O gama lejera pentru o vara la fel [Review Apidermin Lejer]

Buna, fetelor!
Cu sesiunea asta am ramas in urma foarte rau :))) Asa ca in perioada urmatoare incercam sa recuperam totul cu viteza luminii. Sper sa va placa.

Incepem astazi cu produsele din gama Apidermin Lejer, care au intrat in casa mea acum ceva timp. Unele imi plac mai mult, altele nu mi se potrivesc la fel de bine, dar o sa va povestesc despre fiecare in parte:


O sa incep cu preferata mea: Lotiunea tonica. Imi place cel mai mult dintre cele patru produse primite.
Ambalajul este unul simplu, asa cum au toate produsele din aceasta gama, dar imi place mult. E vesel, colorat si foarte simpatic.
Sistemul de dozare e unul ideal. Se inchide perfect si nu risc sa pierd produs aiurea.
Nu imi usuca deloc tenul. Desi de obicei produsele destinate tenului mixt au aceasta tendinta, lotiunea tonica, e ideala pentru nevoile mele.
Dupa ce o folosesc, imi simt tenul hidratat. Nu ma strange, nu mi se exfoliaza, ci este fin si hranit.
La o utilizare, folosesc foarte putin produs, pentru ca datorita consistentei, pot sa sterg cu succes tot tenul. Asa ca presupun ca imi va ajunge o perioada foarte lunga de timp. :)
Pret: 11,16 lei

Demachianul lejer se afla si el in topul clasamentului. Desi in ultima perioada m-am invatat cu apele micelare si m-am cam dezvatat de demachiantele crema, acesta imi place. Nu imi irita deloc ochii, asa cum am intalnit la alte produse. E nevoie de putin produs pentru o demachiere completa, deci mi se pare si acesta foarte spornic.
Curata destul de bine, chiar si atunci cand am un machiaj mai puternic al ochilor. Nu am avut probleme cu mascara si nu a trebuit sa insist prea mult. :)
Are acelasi sistem de dozare ca si lotiunea tonica, ceea ce mi se pare tare simpatic. :)
Pret: 11,16 lei

Crema lejera pentru noapte este un rasfat de care tenul meu avea nevoie. Nu obisnuiesc sa folosesc de fiecare data o crema speciala pentru noapte, ci folosesc crema mea obisnuita :) Dar pentru ca am avut la indemana aceasta noua posibilitate, am profitat de ea. Mereu mi-a placut efectul cremelor pe timpul noptii. Dimineata am un ten super catifelat si curat si mi-ar placea tare mult sa ramana asa pe tot timpul zilei, dar din pacate nu se prea intampla. :D
Dar pentru aspectul pe care il observ in fiecare dimineata, merita tot efortul. :) Imi place crema si o voi folosi pana la sfarsit. :)
Pret: 14 lei

Crema lejera pentru zi nu prea mi se potriveste in aceasta perioada a anului. Cred insa ca imi va fi mai prielnica la iarna, sau macar la toamna.
Desi intra foarte repede in piele, nu face fata excesului de sebum si ajung sa stralucesc precum un felinar in foarte putin timp de la aplicare. Ca si efect asupra tenului meu, imi place, pentru ca il hidrateaza si observ o imbunatatire a aspectlui. Nu mi-a provocat iritatii sau puncte negre sau alte minuni.
O sa o las un pic pe liber pana cand se mai racoreste afara, pentru ca acum caldura este inamicul meu numarul 1 :))
Am observat totusi ca daca folosesc initial o lotiune tonica mai agresiva, adica o lotiune care sa imi usuce un pic tenul, atunci nu mai stralucesc atat de tare :))) Dar totusi cred ca mi se va potrivi mai bine pe timp de iarna. :)
Pret: 13 lei.

Asa cum observati, preturile sunt extrem de accesibile si asta pentru ca nu mai platim brandul, si nici ambalajul sofisticat, ci platim strict calitatea produsului, asa cum ar trebui sa se intample pretutindeni. Din pacate, multe produse extrem de scumpe uita de calitate si se axeaza mai mult pe aspect. Dar noi nu folosim aspectul atunci cand incercam sa ne rezolvam anumite probleme. Asa ca eu prefer produsele de calitate in ambalaje simple. :)

Voi ati folosit pana acum noile produse Apidermin Lejer?
Cum vi se par?



Comentarii

  1. Lotiune tonca nu mai folosesc, am inlocuit-o cu micelara. Retin laptele demachiant si crema de noapte pentru momentele cand voi dori sa mai variez ceea ce se afla in rutina mea de ingrijire! :)

    Multumesc pentru review, scumpa!
    Te felicit pentru incheierea sesiunii! Sunt sigura ca esti strong!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc, draga mea!
      Incerc sa fiu. :D inca sunt extrem de obosita dar sper sa ma refac rapid. :D
      puuup!

      Ștergere
  2. Cremele de zi & noapte ma ispitesc enorm. Chiar am nevoie de ceva nou in materie de îngrijirea faciala! Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar putea fi o varianta foarte buna. au lista de ingrediente perfecta asa ca le poti da o sansa :)
      pupici!

      Ștergere
  3. CATE CONTRVERSE AU generat aceste produse ! Ba ca sunt bune , ba ca nu sunt bune ! Foarte ciudatica Gama ( referitor la diversele efecte asupra persoanelor ce au testat ) . Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este lesne de inteles de ce apar atatea diferente. :) cu toate suntem diferite si asa vor fi si efectele produselor pe care le testam. :)
      pupici!

      Ștergere
  4. eu cu crema de noapte votez! ;))

    vacanta placuta! si multe review-uri, ca eu astept sa citesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersiii... am asteptat vacanta asta atat de muuuult.. :D:D
      vin cu review-urile :D
      pupici!

      Ștergere
  5. Crema de noapte si lotiune tonica sunt preferatele mele ❤

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING