deja ca am primit in urma cu ce timp, 4 carti comandate la Bookia, o librarie online recent descoperita. Am ales primele 4 volume dintr-o serie de carti politiste, care au in prim plan clubul fetelor de la crime: Lindsay, Claire, Cindy si Jill. 

Se reunesc si in aceasta carte, incercand sa rezolve un nou caz, incercand sa prinda un nou criminal in serie.

A 2-a sansa debuteaza cu o noua scena a unei crime. De data aceasta este vorba despre un atac asupra unei biserici, care se soldeaza cu uciderea unei micute fete de 11 ani, o micuta afro-americana.
Avand in vedere ca acea biserica era frecventata doar de negri, s-a mers pe ideea ca este vorba despre un atac rasist, demarat de o banda care lupta impotriva negrilor.

Desi Lindsay avea ceva suspiciuni, Cindy a fost cea care i-a dat indiciul de care avea nevoie. A venit cu detalii despre inca o crima, petrecuta in urma cu o saptamana, o crima a unei femei afro-americane, mult mai in varsta fata de victima actuala. Acea crima era pusa in scena exact ca o sinucidere dar la autopsie, s-au gasit urme de piele sub unghiile victimei, acest lucru indicand o crima si nu un suicid.

O alta conexiune intre cele doua crime este un desen, prezent in ambele scene. Acest desen o terorizeaza pe Lindsay, care face tot posibilul sa il prinda pe criminal.
Dar nu reuseste suficient de repede si acesta incepe sa ii ucida chiar si cunoscutii.
Sunt multe amanunte la crimele aparent rasiale care conduc ancheta intr-o cu totul alta directie. Chiar daca sefii lui Lindsay nu ii dau crezare acesteia, ea stie cu ce are de a face si actioneaza in consecinta.

James Patterson m-a obisnuit deja cu romanele lui pline de suspans si nu s-a dezis nici de aceasta data. Avem parte de suspans din plin asa ca daca va doriti ceva care sa va tina cu sufletul la gura, va recomand cu mare incredere cartile acestui autor.

Eu mai am inca doua carti din aceasta serie despre care va voi povesti cat de curand. Abia astept sa vina vacanta si sa pot citi in voie pentru ca m-am cam saturat sa citesc la cursuri, pe sub banca. Este o pozitie foarte inconfortabila :)))

Si pentru ca e joi si avem colaborare, va invit si la Gabi si Alina sa le citim recenziile. :)



Comentarii

  1. pe sub banca, mai??? :))))) nu esti tu atenta la ore?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai la unele imi permit sa mai si citesc.. :)) chiar azi am terminat o carte tot asa. :))))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING