Cartea saptamanii: 1-ul pe lista mortii

Buna dimineata, fete frumoase!
Am revenit la colaborarea mea draga, cea cu recenzii. :) Au fost vreo 2 saptamani in care nu m-am incadrat in termen, dar macar in ultima am reusit sa scriu, chiar daca intr-o alta zi. :)

Perioada aceasta din an este de fiecare data foarte incarcata in ceea ce priveste colocviile si din acest motiv nu prea mai reusesc sa citesc atat de mult ca inainte. Insa in vacanta sigur voi recupera. :) Oricum am inceput o noua serie de romane si cu greu ma abtin sa nu le devorez 24/24 :D

Astazi o sa va povestesc despre prima carte din serie.
 Din ce am vazut eu la Bookia, libraria online de unde am achizitionat primele 4 carti, exista un total de 8 pe care sper sa le am cat de curand. :) Sper sa existe si altele. Imi doresc sa fie cat mai multe pentru ca dupa ce am citit-o pe prima sunt convinsa ca toate vor fi pe placul meu.

Aseman si aceasta serie cu cea cu Rizzoli si Isles. Nu stiu daca va mai amintiti de acele carti, dar nici o problema. In curand o sa reiau seria si o sa va povestesc despre cartile restante. :)

Revenim la oile noastre si vorbim astazi despre 1-ul pe lista mortii.

Cartea debuteaza cu imaginea terifianta a unei duble crime. Doi tineri proaspat casatoriti, aflati in prima zi de luna de miere sunt ucisi cu brutalitate de catre un criminal in serie. Inspectorul Criminalist Lindsay Boxer este prima anuntata de aceasta crima, ea fiind cea care va conduce investigatia.
Sunt multe indicii care par mult prea evidente si care conduc toate intr-o singura directie. Inca doua duble crime au loc in alte doua orase. In aparenta nu au nimic in comun in afara de faptul ca este vorba tot despre proaspat casatoriti. Dar pe masura ce investigatia avanseaza, conexiunile dintre cele trei crime nu inceteaza sa apara.

Toate indiciile duc spre cineva faimos, spre cineva care a mai fost suspectat de violenta. Criminalul pare totusi prea usor de reperat.
Ajunsesem abia la jumatatea cartii cand Lindsay isi daduse seama cine este faptasul. Si mi-am dat seama ca nu poate fi adevarat. Se intampla totul mult prea repede. Si am avut dreptate.
Nu am stiut cine e criminalul decat in ultimele pagini, pana atunci avand loc o multime de rasturnari de situatie.
Alergam si eu impreuna cu ea si simteam adrenalina cum curge prin vene. :) Imi plac aceste carti care ma fac sa traiesc intens intreaga actiune si care ma fac sa ma gandesc chiar eu la indicii si sa le pun cap la cap.

Dar Lindsay nu a lucrat singura ci si-a creat singura Grupul fetelor de la Crime impreuna cu vechea ei prietena Claire - medic legist, Cindy - reporter de investigatie si Jill - procuror adjunct. 
Toate 4 si-au adus contributia la desfasurarea investigatiei si la descoperirea criminalului. Dar in afara de asta, au fost toate alaturi de Lindsay atunci cand aceasta a trebuit sa lupte pentru viata ei.

Pe un alt plan, avem parte si de o o frumoasa poveste de iubire ce se naste intre Lindsay si noul ei partener, Chris Raleigh. La inceput au existat animozitati intre cei doi, dar urmarile au fost unele deosebit de frumoase. La inceput timizi, apoi din ce in ce mai indragostiti, Lindsay si Chris ajung sa fie o singura persoana. Insa oare va rezista iubirea lor? Vor avea un final fericit impreuna? Asta doar voi veti putea descoperi citind cartea 1-ul pe lista mortii.

Celelalte carti le au in prim plan tot pe fetele de la Crime, cazurile schimbandu-se asa cum deja va asteptati. :)
Sunt tare curioasa sa citesc si celelalte carti ale lui James Patterson, pentru ca aceasta m-a uimit intr-un mod foarte placut. :)
Va tin la curent cu tot ce mai citesc. Dar daca va doriti si voi aceasta carte, sa stiti ca o puteti gasi aici, la pretul de 24.99 lei. :)

Acum va invit si pe la colegele mele, sa vedem impreuna ce recenzii au pregatit pentru astazi:
Ana Maria 
Alina 


Comentarii

  1. Pare foarte faina! imi pare rau ca saptamana asta nu m-am incadrat si eu la timp pentru colaborare :( dar la cate belele am avut... o sa revin in forta saptamana viitoare, cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sigur recuperezi tu. :D toate am avut perioade in care nu am reusit sa citim. :)
      pupicei!

      Ștergere
  2. Imi amintesc ca am inceput seria aceasta cand eram in liceu, acum vreo 4-5 ani...eu impreuna cu inca 2 colege eram asa de incantate ca am citit toate cartile lui James Patterson pe care le-am gasit la biblioteca:)) scrie chiar fain autorul si seria aceasta imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mi-am propus sa ii citesc toate cartile. are un stil lejer si usor de inteles. :D
      ma bucur ca mai exista si alte "fane" ale lui. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING