Ulei de Cocos, Solaris - Review si Beneficii (1)

Buna dimineata, fete frumoase!
De ieri am incercat sa imi pun la punct un nou program de organizare si sper din suflet sa imi reuseasca. Ieri a fost o zi foarte productiva si sper sa ma pot tine de treaba in continuare.
Incerc sa imbin de fiecare data relaxarea cu munca pentru ca cea din urma sa fie mai productiva. :D

La finalul lunii trecute v-am aratat continutul unui pachetel primit de la Solaris, un pachetel plin cu bunatati. Daca ma urmariti pe pagina de Facebook ati vazut deja ca integrez toate semintele in micul dejun si zilele mele incep mult mai bine si mai sanatos.

Insa nu doar seminte am primit, ci si uleiul de cocos pe care mi-l doream foarte mult. Abia asteptam sa il incerc si m-am bucurat sa il descopar in colet.
Asa ca astazi vorbim despre uleiul de cocos de la Solaris. O sa va spun cum il folosesc eu dar si ce beneficii aduce acest produs in uzul intern dar si in cel extern. :)


Uleiul de cocos de la Solaris nu este dezodorizat si imi place aroma lui ataaat de mult incat am momente in care stau si il miros. Si parca ma destinde si ma relaxeaza aceasta aroma. :)

Am citit despre multitudinea de beneficii pe care acest produs ne-o aduce la fiecare utilizare si am incercat sa il folosesc in moduri diferite pentru a va povesti din propria experienta. :)



Ca si beneficii, uleiul de cocos este util in:
-lupta impotriva inflamatiei
-imbunatatirea imunitatii
-lupta impotriva insomniilor
-lupta impotriva acneei
-echilibrarea hormonala
-ameliorarea constipatiei
-sprijinirea digestiei
-protectia impotriva cancerului
-sanatatea creierului si prevenirea bolii Alzheimer
-stabilizarea nivelul glicemiei
-tratarea eczemei si a psoriazisului
-echilibrarea nivelului colesterolului sanguin
-prevenirea pierderii osoase si a osteoporozei 
-arderea caloriilor


Motivul pentru care mi-am dorit uleiul de cocos atat de mult a fost pentru a-l folosi ca si masca pentru par. Asa ca am inceput exact cu aceasta modalitate de folosire.
Iau putin ulei de cocos in palma, il incalzesc si il aplic apoi pe toata lungimea parului si pe radacini si il las sa actioneze mai multe ore. Aplic masca de 2-3 ori pe luna si simt ca parul imi multumeste de fiecare data.
Dupa ce folosesc uleiul in acest mod, nu mai am nevoie de balsam sau de ulei dupa spalare. Parul se descurca mult mai usor, este stralucitor si arata sanatos. Imi place sa il privesc in soare si sa ii admir radiatiile de fericire. :)

Cand nu dispun de timpul necesar aplicarii unei masti, aplic uleiul de cocos dupa ce imi spal parul si il usuc usor cu prosopul. In acest caz aplic produsul doar de la jumatate in jos pentru a nu-mi incarca prea mult radacinile.

Aroma se mentine astfel cateva ore in par si asta nu poate decat sa ma bucure. Dupa folosire parul nu este deloc incarcat sau gras. Se aranjeaza frumos si se descurca usor. Este fin si matasos!


O alta modalitate de a folosi uleiul de cocos este in rutina de ingrijire a tenului. Imi place sa il aplic pe tenul proaspat curatat pentru a-l hidrata in profunzime. Il aplic doar seara pentru ca dureaza ceva mai mult timp pana intra in piele si dimineata nu dispun de aceasta perioada. Dar daca il aplic seara, dimineata ma pot bucura de efectele unei nopti odihnitoare. Tenul imi este luminos si parca radiaza si el de bucurie. Imi place foarte mult sa il rasfat astfel cam de doua ori pe saptamana. :)

De multe ori imi place sa imi catifelez si mainile sau buzele cu uleiul de cocos. Pe maini il aplic si atunci cand imi doresc doar sa ii simt aroma atat de placuta. Persista ceva timp si am tendinta sa imi miros mainile destul de des in aceasta perioada. :))


Ca si uz intern, eu am folosit uleiul de cocos in ceai si pot spune ca ii ofera o aroma superba. Daca sunteti si voi fane ale cocosului, atunci puteti incerca diverse variante prin care sa il introduceti in alimentatie. Mami il foloseste in cafea si o cantitate foarte mica inmiresmeaza intreaga ceasca. :)

Am mai citit despre cateva modalitati de folosire dar inca nu am apucat sa le pun in aplicare. Dupa ce le testez o sa revin cu informatii. :)

Daca aveti sfaturi pentru mine in ceea ce priveste uleiul de cocos, le astept cu mare interes. :)


Comentarii

  1. sunt maaareee consumatoare de ulei de cocos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, chiar multe beneficii are :)) Vreau un magazin Solaris pe langa mine, cer prea mult?! Nu ma decid sa fac comanda pe internet pentru ca sunt multe parti negative de a le primi in Elvetia (asta in caz ca le-as putea primi aici) deci doar oftez dupa tot felul de produse :(
    In rest, ulei de cocos am vazut si eu aici in multe locuri, dar nu am luat pentru ca nu stiu cum sa il folosesc. Adica, pe par nu vreau sa imi pun ca e sensibil la orice, si doar ca sa ma dau pe maini cu el... am o mie de creme. Totusi mi-ar placea sa incerc. Poate intr-o zi ma hotaresc :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parul poate fi mofturos, intr.adevar. mie imi prieste uleiul de cocos si de fapt toate uleiurile in general. Eu zic sa iei un borcanel sa iti satisfaci curiozitatea si sa vezi cam la ce il poti folosi :)
      Pupicei multi :*

      Ștergere
  3. Si eu as interca ulei de cocos in cafea. Am auzit ca este foarte sanatos. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte sanatos si foarte gustos :)
      Sper sa iti placa si tie.
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING