Recomandare Serial: Internatul/El Internado

Buna dimineata, fete frumoase!
Vreau sa va surprind astazi cu un articol nu prea intalnit pe blogul meu, insa doar ce am terminat un serial si am ramas atat de impresionata si mi-a placut atat de mult incat mi-am spus ca neaparat trebuie sa va impartasesc si voua din experienta mea.

Atunci cand vine vorba despre seriale, mi-am format o regula. :) Ma apuc doar de cele care sunt deja terminate. Daca serialul ma prinde, atunci cu siguranta nu as avea rabdare sa astept o saptamana pentru un nou episod sau mai grav, cateva luni pentru un nou sezon. Asa ca la mine sa vina doar serialele finalizate. :D

Tot legat de preferintele mele, vreau sa stiti ca nu sunt foarte pretentioasa, am vazut seriale de toate genurile si fiecare are ceva ce m-a tinut cu ochii lipiti de ecran. Asa ca atunci cand subiectul mi se pare cel putin interesant, acord o sansa serialului cu pricina si incerc sa il urmaresc.

Despre serialul de astazi, El Internado, am aflat in urma cu multi ani, cand se difuza pe Prima Tv, daca imi aduc bine aminte (Cred ca ulterior a mai fost difuzat si pe AXN sau AXN Crime). Stiu ca am vazut atunci cateva episoade si mi-a placut mult ideea, insa nu am reusit sa il urmaresc in mod constant si cred ca nici nu a fost difuzat in totalitate. Asa ca in urma cu ceva luni, cand eram in cautarea unui nou serial, mi-am adus aminte de Internatul si m-am bucurat enorm cand l-am gasit online.

sursa
Este un serial Spaniol, dar nu este o telenovela, asa ca nu fugiti de el. Este unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am urmarit si chiar vi-l recomand daca sunteti in cautare de un serial bun, fara prea multa reclama.

Internatul Laguna Neagra pare un loc in care numai milionarii isi trimit copiii si cu greu poti obtine o bursa acolo. Doar cei mai buni dintre cei buni ajung sa invete la aceasta scoala de elita. Insa nu este deloc asa.
In fapt, Orfelinatul Laguna Neagra (ceea ce a fost inainte Internatul cu acelasi nume) a fost fondat de cativa nazisti refugiati in Spania dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, cu scopul de a dezvolta un virus mortal.
Din nefericire, fiica doctorului ce se ocupa de cercetari ajunge sa fie infectata, asa ca doctorul isi dedica urmatorii ani din viata pentru a descoperi un remediu al virusului creat de el. Insa pentru asta are nevoie de multi copii pe care sa ii foloseasca drept cobai, pentru experimentele sale. De aceea orfelinatul a fost adapostul lor pentru atatia ani. Furau copii pe care faceau apoi experimente.


In prezent, o mana de elevi incep sa descopere lucruri pe care nu ar fi trebuit sa le afle nimeni. Persoane incep sa moara si ei descopera din ce in ce mai multe idicii care ii duc aproape de criminali. De fiecare data cand gasesc ceva incriminator, faptasii sunt cu un pas inaintea lor si reusesc sa le fure toate probele. Insa ei nu se dau batuti si lupta in fiecare zi pentru a opri atrocitatile ce au loc in Internatul lor.

Nu stiu insa in cine ar putea avea incredere. Toti par suspecti si nici eu, ca si privitor, avand mai mute informatii decat ei, nu stiam cine ar putea fi de partea lor si cine ar putea sa ii tradeze.

Incercati sa nu va atasati foarte tare de anumite personaje pentru ca vor deceda foarte multe si veti fi dezamagiti.
Insa nu incetati sa il urmariti pentru ca merita. In acest serial, aveti parte de toate genurile: povesti romantice, actiune la greu, dar si momente amuzante, care te fac sa iti mai descretesti fruntea pentru cateva clipe.

Doua fetite sunt stropul de amuzament de care avea nevoie serialul. Sunt mereu puse pe sotii si ele afla tot ceea ce ceilalti incearca cu greu sa descopere. Sunt agile, istete dar foarte curioase.

Sunt sigura ca le veti adora, asa cum am facut-o si eu pe parcursul celor 7 sezoane din Internatul, pentru ca sunt absolut delicioase.

In Internatul, toata lumea are secrete si nimeni nu e cine spune ca e. Trebuie sa formati chiar voi taberele si sa va dati seama cine e bun si cine nu.

Asadar, daca v-am convins, astept sa imi impartasiti impresiile voastre dupa ce vizionati cateva episoade. :D




Comentarii

  1. maica-mea s-a uitat la el si i-a placut, desi ea l-a vazut cu pauze si asta a enervat-o mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. e un serial super. mie mi-a placut la nebunie. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un concealer de calitate ascunde imperfectiunile tenului

Recenzie Carte si Film: Baiatul cu Pijamale in Dungi

CONCURS ANIVERSAR - 2 ANI de BLOGGING