Cartea saptamanii: Si daca as mai trai o data

Buna dimineata, fete frumoase!

Saptamana trecuta am ratat colaborarea de joi pentru ca nu am reusit sa termin in timp util aceasta carte insa iata-ne astazi povestind despre ea. :)

Este vorba despre cartea Si daca as mai trai o data de Marc Levy, prima carte pe care o citesc de la acest autor dar care, se pare ca mi-a deschis apetitul pentru romanele sale.


Desi startul a fost foarte greoi si la un moment dat am avut impresia ca voi abandona cartea, dupa ce am trecut de un anumit punct, nu am mai putut sa o las din mana. Mi-a placut foarte mult si m-a tinut in suspans chiar pana la ultimul cuvant, fara pic de exagerare.

Andrew Stilman este un ziarist cu mare potential, care a avut deja cateva articole de mare succes. Primeste de curand un dosar legat de atrocitatile ce s-au petrecut in Argentina in timpul dictaturii. Numele unui comandat si al unor prizonieri il bantuie si nu se va lasa pana nu va descoperi exact ce s-a intamplat.
Pentru a scrie un articol bun si veridic, trebuie sa mearga pe firul primit in acel dosar si sa ajunga exact la sursa.

Insa intr-o dimineata de iulie, Andrew este atacat in timp ce alerga si se trezeste dupa cateva momente in urma cu doua luni.
Considera ca a primit o noua sansa pentru a schimba lucrurile gresite pe care le-a comis, dar mai ales pentru a afla cine este criminalul sau si pentru a-l opri.

Porneste astfel inca o data in calatoria in Argentina insa de data aceasta nu trebuie doar sa descopere detalii despre dictatura si despre terorile suferite de prizonieri, ci trebuie sa isi descopere si propriul asasin.

In calatoria sa vor avea loc multe rasturnari de situatie si multe secrete vor iesi la iveala. S-au tesut intrigi si s-au pus la cale comploturi impotriva lui Andrew despre care acesta nu avea nici cea mai mica idee.

Un roman cu un subiect interesant, pe care nu l-am mai citit si care mi-a placut mult. O actiune alerta care te tine in priza incepand cu pagina 78 in cazul meu. :D Primele pagini din pacate nu au fost foarte alerte dar au compensat vertiginos celelalte.

E o carte pe care o recomand si care ma face sa imi doresc sa descopar si alte carti ale lui Marc Levy. Aveti ceva recomandari?

Daca v-am facut curioase, trebuie sa stiti ca puteti gasi cartea in aceasta librarie online, la pretul de 25.26 lei.


Comentarii

  1. Interesant subiectul abordat in aceasta carte :) ! Cu siguranta voi cumpara si eu cartea :) ! In plus, mi se pare ca are un pret rezonabil!

    Ar fi minunat daca si in viata reala am avea ocazia sa mai traim odata si sa indreptam lucruri, fie pentru noi, fie pentru alte persoane :) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa iti plac si tie la fel de mult. :)
      Ar fi ceva prea frumos sa ne putem indrepta greselile. :)
      pupici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING