Cadouri de la Mos Craciun

Buna ziua, fete frumoase!
Cum a fost Craciunul vostru? Al meu a fost minunat. Am avut parte de cei mai dragi oameni langa mine si m-am putut bucura de momente unice alaturi de ei.
Mi-as dori sa fie Craciunul in fiecare zi numai pentru a-i avea pe ei langa mine. :)

Au fost si cateva cadouri, dar mult mai important a fost timpul petrecut langa cei dragi inimii mele. :)
Cu toate acestea, astazi vorbim despre cadouri. :D Sunt convinsa ca toate aveti ceva bun de impartasit, asa ca astept sa imi spuneti in comentarii ce ati primit si acum o sa va arat si eu. :)

 Incep cu cele mai bune bomboane cu ciocolata, aceste fructe de mare absolut delicioase pe care al meu tatic stie sa mi le cumpere atunci cand am mai mare nevoie de ele. :) Mai sunt si alte bomboane la fel de bune, cele cu cireasa intreaga in interior. Sunt favoritele mele ambele si nu le pot departaja sub nici o forma. :D Nu va speriati de cutia goala, bomboanele sunt de mult mancate. Nu rezistau ele pana acum. Si pentru ca nu am avut timp de fotografii inainte de a le devora, iata cum defilez eu astazi cu o cutie goala. :D

Cercelusii sunt primii cercei lungi care imi plac.
Este mare lucru pentru mine sa fiu efectiv indragostita de o pereche de cercei lungi. Eu port doar cercei micuti, cu surub. Simteam ca acestia lungi nu ma avantajeaza deloc si iata ca i-am gasit pe acestia si acum vreau mai multe perechi. Culoarea lor reala e mai degraba cea din fotografia de sus dar in a doua se vad mai bine detaliile. :)
Vreau sa ii port de Revelion, dar pentru asta am nevoie de rochita pe care am comandat-o si care nu a ajuns inca. :D Sper sa vina pana miercuri pentru ca cerceii acestia ar fi perfecti pentru ea.

Dar tinuta nu ar fi completa fara pantofii perfecti. Au ajuns si ei la mine in zi de sarbatoare. Drumul le-a fost calauzit de al meu iubit scump care stia ca mi-i doresc mult.
Exact asa cum mi-i doream. Fini si simpli, ideali pentru a completa linia pe care mi-am ales-o pentru noaptea dintre ani.
Un pic inalti pentru zona mea de confort dar cu siguranta voi face un efort pentru ei. Sunt prea frumosi pentru a ma plange. :) Se aseaza perfect pe picior si imi avantajeaza constructia.
Daca vine si rochita pe care am ales-o, atunci va fi o seara perfecta. Inca nu stiu ce as face in caz contrar. Prefer insa sa mai cred ca va ajunge la timp.

Nu puteau lipsi nici bluzitele. :) O camasuta adorabila, intr-o nuanta superba de turcoaz si un pulover perfect pentru gerul de afara. :D Am purtat camasuta in prima zi de Craciun, alaturi de o curea rosie. Si am purtat puloverul in a doua zi de Craciun. Sunt superbe ambele si ma bucur ca le am. :)

Si ca sa incheiem cu o urare, avem o cama cu Merry Christmas si inca o cana pentru filtrarea apei. Imi doream de multa vreme o cana pentru filtrare si el a bagat la cap iar de Craciun m-a surprins din nou. :)
Despre cealalta cana, nu mai are rost sa va spun nimic pentru ca stiti deja ca daca as putea, mi-as lua cate o cana in fiecare zi. :D

Si uite asa a trecut si Craciunul si acum asteptam sa vina petrecerea de Revelion. :) Daca reusesc, poate va arat si tinuta mea pentru acea noapte. :)

Acum astept sa imi spuneti ce ati primit voi de Craciun!


Comentarii

  1. ce de bunatati! frumosi pantofii, chiar daca au tocul inaaaaalt :D asa-l vad eu., cel putin, find invatata cu 5cm maxim deasupra adidasilor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca iti plac. :D intr-adevar sunt inalti dar sunt foarte stabili. :D
      pupicei!

      Ștergere
  2. Si eu am o cana pentru filtrarea apei, dar am luat-o din Auchan. E foarte buna si practica, eu chiar sunt multumita. Asa sunt si eu, mi-as cumpara cate o cana in fiecare zi :)) De bomboane nu mai zic nimic, sunt delicioase!!! Distractie placuta de Revelion! pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar e un instrument tare util. :D eu mai pun si felii de lamaie in cana si atunci e totul perfect. :D
      pupici!

      Ștergere
  3. foarte frumosi pantofiorii!
    sa folosesti cu placere toate darurile primite :*
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac mult pantofii! Sa porti cu placere tot ceea ce ai primit! Ai avut un Mos darnic! Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca iti plac. :)
      multumesc frumos! chiar a fost darnic :D
      pupici!

      Ștergere
  5. eu vreau sa fur ciocolata!


    sa te bucuri de toate si sa te tina cat mai mult :)).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING