Vacanta

Buna, fetelor!
A venit si la mine vacanta de cateva zile si deja am inceput sa imi fac planuri pentru escapadele din aceasta vara. Ar fi o multime de posibilitati, doar resurse sa existe. Mai greu cu ele dar consider ca merita sa facem eforturi pentru a ne relaxa si noi asa cum se cuvine macar pentru o saptamana. Am inceput sa verific agentiile de turism si sa ma uit dupa recomandari. Intreb chiar si prietenii si rudele, pentru ca cele mai bune sfaturi le primim de la ei care au fost deja in locatiile respective. Mai greu mi se pare sa te orientezi doar dupa fotografiile de prezentare ale respectivelor hoteluri. Pentru ca niciodata nu stii ce te asteapta cu exactitate cand ajungi acolo.
Asa am aflat despre cateva hoteluri Baile 1 mai, despre care nu mai auzisem pana acum. Dar cativa prieteni mi le-au recomandat cu multa caldura.
Si cine sunt eu ca sa nu le iau in considerare? :))
Hotelul cu pricina are 3 stele si arata exceptional. Am auzit asta de la prietenii mei si imaginile de prezentare au venit ca o asigurare. Totul arata de nota 20 si ar fi o vacanta ideala cea petreuta intr-o asemenea atmosfera.
In plus, daca ai compania perfecta, nimic nu mai conteaza.Am spus intotdeauna ca cel mai mult conteaza persoanele care te insotesc. Mai putin locatia. Daca esti u persoana iubita si ea stie sa te faca sa te simti bine, nici nu mai conteaza daca stai intr-un hotel de 1 stea sau in unul de 5 stele. Si cred ca multe dintre voi sunteti de acord cu mine. :)

O alta varianta la care ne-am gandit de multa vreme, ar fi aceea de a vizita mai multe manastiri, printre care si Manastirea Voronet, care are o istorie ce merita auzita. Ne-am dorit mult sa ajungem acolo si speram ca asteptarea sa nu mai fie lunga.
E greu totusi sa iti faci multe planuri si apoi sa astepti momentul oportun pentru ca ele sa se infaptuiasca. Este nevoie de multa rabdare si cred ca asta ma caracterizeaza pe mine. :)

Cu rabdarea in spinare, cred ca reusim sa infaptuim mai multe. Va veni vremea penru toate iar daca stim sa asteptam, ne vom putea bucura de ele chiar mult mai mult.

Voi ce planuri aveti pentru vara aceasta? Veti folosi o agentie de turism sau veti proceda in stilul clasic: rucsacul in spate si cu Dumnezeu inainte! ?



Comentarii

  1. vara asta...concediul meu e de 3 saptamani, dar cum resursele sunt limitate, batut in cuie e doar un weekend la mare. si nici el nu e inca planuit pana in cele mai mici detalii. sau nu weekend neaparat, dar ideea e de 2-3 zile la mare, sa simtim soarele si apa din plin. va fi primul concediu alaturi de iubitul meu, asa ca abia-l astept. si-n rest...cat mai multa distractie. chiar daca nu plecam departe, ci doar pe partea cealalta a Dunarii, tot trebuie sa fie ceva frumos si relaxant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine. o sa vezi ca si numai 2 zile departe de casa te relaxeaza maxim .:)
      puuup!

      Ștergere
  2. Dumnezeu stie ce fac anul asta...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING