Tine-ti parfumul preferat aproape cu atomizorul Travalo

Buna dimineata, fete frumoase!

De multa vreme voiam sa va vorbesc despre un produs care consider ca nu trebuie sa lipseasca din nici o trusa de frumusete, dar mai ales nu trebuie sa lipseasca din nici o geanta.

Eu am tanjit multa vreme dupa Travalo, caci despre acest produs este vorba. Il vedeam mereu pe la diverse bloggerite si imi doream sa am si eu sticluta mea proprie, plina cu mireasma mea preferata.

Vreau sa va povestesc mai intai despre o intamplara nu prea fericita, pentru a intelege si mai bine dorinta de a avea atomizorul Travalo.
Imi aduc aminte si acum de prima mea tentativa de sticluta reincarcabila. Era luata de pe Fungift si am fost foarte incantata de ea la prima vedere, dupa care m-a dezamagit. Nu avea legatura cu Travalo, era ceva No Name si s-a vazut asta.
Incarcarea se facea foarte dificil si era nevoie doar de sticlute de parfum fara atomizor, pentru ca trebuia sa torn direct in sticluta reincarcabila.
Ba mai mult, nu era nici foarte sigura pentru ca m-am trezit la un moment dat cu parfumul in geanta pentru ca sticluta respectiva nu se inchidea perfect.

Ati inteles probabil ca aveam neaparat nevoie de atomizorul Travalo pentru ca nici un alt atomizor nu a functionat pentru mine. Asa ca atunci cand le-am zarit la Aoro, am inceput sa citesc despre fiecare in parte. Daca nu stiati, exista mai multe variante ale atomizoarelorTravalo. Acestea difera ca si capacitate, ca si culoare dar de asemenea exista si seturi de doua sticlute Travalo. Un astfel de set am achizitionat si eu in urma cu suficient de multe luni.

Au venit foarte frumos ambalate, intr-o cutie solida, cu o catifea neagra in interior, cutie pe care voi continua sa o folosesc si la depozitarea altor produse.
Mi-am ales doua atomizoare, unul argintiu si altul roz, care au venit intr-un toc din piele ecologica, ce se inchide cu magnet.

Mi-a luat ceva timp pana m-am dumirit cum se incarca aceste atomizoare dar dupa ce am urmat instructiunite de pe amalaj, m-am descurcat foarte bine.
Tot ce trebuie sa faci este sa scoti capacelul alb al sticlutei de parfum pe care vrei sa il adaugi in atomizor si sa plasezi atomizorul Travalo asa:

Apoi apesi de mai multe ori, pana cand atomizorul tau este incarcat complet:

Gata! Acum ai o doza din parfumul preferat chiar cu tine, oriunde ai merge. Iti poti reimprospara parfumul in orice moment al zilei, fara sa cari intreaga sticla de parfum. Pe langa faptul ca acest atomizor pentru parfum ocupa foarte putin loc in geanta, este si foarte sigur, asa ca nu riscati sa va treziti cu parfum in geanta asa cum am patit eu cu celalalt atomizor.
Usurinta in folosire aduce puncte in plus pentru atomizorul Travalo.

Nu va faceti probleme in legatura cu pastrarea mirosului unui parfum atunci cand vreti sa introduceti altul. Parfumul se evapora foarte repede asa ca aromele nu se vor amesteca. :)

Acestea fiind spuse, ma declar foarte multumita de produsele mele Travalo!
Voi le-ati folosit? Vi se par utile?

Comentarii

  1. lovely
    new post...
    http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/05/tram.html

    RăspundețiȘtergere
  2. De multe ori m-am uitat si eu la dracoveniile astea si tare ma tenteaza. Pana la urma probabil o sa iau unul ca sa pot avea in geanta parfumul pe care il folosesc cand plec de acasa. Nu de alta dar acum ma multumesc cu mostre de "ce-o fi" ca sa reimprospatez aroma pe parcursul zilei. Uneori iese un cocktail de arome destul de ciudat!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite chiar acum in vacanta uitasem sa imi iau parfum si ghici ce gasesc intr-un din gentile de voiaj? Ei bine, Acest Travalo care mi-a inseninat ziua si mi-a parfumat-o. :D
      asa ca daca ai ocazia, nu rata un astfel de produs

      Ștergere
  3. Si eu il am de mult timp, cativa ani, si intr-adevar e minunat, chiar e de foarte buna calitate si e perfect pentru poseta sau pentru calatorii cu avionul, unde ai limita la lichide. Sa il folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur sa stiu ca si tie iti place. :)
      iti multumesc mult!
      pupici

      Ștergere
  4. conceptul e interesant, mai ales modul de incarcare, iar daca zici ca mirosul parfumului anerior se evapora repede, e un plus!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING