Produse Terminate

Buna, fetelor!
Incepem luna cu o recolta de produse terminate? Pai incepem ca nu am mai postat despre ele de muuuulte luni. Si tot nu s-au strans cine stie cate produse.

Ar fi fost ele mai multe dar ce am terminat la Constanta am pozat inainte sa arunc si cred ca din greseala am sters pozele.. asa ca recolta mea este de fapt doar o jumatate. :(


Cred ca in urmatoarea luna o sa am mai mult material decat am strans aici in vreo 5 luni :))) pentru ca deja o multime de produse se apropie de sfarsit si o sa se termine cam in acelasi timp. :)

Asa ca sper ca pentru septembrie sa va pregatesc o postare mai bogata.

Pana atunci insa, sa vedem ce produse am mai terminat in ultima perioada:

Spray pentru corp cu particule aurii, de la Avon - Skin so Soft. Il aveam de ceva vreme si am vrut neaparat sa il termin. Mi-a placut pentru ca era sub forma de ulei si hidrata bine pielea. Particulele aurii se vedeau bine pe pielea bronzata si erau destul de discrete. Nu va inchipuiti ca eram toata plina de sclipici :)))

Sampon Naturals cu Lamaie si Floarea Pasiunii - Un sampon destinat parului fin, lipsit de volum. M-am inteles super cu el. De fapt cu toate sampoanele de la Avon am avut o relatie foarte buna, dovada fiind si cel de-al doilea sampon terminat - cu Trifoi si Coacaze. Acesta a avut o aroma superba ce persista in par destul de mult timp.
Am folosit multe sampoane de la Avon, atat din gama Naturals, cat si din Advance Techniques si toate au fost perfecte pentru parul meu. :)

Gel de dus cu Nuci de Macadamia - Yves Rocher - a fost favoritul meu in ultima perioada. Nu l-am mai alternat cu nici un alt gel de dus pana nu l-am dat gata. Mi-a placut la nebunie. De la textura extrem de cremoasa si hidratanta pana la mirosul delicios, a fost gelul de dus favorit in luna ce a trecut. Mai am inca o sticluta din acest gel de dus dar deocamdata am altele deschise pe care trebuie sa le termin. :D

Untul Exfoliant de la Guam s-a terminat acum ceva timp dar a asteptat cuminte pentru poza. :D A fost un exfoliant delicat, care nu mi-a agresat deloc pielea. Il vad potrivit si pentru o piele sensibila, uscata. I-am facut si un review pe care il puteti citi aici.

Gelul pentru igiena intima de la Apimond a fost produsul perfect pentru mine. Bland dar foarte eficient. Trebuie neaparat sa iau inca o sticla pentru ca acum folosesc un alt produs destinat igienei intime, dar nu ma multumeste la fel ca acesta.


Cleanser-ul Homemade creat cu ingrediente Elemental a fost un produs foarte bun. Mi-a placut cum s-a comportat tenul meu in perioada folosirii lui.
Intodeauna m-a atras sa imi mesteresc eu anumite produse asa ca acest cleanser a fost un produs de suflet. :) L-am folosit pana la sfarsit si mi-as mai face unul la fel. :)
Si acesta e terminat de multa vreme dar daca nu am mai scris despre produsele terminate, a asteptat cuminte in cutia cu recipiente goale. :D

Gomajul Sebo Specific de la Yves Rocher este un produs pe care il am de multa vreme. Nu m-a cucerit in nici un fel asa ca am decis sa ne despartim. :D
Cred ca ar fi putut fi un produs bun, dar nu i-am acordat eu atentia cuvenita.

Lotiunea micelara de la Ivatherm mi-a fost demachiantul de nadejde pana la ultima picatura. Mi-a parut rau ca s-a terminat pentru ca e un produs care mi s-a potrivit foarte bine.
E posibil ca pe viitor sa cumpar varianta full-size dar mai am si alte produse similare de incercat. :D
Daca va intereseaza mai multe detalii despre lotiunea micelara, i-am scris un review aici.

Spuma de curatare Solutions, Avon - cred ca este a treia sticla pe care o termin, atat de mult mi-a placut produsul. Acum insa am descoperit si alte produse la fel de bune si nu stiu cand sau daca ma voi mai intoarce la vechea mea iubire. Gasiti aici si un review.

Acestea au fost produsele pe care le-am terminat in ultimele luni. O parte din ele, mai corect spus, pentru ca altele au ajuns direct la cosul de gunoi, fara sedinta foto (sau cu poze sterse, din greseala :().

Speram ca in viitor sa avem mai mult material pentru o postare de acest gen. :)
Voi ce produse ati terminat in ultima perioada? :)











Comentarii

  1. am o relatie foarte, foarte buna cu spuma de curatare Solutions! o ador! sampoanele naturals nu prea imi fac bine...dar sprayul cu partiule aurii il am si eu. totusi, cam uit sa-l aplic :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca asta e problema noastra, a tuturor.. :D ca uitam sa mai aplicam anumite produse, mai ales cand avem cam multe. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. Am terminat cateva produse, apa micelara de la Ivatherm imi place foarte foarte mult.. In rest din cele prezentate de tine nu am incercat nimic, dar mi-as dori sa testez gelurile de dus de la Yves Rocher.

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa aud ca iti place micelara de la Ivatherm :D

      gelurile au numai cuvinte de lauda de la mine dar si de la fete. :) Asa ca le poti testa linistita :)
      pupici!

      Ștergere
  3. Apa micelara mi-a placut si mie f mult . Am incercat majoritatea produselor Avon , dar sampoane .. nu . Sau poate am incercat si nu ne-am impacat , exista si varianta asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. micelara de la Ivatherm se vede ca e foarte buna si iubita :D
      si eu m-am ferit multa vreme de sampoanele de la Avon dar cand am inceput sa le folosesc a fost mare dragoste intre noi. :) Poate ca nu am nici un scalp prea pretentios. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. Am incercat cateva geluri de dus de la Yves Rocher dar pe acesta nu.Cu prima ocazie nu-l mai las sa-mi scape.:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam asa am patit eu cu gelul de dus cu boabe de cafea.. :D nici pana acum nu l-am incercat desi stiu cat este de bun. :D
      sper sa nu faci si tu ca mine si sa pui mana cat mai repede pe acesta cu nuci de Macadamia. :D
      pupici!

      Ștergere
  5. e buna si recolta asta :). din care eu n-am incercat nimic, fie vorba intre noi :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e bine daca e buna dar totusi speram la mai multe. :D poate luna viitoare :D
      puup!

      Ștergere
  6. O gramade de empies. Eu in afara de o apa micelara si un gel de dus, n-am terminat nimic. Ba dimpotriva, am tot inceput :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai linistita.. la mine s-au adunat atatea pentru ca le tot adun de cateva luni :)))
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING