Review: Ulei Uriage pentru protectie solara sau Secretul unui bronz perfect

Buna dimineata, fetelor!
Desi ploile din zilele trecute au fost o binecuvantare pentru mine, vad ca astazi iar se incalzeste. Sper totusi sa mi se para si sa fie o vreme la fel de superba precum cea de ieri. :)

Imi plac mult ploile de vara, linistite si racoritoare. Ele ne fac noptile mai odihnitoare pentru ca mie mi se pare sufocant sa dorm in temperaturi ridicate si ma trezesc mult mai obosita decat m-am culcat.
Asa ca astazi m-am trezit cu speranta unei zile racoroase, care sa imi permita sa imbrac si camasuta din denim pe care am primit-o in urma cu ceva timp dar pe care inca nu am avut timp sa v-o arat. :D

Dar suntem totusi in toiul verii asa ca ar trebui sa vorbim mai mult despre mare si plaja, pentru ca acestea sunt indeletnicirile noastre favorite, nu? Cel putin in cazul meu asa este. Daca e cald, atunci sa fie mare, sa fie plaja, pentru ca altfel ma sufoc si nu imi place. :D

V-am aratat la sfarsitul saptamanii trecute imaginile din micuta noastra escapada si va spuneam acolo cate ceva despre protectia pielii mele albe si sensibile. :) Astazi vin cu mai multe detalii despre minunea pe care am descoperit-o cu uleiul pentru protectie solara de la Uriage.



Intai de toate, trebuie sa stim cu ce piele avem de lucru. :))) Se da o piele alba, care se inroseste usor, ustura extraordinar de tare si apoi se decojeste. Ati mai intalnit asa ceva?
Ei bine, eu ma confrunt cu aceste probleme aproape in fiecare an. Spun "aproape", pentru ca in ultima vreme am incercat sa fiu mai responsabila si sa ma feresc de orele de varf.

Cand eram mai mica si veneam la plaja pentru o singura zi, va puteti da seama ca stateam cu orele in apa si plecam acasa cu tot soarele de pe plaja. Pielea imi era extrem de rosie si nu suportam nici tricoul. Era groaznic. Dar nu puteam renunta la plaja si mai ales la apa, pentru nimic in lume.

Dar se spune ca odata cu varsta ne mai vine si mintea la cap, asa ca pot spune ca anul acesta este primul in care ma pot lauda cu bronzul meu.

Am evitat orele cu raze periculoase si m-am expus la soare doar 2, maxim 3 ore in fiecare dimineata.
Am folosit uleiul cu SPF 30 cu sfintenie si l-am reaplicat ori de cate ori am simtit ca este nevoie.
Neaparat il aplicam inainte sa plec de acasa, pentru ca doar in acest mod putem fi protejate inca din primele minute de expunere solara. Daca asteptam sa ajungem pe plaja pentru a aplica produsele cu protectie solara, facem o mare greseala. Ingredientele protectoare au nevoie de timp pentru a-si exercita efectele benefice si astfel noi trebuie sa le aplicam cu ceva timp inainte de expunere.

Asadar inainte de plecarea de acasa, nu uitam sa aplic uleiul cu SPF.
Cand ajungeam pe plaja, intram imediat in apa, pentru ca, asa cum se stie, obiceiurile din copilarie nu au lecuire. :)) Dupa ce imi faceam pofta si reveneam pe sezlong, reaplicam uleiul meu cu SPF. Desi acesta de la Uriage este rezistent la apa, eu nu voiam sa risc si preferam sa aplic in exces, decat sa raman neprotejata.

Cand simteam ca soarele arde un pic mai tare, mai aplicam inca o data uleiul, ca sa fiu sigura. Si cam asa decurgeau toate zilele in care m-am expus la soare.

Pentru prima data, de cand ma stiu, am capatat un bronz uniform. Pana acum, mereu ma bronzam mai mult pe o parte si deloc pe cealalta sau se facea cumva si scapam o portiune de nisip pe un picior si ma bronzam cu model :)) Va puteti imagina cum aratam. Din nou spun: era groaznic si sunt foarte fericita ca in sfarsit am gasit un leac problemelor mele.

Chiar daca la prima vedere ati putea crede ca nu exista nici un bronz, credeti-ma pe cuvant cand va spun ca niciodata nu am fost atat de bronzata :))) Nu va arat diferenta dintre zonele nebronzate pentru a va face o idee, dar eu stiu cat de alba sunt si acum chiar mi se pare wow.

Sunt mandra cand port haine deschise la culoare pentru ca parca bronzul e si mai accentuat si asa cum ati vazut in postarile trecute, am inceput sa port mai des fustite.

Revenint la uleiul Uriage cu SPF 30, eu l-am achizitionat de la Aoro intr-un set impreuna cu apa termala Uriage de 50 de ml. Setul Uriage a avut un pret promotional de 60 de lei atunci cand l-am cumparat, pentru ca inca nu intrasem cu totul in sezonul estival. Dar chiar si acum are un pret foarte bun, in comparatie cu ce am vazut in farmacii. 
De curiozitate m-am uitat la pretul unui ulei Uriage si cand l-am vazut, nu-mi venea sa cred ca e vorba de o diferenta atat de mare. Pretul sarea mult de 100 de lei si chiar daca l-as vedea justificat pentru calitatea produsului, e bine de stiut ca se gaseste online la preturi mult mai bune.

Desi este un ulei, intra destul de repede in piele si nu lasa acel aspect pe care il vad de multe ori pe plaja si pe care il urasc. Inteleg ca folosim un ulei, dar totusi... nu trebuie sa ne balacim in el, nu?

Nu e deloc lipicios si nu am avut probleme cu nisipul in perioada urmatoare aplicarii. Acest aspect m-a incantat, pentru ca anul trecut am avut un produs SPF cu o consistenta cremoasa care era destul de greu de aplicat.
Acesta e foarte usor de folosit datorita recipientului sub forma de spray. 
In plus, nu patez hainele atunci cand il folosesc, asa cum mi se intampla la acele creme foarte dense si albe, care intrau extrem de greu in piele. :)

Mi se pare ca este si foarte spornic, pentru ca am consumat cat se vede in fotografie si v-am spus cat de des il aplicam. In plus, l-a folosit si iubitul meu si inca o prietena :D

De obicei nu dau note produselor pentru care scriu review-uri, dar de data aceasta nu ma pot abtine. Uleiul Uriage cu SPF 30 primeste din partea mea 10 cu multe felicitari. Este un produs excelent, cel putin pentru mine, si cu siguranta nu vreau sa renunt la el.
Am gasit leacul pentru pielea mea sensibila si il voi achizitiona in fiecare vara pentru a ma feri de arsurile de care sufeream in trecut. :)

Voi ati testat pana acum produse Uriage?
Ce produse folositi atunci cand va expuneti la soare?
Care este sfatul vostru pentru un bronz perfect?


Comentarii

  1. arata interesant, nu stiu de ce dar inca nu am incercat nimic de la ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acesta este si primul meu produs, dar mi-a deschis serios apetitul pentru Uriage. :D
      pupici!

      Ștergere
  2. sa stii ca si eu pateam intr-o vreme sa fiu mai bronzata pe-o parte :)).

    imi place produsul asta ca-i sprau si as ajunge cu el si in zone mai greu accesibile :).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING