Traduceri Autorizate

Buna dimineata, fete frumoase!

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu m-am trezit foarte bine dispusa. Am dormit mai mult si asta se simte in starea mea de spirit.

Desi eram o persoana extrem de matinala, lunile de trezit foarte devreme si de culcat prea tarziu, isi spun cuvantul si asupra organismului meu. Nu credeam vreodata sa ma trezesc constant la 9-10 si sa ajung sa plang atunci cand trebuie sa ma trezesc obligat-fortat la 7 dimineata.
Dar iata ca roata se intoarce si daca in urma cu 2-3 ani il certam pe iubi pentru ca doarme atat de mult, acum am ajuns eu sa fiu in aceasta postura. :)

Voiam sa va povestesc astazi cateva cuvinte despre traducerile autorizate. Eu am avut nevoie chiar anult recut de un traducator de Germana pentru a-mi rezolva problema cu actele masinii. Am cautat destul de mult pentru ca in oraselul meu nu sunt prea multi traducatori.
A trebuit pana la urma sa apelez la niste prieteni de familie care cunosteau pe cineva autorizat. Pentru ca altfel nu m-as fi descurcat.

Asa ca atunci cand am aflat ca exista un site de traducatori autorizati, am fost foarte interesata de acest aspect. Cred ca m-ar fi scutit de mult timp pierdut in acea perioada. :)

Acest birou de traduceri autorizate are sediul in Bucuresti, in Piata Universitatii, aproape de Hotel Intercontinental, langa Banca Transilvania, avand adresa exacta B-dul. N. Bălcescu, nr.18, bloc Sala Dalles, sc. B, et. 1, ap. 7, Sector 1, 010052, in caz ca sunteti interesate.

Nu cunosc prea bine Bucurestiul, dar mi se pare o zona foarte accesibila, asa ca daca avteti nevoie de traduceri autorizate, ii puteti gasi aici.
Biroul de traduceri a fost fondat in anul 2005, deci este un birou cu experienta, care in prezent numara peste 300 de traducatori profesionisti.

Eu m-as lasa pe mana lor cu mare incredere!

Voi la cine apelati atunci cand aveti nevoie de traduceri autorizate?


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

Review: Spray pentru corp Victoria's Secret

Un machiaj simplu pentru o Frumusete de zi cu zi